15 снимки на Роузи Хънтингтън Бели, без грим

Роузи Алис Хънтингтън-Уайтли е предимно британски модел и също работи във филми. Тя е известна със страхотните си изпълнения в наскоро продуцирания филм "Мад Макс". Тя е модел Victoria Secret и тази позиция й дава безкрайна слава, но в същото време води до стреса, че е в най-добрата си форма през цялата година. Да бъдеш и да оставаш като модел е трудна процедура. Заедно с привлекателна физика, вие също ще трябва да имате наистина добре изглеждащо лице и че този грим е от решаващо значение. Но тъй като тези модели са и човешки същества, понякога те също така носят истинското лице пред своите фенове и последователи и това е начинът, по който те изтласкват омразата. Това е може би твоя щастлив ден, тъй като ще обсъждаме някои без грим снимки на Роузи, където тя спортува напълно истинското си лице. Снимките са както следва.

Роузи Хънтингтън Уайтли без грим Изображения:

1. Супермоделът изглежда:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup

Като супер модел, Роузи със сигурност трябва да подкрепи някои марки от висок клас и това отнема много от нея. Те открадват естественото си кълбо и влагат на лицето си изкуствени продукти. Никаква естествено красива жена не би предпочела това. Ето защо, ако търсите хора без снимки на Роузи, тогава това ще бъде най-доброто, тъй като показва истинската красота на тази жена и колко страхотно може да изглежда дори без спортуване на някакъв продукт за красота на лицето.

2. Original Allure:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup2

Ако искате вкус на истинска красота, тогава трябва да се вгледате добре в това привлекателно лице на супермодела. Лицето на Роузи блести като луна, което означава, че има утешителна светлина, която не боли очите ви, а остава в ума ви от дълго време.

3. Шокиращо красива:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup3

Супермоделите, като пребиваващи долари през целия ден, тъй като никога не знаете откъде могат да дойдат папараци и да вземете някои снимки от вас. Но Роузи има голямо и постоянно решение за това. Нейните природни красоти й позволяват да спортува това страхотно лице, дори когато тя отнема този грим.

4. Тези съблазнителни действия:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup4

Като модел на тайните на Виктория, Роузи знае как да сканира действията на ръцете и очите на веждите. Беше го направила и на сцената, и на кампаниите за фотосесия. Тези красиви действия я карат да изглежда по-привлекателно пред хората и това са малките неща, които наистина имат значение и всъщност осветляват естествената й красота.

5. Оформеното лице:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup5

Роуз няма нито един процент телесна мазнина на лицето си. Сякаш, черепът й ще се появи следващия. Но все пак е изключително красива. Тази жена може да изглежда красиво по начина, по който е, и тъй като тя е модел, тя трябва да поддържа такава външност. Повечето от нейната красота идва естествено и тази снимка може да се каже, че е една от най-добрите Роузи Хънтингтън-Уайтли, без да правят снимки на всички времена.

6. Заглавие някъде:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup6

Роузи беше забелязана, че се насочва някъде, уверено, че няма да изглежда като повечето от тях. Доверието на тази жена наистина е шок за много хакери там. С тази съблазнителна картина Роузи доказва, че може да играе добре ролята на изглеждаща добре без грим.

7. Не отговаряйте на грим:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup7

Хората, които говорят много негативно и разпитват за естествената красота на тази жена, заслужават тази картина под формата на отговор. Тя показва напълно истинското лице на тази жена.

8. Outing for Fun:

Роузи Хънтингтън--Whiteley-без-Makeup8

Това е още една без картина на модела на Victoria Secret. Вероятно има една от най-красивите лица, която някога е била пред камерата. Тя е жизнено вдъхновение за много жени и е справедлива мотивация за онези жени, които мислят за грим, преди да се отправят някъде.

9. Автентичната красота:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup9

Ако искате да видите някои снимки на Роузи Хънтингтън-Уайтли, това е един от най-добрите там. Картината беше щракнала, докато Роузи излизаше от апартамента си, за да се разхожда малко.

10. Изготвяне на заглавия:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup10

Роузи беше забелязана да прави новини с приятеля си Джейсън Стейтъм. Това минимално лице на тази жена трябва да е вдъхновение за много жени там.

Виж повече: Сандра Бълок Без грим

11. Сцени на летището:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup11

Роузи отново беше забелязана без грима си на летището. Тя отиваше в Лондон на онзи нощен полет и с гордост показваше напълно автентичното си лице. Това вероятно е една от най-добре изглеждащите Роузи Хънтингтън-Уайтли, без да правят снимки.

12. Атрактивната красота:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup12

Тази снимка ще бъде причина за гъските. Нейната красота със сигурност е нещо, нали? Тя изглежда добре в каквото и да е облекло, в което се облича. Вероятно може да носи най-простите дрехи и все пак да изглежда най-добре. Нейната истинска красота не може да се сравни с изкуствената сила на продуктите за красота, тъй като тези продукти ще отидат напразно, когато става дума за разкрасяване на лицето на Роузи.

Виж повече: Рейчъл Макадам без грим

13. Отнасяйте се за любителите:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup13

Тук е лечение, за да намалите всичките си рози Хънтингтън без грим апетит. Тази конкретна снимка беше натиснат, докато Роузи показваше напълно истинското си лице пред масмедиите с минимален грим на лицето си.

14. Мода Vibe:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup14

Като модел, Роузи никога не излиза от модата. Без значение каквото и да прави или където и да отива, в нея има някакво модно докосване. Нейното естествено окосмяване на лицето понякога й позволява да играе ролята на най-добре изглеждащата жена наоколо и естествено получава цялото си внимание без дори да се опитва.

Виж повече: Джена Деуан Татум грим

15. Красотата в черно:

Роузи Huntington Whiteley without Makeup15

Роузи изглежда много очарователна в тази конкретна картина, в която показва непринуденото си чувство за облекло. Тя спортува с естественото си лице и изглежда много привлекателна.

Роузи Хънтингтън-Уайтли снимки са наводнени тази статия и това със сигурност е лечение за всички любовник модел Victoria Secret е там.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 4 = 2