15 Традиционни матонски татуировки дизайни и значения

Татуировката е форма на боди арт, която се практикува от различни култури от векове насам. Това се прави чрез пробиване на кожата с остър предмет, напоен с мастило или боя. Изкуството на татуировките Маорски се появява в Нова Зеландия.

маорски tattoo designs

Тя е купена от племето Маорски, които са жители на Източна Полинезия. През 1769 г. капитан Джеймс Кук заедно с натуралиста за пръв път видяха татуировките от Маорски острови, докато пътуваха към Южния Тихи океан. Те наистина бяха очаровани от сложните дизайни и бяха доста заинтригувани от него. Очарованието продължава, тъй като хората в съвременното време все още продължават да ги носят.

Най-добрите маморски татуировки символи заедно със значения и изображения:

Някои от най-добрите татуировки на Маорци с картини са изброени в следващите параграфи заедно с техните значения.

1. Гръден колан за маникюр Татуировка дизайн:

Гръден кош Maori tattoos

Маторските татуировки са много умни, за да изглеждат и изглеждат още по-умни, когато се правят, за да покрият част от гърдите. Това е една от матовите татуировки за мъже и е разнообразна комбинация от редица маорски символи и знаци като келтски признаци и възли, човешки символ, части от стрели и много по-добре изработени по такъв чудесен начин. Татуировката също има докосвания на червено, заедно с нормалното черно, което я прави много ярка и още нещо е, че тази татуировка не покрива цялата гърда, а само горната й линия.

2. Marquesas кръст Maori татуировка дизайн на крака:

Marquesan Cross Maori Tattoo

Кръстът Маркес е популярен маорски символ. Тя носи голямо значение и се опитва да идентифицира баланса между елементите и хармонията. Някои археологически проучвания също така казват, че кръстът е свързан с костенурката. Не трябва обаче да пренебрегваме красотата на тази татуировка. Това наистина изглежда зашеметяващо върху кожата и ви дава етнически и традиционен външен вид.

3. Leg Maori татуировка дизайни за момчета:

Крак Maori tattoos

Матори татуировки са най-добрата форма на племенни дизайни и най-добрите матони татуировка дизайни не се нуждаят от специално пространство, за да се поставят върху. Краката също са страхотни опции за подхлъзване на такива татуировки, но просто се уверете, че не прекалявате в дизайна, защото това ще изглежда много зле по този начин.

Ако наистина искате да покажете на хората форма на племенни изкуства, тогава е стотици пъти по-добре да получите един чист, направен без значение какъв размер на татуировката е тук. Това татуировка Маорски се прави на долната част на крака и се простира до крака и изглежда много модерен и стилен.

4. Дизайн:

средата length Maori tattoos

Когато говорим за племенни татуировки и особено за татуировки от Маорски острови, много е сигурно, че значението на матонски татуировки не е известно на всички. Както ще намерите в тази татуировка, има много малки символи, които са с удебелен шрифт и това са онези, които имат различни значения и много важни такива също.

Това е просто, че пребиваващи в градските райони повечето от нас просто отидете от външния вид на татуировка и не се притеснявайте много за вътрешните значения. Въпреки това за типичните племенни хора боди арт и постоянни татуировки са част от тяхната традиция и няма нито един, който няма специфични значения и ценности.

5. Човешки символ Половин ръкав Маорски татуировка:

Човек Symbol Maori Tattoo

"Ената" е полинезийска дума, която означава човек или Бог. Тя представлява живот, раждане и преживяване. Понякога тя се използва и за изразяване на връзки като брак, приятели и роднини. Но обратното енат може да символизира присъствието на враг. Различни дизайни и избор са на разположение за тези, които биха искали един специфичен дизайн татуировка.

Виж повече: Samoan татуировка дизайни за мъже

6. Момичета матони татуировка дизайни на бедрото:

бедро tattoos

В никакъв случай не е вярно, че племенните и маорски дизайни са предназначени само за мъжете, защото жените го правят в стил и ги възприемат напълно като ядро. Да предположим, че говорим за този вид татуировки от Маорски, ще можем да видим как една жена танцува в татуировка.

Това е комбинация от червено и черно, а келтските шарки, заедно с леки цветни нюанси, го правят да изглежда толкова красива и привлекателна. Така че момичетата и дамите излизат от кутията и изпробват нещо ново. Опитайте един от тези много стилни модели маорски следващия път!

7. Lizard Маорски татуировки дизайни на гърба и гръдния кош:

гущер Maori Tattoo

В полинезийската култура гущерите или гекосите представляват бог като фигура. Това е много важна част от полинезийските вярвания и идеали. Те са известни да пазят всякакви болести и нещастия и да предават хора от враговете си. Татуировките на гущерите наистина са много уникални и креативни.

8. Пълно тяло традиционни матони татуировки:

20 Jul 2005, Moorea, French Polynesia --- Roonui, famous Polynesian tattoo artist, stands near his studio in Hauru Point showing off his tattoos. --- Image by © Bob Krist/Corbis

Ако говорим за изключително традиционни татуировки от Маорски острови, тогава пълен дизайн на тялото звучи много често. Това е така, защото за племенните хора изкуството на тялото е много добър начин да се обогати тяхната култура и е много изненадващо, ако видите усещането за изкуство, което те притежават, независимо от това, че пребивават в такива диви райони, където нищо и почти нито един знак цивилизацията е достигнала досега. Тази татуировка е добър пример за фантастично изкуство на тялото, където е като цяла история, която хората могат да видят на тялото ви и определено е предизвикателство за татуираните артисти, за да ги направят на правилното място.

9. Цветя Маорски татуировки на хълбока:

цвете Maori Tattoo

Цветът Maori татуировка е много хубаво да погледнете. Тя съдържа образа на красиво цвете, заобиколено от племенни модели. Той е прекрасен на външен вид и е най-подходящ за жени. Тя се носи най-вече на бедрото. Това е една от най-добрите матонски татуировки за момичета, която е толкова красива и привлича и другите лесно.

10. Костенурка Shell Маорски татуировка на рамото:

черупка Maori Tattoo

В дизайна на матони татуировки, някои от най-често използваните символи са черупки, особено костенурката. Костенурката е много важно морско същество и има голямо значение сред Маорските острови. Тя има много по-голямо значение в сравнение с други символи и е чудесна идея за дизайн на татуировка.

Виж повече: Русалка татуировка Значение

11. Sun Maori татуировка дизайн за момичета:

слънце Maori Tattoo

Татуировката "Sun Maori" представлява богатство, лидерство и блясък. Счита се за източник на яркост, природно богатство и хранене. Слънцето татуировка е много динамичен да изглежда. Тя ви дава много смел и силен външен вид. Тя може да се носи от всяка част на тялото.

12. Акула зъби Мариони татуировки:

акула Teeth Maori Tattoo

Акулата на зъбите е важен рибен символ сред полинезийски татуировки. Те стоят като представа за напътствие, смелост, сила и сила и изглеждат стилни и модерни по кожата.

13. Татуировки на маймуните Маорски татуировки на ръцете:

Копие Head Maori Tattoo1

Татуировката на майстор на ореола Маор е символ на кураж, мъдрост и сила. Той се опитва да изрази образа на воин и неговите велики умения. Татуировката е с много сложен дизайн и всяка линия може да бъде символ на нещо. Той е много иновативен и уникален по вид. Той е един от най-добрите татуировки маорски за мъже и жени.

14. Малък маторен татуировка:

малък Maori tattoos

Обикновено откриваме, че повечето татуировки от Маорци са наистина богати и изящни и продълговати, които покриват големи части от тялото. Не е нужно да е така през цялото време. За да е съвсем ясно, не е необходимо да следвате това, което правят другите хора.

Ако искате една от матоските татуировки за мъже, които са по-чисти, тогава можете да отидете за един от тези малки модели и да ги напомпани на гърдите си, както е направено тук или зад врата или навсякъде другаде, защото по-малките татуировки са по-лесни останалите.

15. Океан Маорски татуировка дизайн за мъже:

океан Maori Tattoo

Татуировките на Ocean Maori са много чести. Някои разбират океаните като символ на смъртта или света извън нея. Има различни модели и дизайни, от които можете да избирате, а хората наистина харесаха идеята, тъй като тя прави вашата татуировка да изглежда удивително невероятна.

По този начин е доказано и запечатано фактът, че племенните татуировки са постоянен хит в класациите на най-добрите татуировки и матовите татуировки просто никога не успяват да впечатлят хората с по-новите версии и по-креативни и красиви модели.

Виж повече: Татуировка дизайн Kanji

Leave A Comment

27 − 22 =