15 Тенденции и перфектни сватбени обувки за булки 2018

Сватбата е най-добрата част от нашия живот. Искате да се насладите на този ден в най-голяма степен, но какво, ако дребните неща, като неприятни обувки, рушат вашия специален ден. Така че винаги се препоръчва да изберете перфектните обувки. Те са най-важното, тъй като ще бъдете в тях за целия незабравим ден от живота си.

15 Trendy and Perfect Wedding Shoes for Brides 2017

Различни видове булчински обувки за Beach & Outdoor Сватби:

Има много стилове и видове в булчински обувки, за да привикнат всички нужди. Ето няколко.

1. Платформени обувки на платформата:

платформа heels Bridal shoes

Във филмите виждате героинята в тънки високи токчета и тя върви зад цветарството, кетъринга и декоратора. Това изглежда нереално в реалния живот. Нашите пътища не са толкова плоски и нито състоянието. Платформените токчета са идеални за булки. Те могат да тичат толкова, колкото искат, без никаква болка.

2. Сватбени обувки Златни токчета:

златист heels Bridal shoes

В Индия златото е навсякъде в екипа на булките. Златна риза, златни бижута и аксесоари и дори обувки. Те са блестящи и много стари. Сега булките носят злато малко по-малко. Обувките им не са златни. Те са ограничени до петите. Те изглеждат елегантни и много фини.

3. Котенца токчета булчински обувки:

коте heels Bridal shoes

Сега, ако искате токчета и не искате да правите компромис с комфорта, то тогава котешките токчета са идеални за вас. Котенца токчета булчински обувки са сладки търси булчински обувки. Тя е идеална за булки, които искат всички удобства и изглеждат стилни в същото време. Тези обувки бяха носени от Пепеляшка.

4. Сватбени обувки за жени:

Апартамент Bridal shoes

Плетените булчински обувки нямат токчета. Те са много удобни. Можете лесно да се движите в тях. Тези обувки са много елегантни. Те са като сливи. Те се виждат с пайети и шипове. Тъй като няма много какво да добавите, изглеждат прости и сладки. Предлагам този стил само ако сте висок, тъй като не искате да попадате под сянката на съпруга си.

 5. Бяла булчински обувки за сватба:

бял Bridal shoes

Много булки искат цялата бяла сватба. Булките носят всичко бяло. Бял булчински обувки имат намек за сребро и перли. Те се носят с елегантност и стил. Може да не искате да стъпите върху локва и мръсотия, за да ги поддържате чисти. Те са идеални за сватбена рокля католическа. Може да искате да опитате бели булчински обувки със заострени токчета.

Виж повече: Детски обувки

6. Сватбени обувки на слонова кост:

слонова кост Bridal shoes

Не всички булки предпочитат чисто бели дрехи. Словото е хубава сянка на бялото. Името идваше от бича на слон. Те са много трезви в обувките. Те не са много блестящи и смели. Сватбените обувки на слонова кост са прости, но стилни. Намесата на перли им дава перфектен елегантен външен вид. Ако искате да омекотите външния вид, тогава булчински обувки от слонова кост са просто перфектни.

 7. Сребърни обувки за булчински:

сребърен Bridal shoes

На бяла сватбена рокля, сребърните булчински обувки са перфектни. Те са умни и много елегантни. Те са малко блестящи. Но кой не би искал да бъде център на атракция в сватбения си ден. Тези обувки са много стилни. Ако имате обикновена рокля, тогава сребърните булчински обувки са само за вас.

8. Червени обувки за булки:

червен Bridal shoes

Типичен индийски булчински облекло е червен. Има всички нюанси на червено. За да съвпадне с това, булките предпочитат червени булчински обувки. Те са много различни и толкова елегантни. Червеното обикновено е дълбоко и тъмно. Много булки го носят със своя контрастен златен костюм.

9. Beaded помпи булчински обувки:

пенис Pumps Bridal Shoes -9

Какво е булчинска обувка без блясък? Beaded помпи дават правилното количество блясък, което всяка булка има нужда. Те са бляскави и идеални за събиране на внимание, когато правите първите си стъпки като булка. Помпите дават необходимия комфорт.

10. Дизайнерски булчински обувки Stilettos:

Stilettoes Bridal shoes

Stilettos са тънки високи токчета. Те са дълги и много стилни. Сватбените обувки Stilettos се смятат за носени от актрисите. Те са много бляскави. Ако знаете, че няма да обикаляте много. Тогава това е идеално за вас.

Виж повече: Облечи момичето

11. Дамски булчински обувки за сватба:

Дантела Bridal shoes

Дантела добавя елегантност към всичко. Дамските блудни обувки са скромни булчински обувки. Те изглеждат добре на всякакъв вид булчинска изненада. Това е най-елегантният избор. Това ще направи вашите крака по-тънки. Те са и най-удобните булчински обувки. Могат да се добавят бисери и диаманти, за да се даде малко блясък.

 12. Реколта булчински обувки:

реколта Bridal shoes

Реколта булчински обувки са обучени обувки. Те са много индийски. Те имат много блясък с мъниста и диаманти. Те са предимно котета токчета и апартаменти. Те са предимно бели и сребърни на цвят.

 13. Перла проектирани булчински обувки:

перла Bridal Shoes

Перлата е идеална за придаване на блясък на булчински облекла. Те дори се добавят към обувките. Перлата булчински обувки са умни и елегантни. Те не са много неудобни. Булките трябва да бъдат внимателни в тях, тъй като те може би не искат да пуснат скъпи перли, докато вървят по пътеката.

 14. Пълна дължина ръчно изработени булчински обувки:

Ръчна изработка Bridal Shoes

Всяка булка иска нейните неща да бъдат перфектни особени. Те търсят уникални за всичко. Ръчно изработени булчински обувки са специални обувки за булките. Те са специални и са изработени според облеклото на булката. Особено внимание се отделя на комфорта на булката.

Виж повече: Мъжки дизайнерски обувки

 15. Индийски стил Сватбени обувки за булчински:

индийски Bridal Shoes

Индийските булчински обувки са малко по-различни от западните булчински обувки. Те са по-цветни, а по-лъскави. Ние, индианците, искаме всичко повече, от блясък до цветове. Те индийски булчински обувки имат много греди и мъниста. Те винаги са удобни, защото чувстваме хора.

Сватбените обувки са много важна част от Вашия сватбен ден. Предполага се, че те изглеждат добре и ви осигуряват достатъчно утеха. Булчински обувки се предлагат в сортове цветове и стилове. Изберете ги разумно, както правят или разбийте деня си. Това е вашият ден, живейте добре.

Изображения Източник 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

79 − 78 =