15 стилни джинси за мъже и жени в Индия Стилове в живота

Карго Джинси също често се нарича като панталони Cargo или Combat панталони, които обикновено са били носени от военни хора през 1938 г. от британската армия по-късно този удобен панталони също са били използвани като панталон на открито, тежка работа панталони на открито, както и панталони за туризъм , Тези товарни панталони могат да бъдат изработени от памучен материал, бельо, дънков плат или комбинация от памук и синтетичен материал. Най-важното от товарните панталони е бързото затваряне на широките квадратни джобове, което се вижда навсякъде около Панталона, особено в областта на предните крака. За лятото тази комфортна свободна форма или дължина на коляното може да бъде една от най-добрите опции за тези любопитни хора, които се интересуват от придобиването на знания за вида на джинсите Cargo.

Най-добри джинси за мъже и жени:

Тук са топ 15 Карго Жан.

1. Ниска талия Жените Жан:

ниско Waist Women Cargo Jean

Жените обичат да носят фигурата си, допълваща дрехите, един такъв дизайн на дрехите е панталоните с ниска талия, които са първите в списъка, когато става дума за летни панталони. Този панталон с памучна или синтетична комбинация от най-ниска талия е най-подходящ за танка и слънчево стъкло. Областта на изчакване се осветява с контрастен цветен колан. Тъй като материалът пада около областта на глезена в свободно монтиращ се дизайн, комбинирането му с контрастна маратонка е най-добрият избор.

2. Мотоциклетист Кожен Железопътен Железен Карго Жан:

Велосипедист Skinny Zipper Men Cargo Jean

Панталони и якета за велосипеди са спечелили най-голямата си популярност благодарение на перспективата за тялото. Този елегантен товарен джин за мъже е един от най-удобните стилове на облекло, когато става дума за мъжко облекло. За да го направи по-функционален и стил на велосипедистите, предните горни странични джобове са проектирани с цип затваряне. Този джоб за джобни джобни джобове е различен от обикновения товарен панталон, в който дълбочината на джоба е сравнително по-малка, но има широк отвор, който се затваря с помощта на ярък цветен цип.

3. Skinny Punk Men Cargo Жан:

мършав Punk Men Cargo Jean

Елегантен мъжки товарен дънки е най-елегантният и елегантен панталон за мъже. Този тип панталони се подхожда добре и за тренираното за фитнес тяло, благодарение на неговия здрав дизайн. За да бъде по-привлекателен, предните горни странични джобове са проектирани с линеен шаблон, създаващ пънк дизайн. Пънкът тип панталони се счита за непринудено облекло, което съвпада добре с тениска и чифт ботуши.

4. 6 джобни Unisex Cargo Jean:

6 Pocket Unisex Cargo Jean

Карго панталоните определено са известни със своите широки джобове, които помагат при съхраняването на неща по време на дълго пътуване на открито или при игра на открито. Това unisex панталони е много удобно панталони е проектиран с помощта на шест джоба три до четири джобове в предната и задната две джобове. Благодарение на многобройните си джобове, създадени с панталона, което прави най-доброто външно панталон, но товаренето на всички джобове ще накара панталона да се изплъзне от кръста.

5. Червена армия Карго Жан за мъже:

червен Army Cargo Jean for Men

За да се направи разлика от обичайния стереотип на зелените камуфлажни панталони, този червен цвят камо отпечатъци определено носи различно измерение на товарните панталони. Това очарователно джинси за дамски костюми са добре залепени с бяла или черна риза. Районът на талията е подчертан със светъл и контрастно оцветен колан, който е доста широк, което също така придава хладен облик. Червеният дизайн на военния стил определено трябва да има тип панталон за натоварване от младите момчета и мъжете на средна възраст.

6. Loose Cargo Гадже Жените Cargo Jean:

хлабав Cargo Boyfriend Women Cargo Jean

Това насипно облекло за джинси за жените е най-подходящият тип дрехи по време на небрежен ден за облекло на работното място или по време на ярко слънчево събитие на открито. Свободните фигури се навиват около глезена с функция за затягане на конеца или еластична лента или материалът на джин може да бъде сгънат. Това ежедневно гадже за товар на джин се подхожда добре с безкомпромисен горски или зимен пуловер.

7. Колежа дължина мъже Baggy Cargo Жан:

Коляно Length Men Baggy Cargo Jean

Капри дизайн мъжки товари дънки панталони, проектирани с багажно изглед е един от най-препоръчителните летни плажни облекла или ежедневно износване екипировка от дизайнери. Този тип панталони за джинска екипировка имат свободно прилепване около областта на бедрата, което се извива около областта на коляното с еластична или ключалка. Районът на талията е закрепен с шаблон, който се вижда от двете страни на областта на талията, за да се свърже, което го прави лесно за поставяне около областта на талията.

8. Пешеходен туризъм широк крака жените Жан:

туризъм Wide Leg Cargo Women Jean

Този тип товарен дизайн за жените е най-удобно и приятно да се носят външни товарни панталони, които са проектирани с хлабав фитинг около бедрото и долната част на крака. Това е най-добрият панталон за туризъм с много джобове. Комбинирането на резервоара без ръкави с тази панталона за товарен туризъм е най-добрата перспектива.

9. Jogger Women Cargo Pant:

Jogger Women Cargo Pant

Това ежедневно панталони за пасажери за джогинг се счита за най-добрият дизайн в сектора на облеклата, благодарение на простия и удобен дизайн, изработен от памук. Долният край на товарното палто е направен с помощта на еластичен материал, който дава постепенно изпъкнал вид. При джогинг жените, товарните панталони идват без дизайнът на колана, който го прави по-лесен за носене, без риск от подхлъзване от талията. Районът на талията е захванат с ключалка. Този тип товарни панталони идва в различен цвят.

10. Жените Harem Cargo Pant:

Дами Harem Cargo Pant

Дизайнът на харемските панталони, повлиян от страните от Близкия изток, порази позитивния световен пазар на дрехи. Тази дизайнерска екипировка, която има хлабав дизайн само около бедрото и се стеснява под областта на коляното. Много танцьори носят този модел на натоварване на панталоните, благодарение на свободното си прилепване около бедрото. Тъй като материалът е разхлабен около високата област, той дава възможност за добра циркулация на въздуха, което улеснява носенето на боята през целия ден.

Виж повече: Дънкови ризи за мъже

11. Колело Дължина на жените:

Коляно Length Women Cargo Pant

Панталоните за карго не само идват като пълна дължина, но също така и като джинси в стил Капри. Този тип дизайн на джинсови товари е изключително удобен като панталони на открито, както и на панталон на открито. Материалът, използван при създаването на такъв тип панталони, може да варира от памук до синтетичен микс. За момичета, които планират партито и искат да носят капри панталос, опитайте се за лъскав дизайнерски товарен панталон. Блестящият материал може да се използва с памучна облицовка, която помага за поглъщане на пот.

12. Военни дизайн вдъхновени жени Cargo Жан:

военен Design Inspired Women Cargo Jean

Дизайнът на зелената и черна ивица, която попада под армията на облеклото, която не е само носена от армейски войници, което всъщност е основната причина за това, че товарните панталони са в центъра на вниманието. Тези дизайнерски товарни панталони съвпадат добре с обикновена бяла или черна риза. Това военно облекло с джинси за мъже е проектирано с основния дизайн на панталоните, които карат хората да осъзнават и историята.

Виж повече: Женски дънки

13. Дънки с дънки за мъже:

Дънков плат Cargo Style Jeans for Men

Жан материалът може също да бъде персонализиран в различна перспектива, една такава удобна панталона е за дънките за детски джинси, предназначени за мъже. Използваният джин материал е избелял материал от джин с кръстосана линия. Моделът на линията има алтернативна линия с резба и избледнела линия. Този тип товарни деним дънки дизайн е един от най-добрите съоръжения за всички външни партита или като закрит клуб страна също.

14. Ripped Cargo Pant for Men:

Откъснат Cargo Pant for Men

Ripped Jeans са говоренето на града почти по целия свят. Този разкъсан модел е непринуден дизайн на дрехите, който се използва не само за създаване на обикновен прав крехък джин, но и за създаване на панталони от типа "товарен тип", който има свободно прилягане с шест до седем джоба. Ripped jan с дизайн на товарните панталони се счита за един от най-добрите костюми за мъже.

Виж повече: Най-добър дънки за мъже

15. Спално бельо за бебешки дрехи:

бельо Women Cargo Pant

Спалното бельо е просто най-удобно и удобно панталон, който е много подходящ за лятото. Материалът помага при абсорбиране на пот, което го прави по-полезно облекло по време на горещ слънчев ден. Товарният панталон с вградена джобна система за затваряне, която, когато се комбинира с удобен дрехи, е най-добрият аксесоар за дрехи за жени.

Пътят на панталоните, без да се мисли по-нататък, е един от най-добрите открития, когато става дума за видове облекло. Този тип панталони, който първоначално е използван по време на войната, сега се превръща в важен аксесоар за дрехи, който се вижда в гардероба за мъже и жени, което определено ни кара да мислим и за историята. Разпространявайте старата борба с времето чрез товарните панталони чрез различни типове и дизайн. Нека да направим промяна от обичайния стереотип на носенето на правилен дънък джин в панталоните за товари, който има взискателни видове и дизайн, създавайки най-модернизирания екип за мъже и жени.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

60 − = 54