15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Завесите са неразделна част от човешкия начин на живот от много дълъг период от време. Интериорният дизайн на къщата ви е непълн, ако Вашите прозорци, врати и балкон нямат подходящо завеса. Ето защо трябва да се уверите, че Вашият домашен декор се състои от добре представени стилни завеси.

Завесите са с различни типове и има алтернативни варианти за завеси под формата на завеси, щори и др. Голямото разнообразие от завеси се основава на използвания материал, цвета на завесата, стилът на довършване, най-стилът, предназначението, и т.н. Но когато отидем за пазаруване на завеси, първото нещо, което считаме, е целта да го купим, т.е. къде ще се постави завесата, т.е. врата, прозорец, балкон, баня или на открито. След това въз основа на това вашият допълнителен избор зависи. Едно такова важно място, което изисква завеса за безопасност, както и стил, е вратата на вашата къща.

Красива и най-новите завеси за врати в Индия:

Завесите за врати имат голямо разнообразие на базата на вида на вратата, материала за завеси; добавете използваните материали и т.н. Следват дизайна на Топ 15 завеси на врати, които можете да разгледате, докато купувате идеалната завеса на вратите.

1. френски стил завеси:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Френските завеси за врати обикновено са изработени от полиестер или обикновен памук. Тези завеси могат да бъдат обикновени или дизайнерски на цвят. Съгласуваността варира според вашите предпочитания. Можете да отидете за непрозрачна или прозрачна френска завеса. Френска завеса може да бъде монтирана на вратата ви или напълно разгъната, или завързана във вертикална форма. Винаги е комбинация от две вертикални правоъгълни платнени завеси.

2. Печатни пердета за врати:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Една от стилове за завеси на вратите, изключително популярна сред съвременните младежи, отпечатаните завеси на вратите идват в широка гама от разнообразни отпечатъци като флорален дизайн, дизайн на измислени герои и т.н. Обикновено хората купуват съвпадащи завеси за врати от 4 заедно, които се перат, така че да могат да използват алтернативни чисти завеси всяка седмица.

3. Врати завеси в Beaded стил:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Завесите за завеси на вратите са най-популярният стил за завеса на вратите, доколкото се отнася до тенденцията към завеса. По същество завесата се отнася до завеса, образувана от тясно закрепване на различни нишки или влакнести ленти заедно, като същевременно се гарантира, че те изглеждат отделно висящи една от друга. Те са покрити с мъниста във вертикалните им структури. Можете да препратите горепосоченото изображение за по-добра представа за завеси с перфорирана врата.

4. Завеси с боядисани врати:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Персонализираният дизайн на вашата завеса на вратите винаги ще изглежда много стилен и привлекателен за всеки друг посетител. Но това не е възможно при печатни пердета, тъй като дизайна е предварително определен. Така че в такъв случай можете да отидете за поръчково боядисана завеса на вратите, състояща се от картина по Ваш избор, като знаменитост или естествена сцена или анимационен герой и т.н. Като Печатни завеси на вратите, хората също така купуват тези в съответни завеси на вратите комплект от 2.

5. Завеси за врати с бамбукови щори:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Един от най-често срещаните стилове за завеси на врати в западните страни, особено в американските страни, е стилът, който има комбинация от обикновени завеси на вратите с бамбукови щори. Бамбуковите щори са основно вертикални конструкции, изработени от бамбукова цепка хоризонтално в няколко ленти на еднакво разстояние, за да позволят частично слънчевата светлина да влезе в хола ви през прорезите. Бамбукова щора, придружена от обикновена завеса от плат, осигурява на вратите ви по-висок външен вид.

6. Пердета завеси:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Завесите от Sheer Door се отнасят за завеси, които имат прозрачна консистенция. Ако искате посетителите Ви да забележат оригиналния ви дизайн на вратата и да имат фин дисплей със стилна завеса по едно и също време, можете да отидете за този тип завеса на вратите. Обикновено, ако изберете завеса за врати в бял стил, бялото е универсалният цвят в този стил. Но можете да отидете и за всяка друга светлина цвят опция като крем цвят или лимон жълт цвят.

7. Бродирани пердета за врати:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Вече видяхте, че вариацията в цвета, дизайна и т.н. на вашата завеса, направена от печат, рисуване и т.н., наистина ви помага да развиете външния вид на Вашата завеса на вратите. По същия начин, бродерия работи в различни дизайни също прави вашата завеса на вратата изглежда много привлекателен и привлекателен. Също така можете да подправите текстурата на вашата завеса на вратите, като използвате различен материал, за да направите бродерията върху завесата като коприна или вълна.

8. Box Pleat ванта стил Дълги врати завеси:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Само дълги завеси на вратите могат да се окачват в стил на кутия с палец. Pleat е основно начинът, по който хоризонтално давате гънки на завесата на Вашата врата и Валанс е красивото удължение на платното за завесата на Вашата врата, което понякога идва в уникален дизайн. По този начин кутията на плисето се отнася до поставянето на кутия с форма на гънки на Вашата завеса на вратичката, докато Валънсът ще тече вертикално по елегантен начин.

9. Ръчно изработени пердета за врати:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Стиловете за завеси на врати, които също могат да бъдат ръчно изработени, включват завеси с перфорирана завеса, завеси за бродирани врати, завеси за боядисани врати и т.н. Обикновено се изисква по-дебел конец за ръчно тъкане на фина завеса и много умения. Но ръчно изработени пердета винаги са по-трайни и те също така ви дават възможност за персонализирани дизайн на завеси според вашето желание.

10. Пръстеновидни пердета за плъзгащи се врати:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Видовете завеси не се категоризират само на базата на използвания материал или отпечатания дизайн и т.н., но те също така се основават на вида на горната подредба, която се използва за закачане на завесата. Най-популярното решение е структурата с пръстеновидна форма. Това е основно дълъг цилиндричен прът, на който завесата е окачена чрез кръгови бримки, закрепени на върха на завесата.

11. Завеси за прозоречни врати:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Можете също така да джаз вашият декор на дома, като правите нещо извън ритъма и никога преди не е виждал неща. По този начин можете да стигнете до завесите на прозоречните врати, при които завесата на вашата врата изглежда като завеса за прозореца, но идеално подхожда на вашата врата. Например горепосоченото изображение ви показва как двете стъкла на вратата са покрити от две платнени завеси, точно като завеса за прозорци, въпреки че те образуват завеса на вратите, когато са разположени заедно.

12. Външни завеси:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Можете да отидете за външен стил пердета, ако търсите завеси за врати за вашата външна бара. На открито навеси може да бъде наистина трудно, когато става въпрос за нейното проектиране и настройка. Ето защо това е най-доброто предложение да отидете за външен стил завеси за вашия външен навес.

13. Памучни пердета:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

В азиатските страни най-често срещаните завеси за врати са памучни завеси за врати. Това е така, защото; Първите завеси на врати рядко се използват в азиатските страни. И на второ място, когато се използват, най-вече през летния сезон се препятства слънчевата светлина, а понякога и зимите, за да възпрепятстват вятъра. Тъй като памукът е най-добрият материал за отразяване на слънчевата светлина и има възможност за блокиране на вятъра, памучните завеси на вратите са често срещани в азиатските страни.

14. Завеси за ключарски врати:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Плетене на една кука е стил на плетене всяка нишка или плат. Тя е много различна от традиционния стил на плетене. Традиционното плетене включва запечатване на стич само в края на целия процес на плетене, докато кротчето стил включва запечатване на всеки един бод. Стил на кройка, съчетан с дантелен дизайн, залепен върху завесата на вратите, дава на вашата завеса много уникален модерен външен вид.

15. Завеси от бамбукови врати:

15 различни вида завеси за врати с картинки Стилове в живота

Ако искате свеж, модерен и прост външен вид за вашата завеса на вратите, можете да изберете завеса от бамбук. Това включва използването на бамбукови нишки или малки пръчки, които са тясно изтъкани в кръстосано кръстосване или просто ленти, за да се направи стилна бамбукова завеса.

По този начин виждате, че завесите са изключително важни за домашния декор. Докато нормалните зони, които се нуждаят от завеса, трябва да бъдат грижливо оформени като прозорци, балкони, бани и т.н., трябва също така да отдадете еднакво значение на вашата завеса на вратите. Следователно трябва да изберете завеса на вратите според вашите предпочитания, съответстващи на наличните опции за стил. Например, ако искате модерен, но прост външен вид, можете да отидете на завеса от бамбук, а ако искате персонализиран дизайн на вашата завеса, можете да отидете за завеса с боядисана врата.

Leave A Comment

63 − = 59