15 традиционни и прекрасни сини сортове със снимки | Стилове в живота

Кой не обича синия цвят? Вероятно е един от най-широко приетите цветове някога. Сините сарита са едни от най-износените сареи на всички времена. Ако сте в синьо сара, тогава със сигурност ще обичате следните синьо цвят sarees, които се обсъждат накратко, заедно със снимки. Човек може просто да се влюби в цвета синя и не може да го носи достатъчно. При следващите дизайни на сари, ще има коприна, памук, мрежа и т.н. и много други материали от саре. Така че може да се каже, че следните проекти ще бъдат подходящи за всеки и всеки (жените) там.

Син Sarees

Красива и най-новите сини цветове със снимки:

Ето най-добрите 15 колекции от съзнание, издухани със сини сари, и техните изображения, както следва.

1. Ombre Turquoise и Blue Saree:

Син Sarees - The Ombre Turquoise And Blue Saree

На място, имаме този добре изглеждащ сарей, който идва с прилагането на повече от един цвят. Сарее изглежда толкова жизнено, че всеки ще се влюби в модела, който този дизайнерски материал следва. Наред с всичко това, едно нещо, което трябва да се има предвид за тази сара. Тя трябва да се носи, като се има предвид вида на тялото, изискван за тази сара. Човек ще изисква тънка физика за спорт тази сарее ефективно. Като каза всичко това, това е най-доброто синьо сарие, което някога можете да носите.

2. Синьото тъмно саре:

Най- Blue Dark Saree

Този специално синя тъмна сара е подходящ за материалите за дизайнерски блузи. Характеристиката, която тази саритна петна е невероятно привлекателна. Границите са добре проектирани и така е цялото тяло, което е украсено с малки пунктирни модели, които могат да се видят само ако са визуализирани внимателно. Сарее ще бъде подходящо да се показва в някакъв празничен повод. Заедно с това, saree ще направи жени с добра височина изглеждат изключително примамливи.

3. Deep Blue шедьовър Saree:

Син Sarees-Deep Blue Masterpiece saree 3

Ако имате нужда от някои тъмносини сари, тогава това може да се каже, че е един от най-добрите за тази цел. Сарее спортува красив цвят, който ще открадне цялото внимание. Тя ще бъде най-подходяща с тъмна блуза, например черна ще направи сарее да изглежда още по-жизнено и привлекателно. Заедно с всичко това, трябва да си спомним, че този конкретен дизайн ще бъде подходящ за тези с тънък и здрав физика. Ако сте готови да използвате най-добре тази дизайнерска сара, тогава я носете на празнично събитие.

4. Saree на Blue Net Designer:

Син Sarees-Blue Net Designer Saree 4

Ако предпочитате нетните сарй, тогава това ще ви хареса. Тази сара се занимава с очарователен образ, заедно с малки дизайни, направени върху него. Ако търсите нещо традиционно и най-новото в дизайнерския свят, то това специално синьо саре с флора, направено върху него, ще бъде добра гледка за сареи мъже там. Ако сте висока жена, а след това без никакви допълнителни аргументи, това е най-добрата синьо бродерия saree за вас.

5. Половината кадифе и полу-светло синьо сари:

Син Sarees-Half Velvet and Half Light Blue Saree 5

Това е нещо специално за вас. Тази конкретна сара, ако е полу-кадифена и половин светлосиня. Привлекателният модел, направен на тази светлосиня сарее, вероятно ще привлече всеки, който я погледне. Тя е построена, за да впечатли. Това е най-добрата синя сара за сватби.

Виж повече: Розово цветно копринено саре

6. Deep Blue Saree За жени:

Син Sarees-Deep Blue Saree For women 6

Тази кралски син дизайнер сари е най-доброто нещо, което можеш да спортуваш този сезон. Тя идва с много удобна синя основа и цялата саре е украсена с малки точки и границите спортуват с флорален модел, който установява връзка на тази сара с традиционните.

7. Най-добрият флот Blue Saree:

Най- Best Navy Blue Saree

Ако предпочитате по-светлия нюанс на синьо или тъмносин цвят, това е удоволствие за очите ви. Това е едно от най-красивите флорални синьо сарий на всички времена и ще впечатли всеки, който я погледне.

8. Сватбеният син сарий:

Син Sarees-Wedding Blue Saree 8

Това е дизайнер синьо саре, което е направено да бъде спортен по време на сватбените поводи. Изтъква се начинът, по който се проектират границите. Част от сарите спортува розовия цвят, а долната част на сарее отново показва известна флорална работа.

9. Тъмносиният дизайнерски модел:

Син Sarees-Dark Blue Designer Model 9

Ако искате да бъдете забелязани, докато спортувате от страна на Индия, това е най-добрият стилист спътник за вас. Това ще ви накара да изглеждате като индийската дива, увита в най-хубавата синя тъкан на дрехата. Това е едно от най-добрите тъмносини сари.

10. Външният вид на Венера Blue Saree:

Най- Celeb Look Navy Blue Saree

Тази специална флорална сара е различна от предишната и е по-украсена с предишната. Границите се украсяват с цветния розов цвят и ще вървят ръка за ръка с дълбока розова блуза. Това е красивата синя сара.

Виж повече: Червени цветни сари

11. Кралската синя шифон Saree:

Син Sarees-Royal Blue Chiffon Saree 11

Тази шиефон сарей оцветява кралски син цвят заедно с розови граници. Всеки ще падне за този привлекателен кралски сини сари. Ако наистина искате да изглеждате най-добре, като спортувате saree, то това определено ще бъде най-добрата дизайнерска сара за теб.

12. Deep Blue Saree за блузи с пълен ръкав:

Най- Deep Blue Saree For Full Sleeve Blouses

Ако искате да изглеждате най-добре сред всички индийски жени, спортни сортове, то това синьо сара ще ви помогне да постигнете тази цел. Тя ще върви ръка за ръка с черна блуза с пълни ръкави и черна граница, както е показано на снимката.

13. Красивата граница за работа Blue Saree:

Син Sarees-The Lace Border work Blue Saree 13

Това е един от най-добрите сини сари, които спортуват такъв привлекателен модел на границата. Дейността, направена там, вероятно е основната атракция на този дизайн.

14. Синята прозрачна флота на Салона:

Най- Navy Blue Transparent Saree

Ако се нуждаете от уникален синьо саре, тогава това е нещо, което ще ви помогне да получите идеален вид, който искате, докато спортувате със саре.

15. Ultimate Stylist Edition Blue Saree:

Син Sarees-Ultimate Stylist Edition Blue Saree 15

Това може да е една от причините, поради които другите жени могат да ревнуват от вас. Това специално златно и синьо сара може да се каже, че е един от най-добрите дизайнерски елементи там.

Виж повече: Жълто сари за сватба

Това са някои от сините сари, които бихте искали да изследвате. Просто трябва да търсите дизайни в тези редове. Останете уверени, ще изглеждат модерни и модерни и ще направят главите да се превърнат.

Leave A Comment

64 − 63 =