15 съвпадащи платинени пръстена за двойки във взаимоотношение Стилове в живота

Тенденцията на носене на златен пръстен вече не съществува, в тази модерна ера дамите обичат да носят, което не е в жълт цвят, а след това изборът на носенето на сребро, бяло злато и платина идва. Силвърът се окислява много бързо и бялото злато е сравнително по-евтино от платината, но платината добавя красота и грация, когато се носят на пръстите като пръстен поради нежния си външен вид и гордостта, която идва след носенето на най-благородния метал.

За да получите някои кратки познания за платинения метал като пръстен, който идва с различен дизайн и модел.

Двойни пръстени в платина:

Тук са изброени топ 15 двойни платинени пръстена, които ще бъдат полезни за дамите по избор като двойка пръстени и за мъжете също.

1. Обикновени златни пръстени:

платина Rings for Couples

Един прост, но модернизиран двоен пръстен може да бъде определено платинена двойка пръстени, в която няма дизайн върху пръстените или камък. Двойки, които харесват финия пръстен, който не се вижда, е перфектен избор.

2. Проектирани платинени пръстени за двойки:

проектиран Platinum Ring

В предната и вътрешната част на пръстена може да се проектира обикновен платинен пръстен, съчетаващ камъни. Дизайнът може да бъде персонализиран като пръстени със сърца, което е непрекъснат дизайн, видян върху мъжки и женски пръстени.

3. Обикновен платинен пръстен - център Diamond Stone:

обикновен Platinum Ring - Center Diamond Stone

Как двойките могат да забравят диамантите, което е най-ценното и елегантно, когато се използва заедно с платина. Пръстенът се състои от централен диамант, който може да бъде изработен от смарагд, отрязани принцове, поставени върху обикновен платинен пръстен.

4. Дизайн на платиновите пръстени - сребърен център Diamond Stone:

проектиран Platinum Ring -Single Center Diamond Stone

Вместо да отива за обикновен диамантен пръстен, проектиран платинен пръстен, който може да бъде или паралелни линии, флорални дизайни или купиден дизайн, видян в предната част на пръстена, който е съчетан с централен елемент от диамантения камък Halo или за жена с принцове камък и за него пасианс диамант в центъра.

5. Издълбани двойни пръстени в платина:

издълбани Platinum Couple Ring

Дизайнът на издълбан платинен пръстен е на тенденцията сред младите двойки, това е лек пръстен от форма издълбана платина, за да се оформи дизайн вместо обикновена лента на пръстена. Мъжкият и женският пръстен има същия дизайн, който също показва еднакъв вид мислене помежду си.

Виж повече: Дрънкалки за двойки

6. Заключване и ключ дизайн Платинени двойни пръстени:

Ключалка and Key Design Platinum Couple Ring

Този дизайн на пръстена може да се нарече и драматизиран шаблон с пръстени. В този дизайн дизайнът на ключалката е за нея и за заключването, което определено е мъжки пол. Този дизайн може да бъде един от начините за изразяване, че двойката се прави един за друг. Този дизайн е вдъхновен от френското изкуство.

7. Редове диаманти-платинени двойни пръстени:

ред Diamonds-Platinum Couple Ring

Двойки, които обичат диамантите и искат да бъдат комбинирани с платина, този тип дизайн е правилният избор. В този дизайн диаметърът на пръстена е около 3 мм до 4 мм, а диамантите са подредени в права линия, като за нея се следва същият модел, но диаметърът е по-малък около 2 мм.

8. Матов финиш - платинени двойни пръстени:

Матово finish- Platinum Couple RingЗа да намалите лъскавия и блестящ ефект на благородния метал и дайте на пръстена невероятен външен вид, тогава матовият завършен пръстен е правилният тип перспектива. Хората, които търсят не толкова блестящ пръстен, това е пръстенът, който те трябва да търсят.

9. Двойки Platinum-Rose Златен пръстен пръстен:

Platinum-Роуз Gold Couple Ring

Розовото злато, наречено руско злато, е сплав от мед и злато. Това розово злато може да се комбинира с платина, което дава добра цветова комбинация и когато тази комбинация се използва като пръстен, това би било най-добрият избор като годежен пръстен, който прави като цветно събитие.

10. Класически двойни пръстени Platinum:

класически Platinum Couple Ring 10

В класическия платинен пръстен, който има матово покритие, погледнете центъра на пръстена с лъскавия поглед на ъглите на пръстена. Това е дизайн, който се използва и за двата пръстена, единствената разлика е диаметърът на пръстените за Него и Него.

Виж повече: Двойни пръстени

11. Matte Finish Platinum -Технически пръстен за работа на двойка:

Матово Finish Platinum -Textured work Couple Ring

Текстуриран работен пръстен на платинения пръстен прави пръстена толкова красив, че двойката определено ще се влюби в него. Текстуриран дизайн може да бъде пръстови отпечатъци в центъра на пръстена с една комбинация диамант или Urban дизайн може да направи пръстена по-различен сред другите платинени пръстени.

12. Пръстеновидни пръстени с пластинки:

нарезно Platinum Couple Ring

Хора, които обичат разнообразието и уникалността, пластинчатият пръстен ще бъде подходящ избор. Едната страна на пръстена е изработена от плетени платове, а другата страна на пръстена има матов ефект, който придава удивителен вид. Този тип пръстен трябва да се поддържа добре чрез редовно почистване.

13. Infinity Design Двойни пръстени в платина:

безкрайност Platinum Couple Ring

Най-обичани от младежи и двойки от средна възраст. Този дизайн на страничните пътища, осем символа, безкрайността, извежда настрана величието до вечността. Най-романтичният начин за изразяване на безкрайна любов.

14. Zig zag Моделирани платинени двойни пръстени:

Зиг zag Patterned Platinum Couple Ring

Този дизайн на Zig Zag модел е модернизиран дизайн, който обикновено се подбира като годежен пръстен от младите хора. В типа пръстени се вижда зиг-заг линия на предната страна на пръстена. Пръстенът може да бъде обикновен или комбиниран с диаманти.

Виж повече: Пръстени с двойки

15. Наименование Релефен двойник платинен пръстен:

име Embossed Couple Platinum Ring

Името с гравиран дизайн от предишни години е направено от злато. Последната епоха се е променила от злато на платина. Имената на двойката са гравирани като разменени по време на деня на ангажимента. Смята се за най-романтичния начин за изразяване на чувствата един към друг.

Изборът на подходящ тип платинен метал също играе много важна роля, пръстенът, носен по време на ангажимент, е предпочитан да се носи или да се запази дълъг живот. За да се носят в продължение на много години, нивото на чистота и отличителен знак, които ще бъдат споменати на вътрешната страна на пръстена. Сплавта, използвана при изработката на пръстена и качеството на ръката, ако някой иска текстурирана работа или дизайнерски пръстен. Не на последно място избирайки подходящия пръстен, който върви добре с пръста си, формата и дизайна, които играят ключова роля.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 3 =