15 снимки на Гиди Хадид без грим Стилове в живота

В този свят на инспекция от висок клас дори и най-красивите и истинските са изпробвани. Популярен американски модел като Гиди Хадид също трябва да покаже някои доказателства за истинската си красота, за да докаже дали е наистина красива или не. Според повечето хора тези модели не са нищо повече от пластмасова кукла, прекрасно оформена с грим. Но има много повече за това. Хората не са наясно с тяхната естествена или истинска красота и затова е време, Gigi разкрива някои от най-добрите си външен вид, където тя не спортува грим. Топ 10 Gigi Hadid без грим снимки са както следва.

Гиди Хадид без грим със снимки:

1. Телевизионната слава:

Джиджи Hadid without makeup

Освен че е модел, Gigi също е доста популярна телевизионна личност и затова тя трябва да поддържа красив поглед почти през цялото време. Това изисква поддръжка и не бъркайте с грима. Това означава да поддържате естествения облик и да поддържате това със здравословен начин на живот. Това е най-добрият Gigi Hadid без грим картина, която гледате, на която беше натиснат, докато прекрасната дама излезе на бърза разходка в оживените улици на града.

2. Холивуд Красота:

Джиджи Hadid without makeup 2

Ако търсите за някои добри Gigi Hadid никакви снимки грим, тогава това може да е подходящо. Тя е една от най-добрите в тази категория и включва съблазънта на младия моден модел. Картината беше кликнато на събитие, в което американският модел спомогна за непринуденото си чувство за облекло, заедно с естественото й лице.

3. Това облекло, Въпреки че!

Джиджи Hadid without makeup 3

Това е една от най-добрите забележителности на естественото лице на Гиги. Тук тя носи здраво кожено яке, заедно с тънки дънки, които разкрасяват нейната привлекателна фигура. Не можеш да откъснеш очи от нея. Тя винаги краде шоуто.

4. Облечен като кукла:

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН: Makeup-free Gigi Hadid seen with some major bedhead, kissing Joe Jonas goodbye as she leaves his house in Los Angeles

Гиги изглежда като истинска кукла и хората й плащат това специално допълнение, най-вече заради естественото й лице. Тя е едно от най-добре изглеждащите момичета на нейната възраст и лесно може да направи нещо добро за нея, тъй като е надарена с такъв вид положително настроение и вродена атракция. Картината беше щракна, докато тя се оттегляше от къщата на Джо Джонас.

5. Outing в стил:

Джиджи Hadid without makeup 5

Въпреки че тя изглежда фантастично в тази картина, на лицето й няма намек за козметичен продукт. Това е най-доброто, което една жена може да изглежда и тя изглежда добре, дори когато тя спортува напълно истинското си лице. Това е може би една от най-добре изглеждащите безплатни грим снимки на скандалния американски модел, който вероятно ще дойде, както винаги.

Виж повече: Хале Бери Снимки Не грим

6. Показване на запушалката:

Джиджи Hadid without makeup 6

Известният американски модел изглеждаше наистина добър, когато показваше напълно истинското си лице, докато излизаше от кафене. Както винаги, тя изглеждаше доста стилна и лицето й спортяло автентичния външен вид - това не означава, че има сенки за грим. Косата й безупречно падаше по лицето й и можеше да се каже, че тя изглеждаше просто привлекателна.

7. Жена в черно:

Джиджи Hadid without makeup 7

Б означава две от най-хубавите неща, красотата и черно. Джиджи Хадид изглеждаше очарователно онзи ден, когато показа красивия си поглед заедно с черното си облекло. Без следа от грим на лицето й, Гиги се захвана с привлекателно лице и впечатли всички хора на това място.

8. Военно изложение:

Джиджи Hadid without makeup 8

Гиди Хадид беше забелязан да види в Лос Анджелис. Тя носеше тези стилни къси ризи, които разкриват морската част и правят жената да изглежда изключително привлекателна. Това може да се каже, че е един от най-добрите, изглежда, за една жена, която иска да разтърси естественото си лице без никакъв вид грим.

9. Обедна дата:

Джо Jonas and Gigi Hadid Have Lunch in Beverly Hills

Джиджи отиваше на обяд с приятеля си Джо Джонас. Тя спортуваше наистина страхотен комплект дрехи заедно с йога панталоните. Тя се пошегува с котката си, докато вървеше по улиците и просто изглеждаше примамлива. Тази жена може да се каже, че е една от най-добре изглеждащите жени на това време и като модел, тя трябва да поддържа естествената си красота. Тя не разчита на продукти за красота от висок клас.

10. Пост-гимнастически сесии:

Джиджи Hadid Out For Lunch In NYC

Джиджи Хадид беше забелязана със спортното си лице, след редовните си сесии в салона. Дали тази жена дори изисква минималното количество грим? Изглежда, сякаш може много лесно да плати частта от търсенето на изключително красива, без да се опитва твърде много. Черното тренировъчно облекло сякаш я харесваше перфектно.

Виж повече: Холи Уилоуби без грим

11. С и без грим Сравнение:

Джиджи Hadid without makeup 11

Ако ще сравнявате една жена без грим и с грим, тогава такива снимки винаги са полезни. И тъй като ние обсъждаме някои без гримните моменти на Гиди Хадид, тази картина е от решаващо значение. Ако погледнете правилно, ще видите красивото лице на Gigi, което очевидно показва тежки признаци на грим. От друга страна, лявата не е толкова лоша. Лицето й изглежда наистина удивително без грим. Понякога може да е тонът на лицето, който трябва да бъде фиксиран с грима.

12. Без грим Selfie:

Джиджи Hadid without makeup 12

Ако сте готови да търсите някои Gigi Hadid без да правите снимки, то това е едно от най-хубавите, които ще получите. Тази конкретна картина показва напълно истинското лице на Gigi, което изглежда доста привлекателно без докосване на грима.

13. Sneak Peak:

Джиджи Hadid without makeup 13

Тук има страхотна картина на Gigi Hadid, която разкрива истинското лице на този красив американски модел. Снимката е направена, докато моделът не е знаел за нея. Това беше шега, който трябваше да бъде изваден от нея, но се оказа, че тя е разкриваща снимка на естественото удоволствие на Гиги.

14. Снимка на колата:

Джиджи Hadid without makeup 14

Тази конкретна снимка бе натиснана, когато Гиги влезе в кабината и след това показа истинското си лице с пълна увереност.

15. Измити изключени:

Джиджи Hadid without makeup 15

Концертът просто изми цялото си грим, преди да вземе това самоестество.

Виж повече: Джесика Симпсън без грим

Leave A Comment

+ 87 = 94