15 Традиционни блузи на гърба на врата дизайн за Pattu Sarees

Pattu sarees са тези, които поддържат добре традицията. Той е голям на зари, бродерия и всякакъв вид тежка работа. Тези сареи често са запазени за специални покани и поводи като бракове. Вашата блуза винаги трябва да съответства на стила и красотата на сарето, което избирате. Pattu saree тези дни са лесни за намиране, но ако не изберете правилния дизайн за вашия избор, цялото шоу е технически разрушено. Сареите са наистина известни и много популярни, особено в Южна Индия. Говорейки за блузата, те са еднакво търсени, така че цената може да е малко по-висока, но нищо, което не можете да си позволите. Вашата сара трябва да има привлекателна блуза, с която да се сдвоява.

блуза Back Neck Designs for Pattu Sarees

Последни и красиви модели на гръбначния блузка за Pattu Sarees:

Ето 15-те най-добри избора на памук-саре блузка гърба дизайн, който сте чакали в ред за вас.

1. Блуза с дълбоко вратовръзка:

блуза back neck designs for pattu sarees1

Първата блузка гърба дизайн за Pattu Saree, която виждате тук е великолепен стил на гърба, почти и почти. Тук стилът е по-скоро изящен, с камъни около кръглата цепка. Този дизайн е идеален за жени, които избират да бъдат смели въпреки традициите.

2. Зелена блуза за Pattu Sarees:

блуза back neck designs for pattu sarees2

Можем да допуснем, че красивата сложна каменна зидария е първото нещо, което забелязвате тук за блузата. Изглежда, че ще се поберат добре на булката, заради дизайна и как почти всеки инч от блузата е покрита с нея.

3. Блуза Orange Pattu Saree:

блуза back neck designs for pattu sarees3

Pattu блуза обратно дизайн на шията списък не може да отиде unfeatured без този красив дизайн на него. Цялата шарка на гърба е абсолютно толкова творческа, колкото получава. Това е идеално за патвата сара, която сте запазили на вашия рафт за вашия сватбен ден.

4. Блуза на Green Pattu Saree:

блуза back neck designs for pattu sarees4

Друго зелено, което виждате тук, това е повече от камък и мъниста, отколкото бродерия, но това не спира да бъде направо увлекателно!

5. Блуза с дълбоко врат V:

блуза back neck designs for pattu sarees5

Тази блуза ще бъде от голямо значение, ако търсите дизайни на гърба на гърдите за блузи пату. Престижният вид на блузата може да го направи скъпа покупка въпреки простотата, но ако се запитате, ще разберете как почти всеки си мисли, че си заслужава цената, която е трябвало да плати.

Виж повече: Моделите на блузата за нетните сари

6. Обикновена зелена блуза:

блуза back neck designs for pattu sarees6

С изключение на лекото бродиране на ръкавите, блузата е предимно проста. Дизайнът обаче е уникален и ще Ви достави удоволствие, след като поставите блузата.

7. Блузка от памучна шийка Pattu Saree:

блуза back neck designs for pattu sarees7

Единственият дизайн, който виждате тук, е смел ход, защото е почти беззад. Тя трябва да бъде най-добре носи с ниска бродерия pattu sarees, тъй като това позволява на блузата си дела на вниманието.

8. Червена и златна блуза Pattu Saree:

блуза back neck designs for pattu sarees8

Друг памук саре блузка гърба дизайн от класически изглежда книга, тази блуза е със сигурност ще изведе най-добрите характеристики във вас, след като го носите с pattu saree. Не би трябвало да е твърде трудно да си представите себе си в това, ако сте по-традиционни.

9. Блуза с червена кука:

блуза back neck designs for pattu sarees9

Всички нюанси на трезвостта са запазени в тази традиционна блуза и ако вярвате в поддържането на всичко за вашата етническа принадлежност, тази блуза ще бъде вашият идеален избор за деня. Маншетите на якето изглеждат привлекателни и имат блясък в червеникав оттенък, което контрастира на цялостния външен вид на доброто.

10. Блузка със синя пластина:

блуза back neck designs for pattu sarees10

С кралски син цвят и бродерия като тази, ние дори трябва да изпее хваленето на тази блуза обратно модел на шията за пат-сериите? Той говори за себе си и вероятно е достатъчно убеден.

Виж повече: Дизайнери за блузка на врата за памучни сари

11. Синя копринена блуза с дълбоко вратовръзка:

блуза back neck designs for pattu sarees11

Една пату саре с копринена блуза е една от най-старите комбинации и тук представяме блуза с дълбоко врат и усукана връв за промяна. Погледнете малките камъни, поставени навсякъде, което прави блузата изглежда по-привлекателна.

12. Блуза с брилянт от син стринг:

блуза back neck designs for pattu sarees12

Сребърната конец на ръкавите наистина действа като определящ фактор за дизайна на блузата, който виждате тук. Той е модерен, но също толкова необичаен, с различния набор от сини конци, които се срещат в триъгълен дизайн на врата.

13. Златна блуза с бродерия:

блуза back neck designs for pattu sarees13

Дизайнерската памучна блуза, която виждате тук, е различна от другите, които сте видели в списъка, тъй като и двете страни на блузата имат същия сложен дизайн безупречно.

14. Блуза с дълбоко вратовръзка:

блуза back neck designs for pattu sarees14

Цветовата комбинация на този модел памук саре блуза гърба дизайн е много различен и следователно интересен за окото. Това със сигурност ще привлече вниманието върху вас, заради красивата блуза с блуза и дълбокото вдигане на вратата.

15. Блуза от пайети на сачото Patty Saree:

блуза back neck designs for pattu sarees15

Никой не може и няма да иска да се противопостави на това, че има цялото си внимание към вас с тази заключителна блуза в списъка. Сред дизайните за памучни салати, този дизайн има докосване на разликата, тъй като е стилен и съвременен.

Виж повече: Блуза дизайни за Saree

Много жени са склонни да правят компромиси с качеството на блузата, която избират с памука си, предполагайки, че сарее ще се погрижи за работата, но това е нещо с скъпи сареи, блузите им трябва да са и извън перфектните. Докато отговаряте за блузата, която избирате, можете да я използвате като предимство и да изберете идеални, които съответстват на Вашия стил, така че не е нужно да се задоволявате с нещо, което не желаете да виждате.

Leave A Comment

94 − = 84