15 събрани татуировки за брат и сестра, за да изрази своята любов една друга

Съпрузите споделят най-важното отношение. Те могат да бъдат най-добри приятели, водачи и защитници един за друг. Ние планираме татуировка, но татуировка за братя и сестри, тогава тя идва за смисъл, смислено татуировка дава връзката между брат и сестра. Когато имаш брат, нямаш нужда дори от приятел. Те стоят до нас, когато имаме нужда от тях. За да изразите такова усещане за братята си, хората дори изваждат бременни татуировки на кожата си.

Брат и сестра татуировки за братя и сестри:

Можете да намерите различни видове дизайни в татуировка на сестра. Нека да разработим всеки един от тях.

1. Matching Sibling Tattoos:

Съчетаване Sibling Tattoos

Това е съвпадение на сестра татуировка извършва пеша, където перото е изготвен и малка и голяма сестра е написана. Тя показва любовта и връзката между две сестри. Тази татуировка на братя и сестри ще бъде постоянна и така тяхната любов ще бъде. Такъв дизайн можете да опитате и върху ръката си.

2. Татуировки на брат и сестра:

Брат And Sister Tattoos

Това татуировки на сестра брат са издълбани отстрани на последния пръст. Дизайн като оръжие е червен и син цвят на всеки пръст съответно. Татуировката на пръста отразява връзката между брат и сестра. Тя дава силна команда на чувствата им.

3. Татуировки на Brother Quote:

Брат Quote Tattoos

Това специално татуировка на посланието е направено върху ръката на човека. Това братско татуировка изобразява картината на ръкостискане между двама братя и дори се прави с татуировка. Това показва, че брат ти е винаги с теб. Ще се уверите, че брат ви винаги ще ви защитава.

4. Татуировки със сладки сестри:

Сладка Sibling Tattoos

Това е просто невероятно и сладко братче татуировка. Два малки плюшени мечета са изтеглени на ръка и са с различни цветове. Изглежда, че и двамата се виждат един друг и се усмихват. Това могат да бъдат и братята и сестрите, като се усмихват един на друг. Опитайте този дизайн, ако искате да опитате различни татуировки от анимационен тип.

5. Зомби сестра и братя татуировки:

зомби Sister And Brother Tattoos

Това е зомби характер сестра и брат татуировка, където малката сестра държи по-големият си брат с въже. Това показва, че сестрата не иска да пусне брат си, затова го обвързва с въже. Ето как са сладките всички малки сестри. Брат и сестра могат да опитат подобен дизайн, ако искат да шокират родителите си.

6. Пъзел парче съжителство татуировки:

пъзели Piece Sibling Tattoos

Тук се рисува картина на пъзел, която се приспособява един към друг. Това са четири парчета татуировки за сестри, които се свързват помежду си със сърце. Това парче изпълнява празната част на всички. Това е връзката между сестрите; сестрата винаги е като приятел. Момичето споделя всички си щастливи и тъжни моменти със сестра си и този дизайн заслужава по-доброто показание.

7. Сибиут татуировка на китката:

сестра Tattoo on Wrist

Тази татуировка на брат и сестра се извършва върху китката. Той изобразява, че те са един и един за всеки друг. Силното обвързване между брат и сестра им помага да насърчават и вдъхновяват в много отношения. Ако искате просто начин да актуализирате брат си, тогава опитайте този дизайн, за да покажете връзката си с брат и сестра си.

8. Татуировки на половината пеперуди:

наполовина Butterfly Sibling Tattoos

Тази сестра татуировка се допълва. На двете ръце половината дизайн пеперуда е изготвен, които, когато се държат заедно изглежда пълен. По този начин една сестра е непълна без друга сестра. Този дизайн можете да опитате и с вашия брат, но трябва да го попитате преди да планирате този стил. Но изглежда добре, опитайте това.

9. Извисяващи татуировки на сините:

Бурните Sibling Tattoos:

Това е сестра татуировка, която показва, че братята и сестрите могат да споделят всичко помежду си. Или любов, гняв и дори борба. Понякога братята и сестрите могат дори да направят доста битки и те реват като тази татуировка. Този дизайн е най-подходящ за предмишниците.

10. Котвени татуировки на котвата:

котва Sibling Tattoos

Тази татуировка за сестра има дизайн на котва, обвързан с въже и лък е вързан върху котва. Този лък над котва е най-важното от тази татуировка. Рядко се открива котва с лък и това е различен дизайн на татуировка.

Виж повече: Съвпадение татуировки

11. Безкрайни татуировки на сунитното възли:

Безкраен Knot Sibling Tattoos

Това е татуировка на брат сестра, направена с черно мастило. В тази татуировка всички възли са свързани помежду си, което показва, че братята и сестрите са свързани една с друга за цял живот. Има безкраен възел с любов завинаги. Вземете този дизайн на гърба или ръката си, това е случаен поглед, но смислено татуировка.

12. Татуировки със събратя:

близнак Sibling Tattoos

Тази татуировка отразява любовта на близначката. Това са сестра татуировки, където любовта между сестрите се души един за друг. Тук едно момиче се наслаждава на Джула и се радва на независимост. Тук и двете татуировки са еднакви, така че и двете сестри могат да проектират една и съща татуировка на ръката си, дава подходящо внимание към вашата сестра.

Виж повече: Семейни татуировки дизайни

13. Татуировки за свързване на близнаци:

сестра Bonding Tattoos

Това е брат и сестра татуировка и на двата крака. Тук един брат и сестра държи един низ и се прикрепват един към друг. Този низ свързва братята и сестрите един с друг и в реалния живот това е тяхното свързване, което ги свързва заедно. Това е най-веселият, но най-лудият начин да се създаде уникален модел на татуировка на сестра.

14. Семейни татуировки:

сестра Family Tattoos

Това е пълна семейна сестра татуировка, където изображението на тримата сестри е нарисувано. И трите сестри се държат един за друг и се наслаждават на компанията си. Три сестри заедно правят едно щастливо семейство. Когато останете далеч от дома си, този дизайн ще ви напомни за вашето семейство и семейството е винаги с вас. Опитайте това и се почувствайте този режим.

Виж повече: Татуировки на майката и дъщерята

15. Татуировки със сестра любов:

сестрински Love Tattoos

Това е татуировка за сестри, където три сестри са направили татуировка един за друг. Татуировката е издълбана по азбучен ред и в края на краищата е изтеглено малко сърце. Сестринската любов се отразява в тази татуировка.

Семейките остават свързани помежду си през целия си живот, без значение какво. Това е любовта, която обвързва сърцето им един с друг. Хората имат късмет, ако имат братя и сестри, с които могат да създадат много добри спомени.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

16 − = 14