15 различни вида Fastrack чанти в модата 2018

Fastrack е холандската стартираща компания. Компанията е водеща компания в света, която предлага продукти за промяна на игра и патентовани продукти за чанти, часовници, слънчеви очила и т.н. Fastrack чанти, чанти са отлични в дизайна и компанията използва най-добрите материали за производство на продуктите. Той не компрометира качеството и марката на продукта.

Fastrack bags

Торбичките са изработени от висококачествена кожа, полиестер и твърди и безопасни продукти. Неговите чанти са толкова отличителни, че могат да бъдат проследени отвсякъде. Торбичките и аксесоарите за бързо износване се предлагат навсякъде по света и са лесно достъпни във всички маркови магазини и търговски центрове.

Fastrack Чанти за жени и мъже в Индия 2018:

Нека да разгледаме най-добрите колекции за чанти Fastrack за жени и мъже:

1. Fastrack кожа Backpack чанта в Brown:

Бърз Track Leather Bag for Women

Фирмата е специализирана в чантата, като по този начин поставя всички свои идеи красива, грациозна кожена чанта е предназначена за жените да носят. Чантата е изработена от висококачествена кожа и се отваря от средния стилен, но силен златен цветен цип. Чантата е удобна за носене на раменете и има две елегантни, но удобни ленти за носене. Това е динамично изглеждаща торба, проектирана от Fastrack, специално за жени.

2. Fastrack чанти за рамото за дамите:

Бърз Track Shoulder Bag

Тук идва сензационната раменна торба от Fastrack. Чантата има широко отделение за съхраняване на чантата и е перфектна чанта за пазаруване. Чантата има малка торбичка отпред, откъдето можете да задържите мобилния си телефон или валута, като по този начин поддържате свободните си ръце, докато пазарувате. Чантата има умен каишка за носене на раменете.

3. Fastrack лаптоп торби за служители:

Бърз Track Laptop Bag

Сега всеки един от нас се нуждае от преносими компютри на работното място, така че защо да не получите чанта, която изглежда изключителна и привлекателна. Така че първият избор е за ексклузивни чанти за лаптоп бързо, тъй като изглежда много умен, когато се носи. Чантата има красив печат и красива комбинация от цветове, което прави чантата на лаптопа страхотна. Чантата има дръжка и брой джобове и отделение с подплатено отделение, както и регулируем колан за носене на рамото, като по този начин ви позволява да държите ръцете си свободни.

4. Fastrack Sling чанти за момичета в полиестер:

Бърз Track Polyester Sling Bag for Girls

Момичетата предпочитат да притежават чанта за прашка, която е лесна за гледане, но изглежда грациозна и уникална, когато се носи. Тази розова и черна торба е много красива, за да изглежда и изглежда изключителна. Страните и ръбовете са добре зашити, а красивата кръпка от розово и синьо правят чантата да изглежда динамично и страхотно. Чантата има лъскава розова роза с два розови цвята, което дава на момичетата прекрасен облик, когато се носят.

5. Стилни шкафове Fastrack за тийнейджъри:

стилен Fast Track Bag

Този тип бърза чанта изглежда изключително умен, когато се носи от тийнейджъри. Чантата е проектирана в син цвят, а червените тръби по краищата подобряват вида на чантата. Торбата се отваря отпред и има малък шкаф за съхранение. Този тип чанта може да се съчетае с ежедневни дънки или с елегантна екипировка и е перфектна чанта за колажи.

Виж повече: Нова чанта от черница

6. Fastrack School или College Bag:

Бърз Track School or Collage Bag

Младите момчета и момичета обичат да носят училищна торба, която изглежда различна от другите и дори ги кара да изглеждат различно пред своите приятели или приятели. И така, какво би могло да бъде по-стилно и по-добро от торбичките за бързо хвърляне? Чантата е изработена от висококачествени продукти и красиви дизайни на върха. Чантата има голямо уплътнение от всички страни, което го прави удобен за носене и има много торбички, които означават къде можете да се поберат във всичко, от книги до най-важните и леки закуски. Налице е голямо разнообразие и форми можете да изберете един по ваш избор.

7. Fastrack Паста за талията на талията:

Бърз Track Waist Chest Pack

Тези торбички Fastrack са много популярни сред момчетата и мъжете, тъй като са свързани с гърдите или кръста. По този начин тези торбички са удобни за носене и ръката ви е свободна във всяка точка от времето. Този тип торбички е подходящ за колоездачи, бегачи, туристически туризъм или за всякакъв вид спортове на открито, в които участвате. Тъй като може да се обвърже с гърдите и да се съсредоточите върху работата, която вършите. За да добавите повече комфорт, чантата също има мини портфейл и има малък шкаф за вашия мобилен телефон.

8. Чанта за количка, която може да се разглобява бързо:

Бърз Track Detachable Trolley Bag

Този тип бързоходни пътни чанти са разглобяеми и могат да бъдат сгънати също. Чантата има малки вътрешни помещения, в които можете да запазите личните си елементи от къщата. Има малки гладки колела и малка каишка, която трябва да се пренася на всяко място. Перфектна торба за всяка къща.

9. Fastrack чанти за мъже:

Fastrack Shoulder Bags for Men

Тъй като мъжете са много по-специални за аксесоарите си и се радват да носят торбичката, която е удобна за носене и да подобри техния външен вид в много гънки. Този тип бързоходни пътни чанти са идеални за тях. Торбичките имат голямо отделение за съхранение на нещата и имат малък джоб и в предната част. Той има подплатена каишка за раменете, така че да може да се носи на раменете.

10. Fastrack Duffle Style Travel Bag:

Бърз Track Duffle Style Travel Bag

Компанията вярва в иновациите и измисля чантата в нов стил и модел. Тракетиращата чанта Fastrack е сред тях. Торбата за дупли е голямата цилиндрично оформена торба, изработена от всякакъв вид плат като полиестер или платно с удобен шнур отгоре за захващане на торбата. Първоначално чантата била използвана от военния персонал, тъй като те били много удобни за използване и носене. Чантата има дълбоко пространство за съхранение на предметите, които се изискват от вас, и малки торбички навън дори за съхраняване на дребни предмети.

Виж повече: Хобо чанти за жени

11. Fastrack Hobo Дамски чанти:

Fastrack Hobo Handbags for Women

Хобо торбичките са модерен стил на бързо проследени чанти или чанти, които са полумесецовидна форма, чиста структура и има дълга модерна каишка, която може да се носее при раменете за носене. Тези ръчни чанти са изработени от меки материали и са склонни да се сринат, когато седите. Тази хаоб чанта, проектирана от Fastrack, изглежда много впечатляваща и черно-червената комбинация я прави стилен и елегантен, когато се носи. Начинът, по който името на фирмата е релефно върху чантата, подобрява вида на чантата и е широко видимо и за другите. Идеална и стилна чанта за момичета, проектирана от Fastrack.

12. Fastrack чанта за багаж в тролей стил:

Бърз Track Luggage Bag In Trolley Style

Този тип торбички Fastrack са много удобни за носене и много просторни. Торбата е със среден размер, но има дълбоко отделение за съхранение. Чантата има няколко джоба и дори има етикет за багаж, без да се безпокои да загуби чантата си по време на пътуване. Той има регулируема дръжка и ролкови джоба на дъното, като по този начин го прави по-лесен за носене навсякъде. Торбичките за багаж fastrack се предлагат в различни дизайни и модели и можете да изберете един според избора и комфорта.

13. Бърза раница за мъже:

Бърз Track Backpacks for Men

Тук идват перфектни раници Fastrack за мъже. Раниците са изработени от лек материал, така че е лесен за носене. Чантата има шкаф и малки джобове навън или ги съхранява. Раниците се предлагат в широки диапазони и цветове и можете да изберете този според вашите комфорт и планове за пътуване.

14. Обикновена Fastrack бяла чанта за жени:

Бърз Track White Handbag for Women’s

Тази бяла чанта за бързо полагане изглежда много привлекателна и приятна. Чантата има красивия отпечатък отгоре и е изработена от фина кожа. Тя има красива рязане в предната част и краищата и ъглите са зашити спретнато, което дава на чантата фантастичен вид. Ремъка на чантата е подплатен, така че да не наранява раменете ви докато носите чантата. Това е перфектна чанта, която може да се носи на партита или за пазаруване.

Виж повече: Калвин Клайн чанти за мъже

15. Дамски торбички Fastrack Tote:

Бърз Track Tote Bags

Тоалетната торба, проектирана от Fastrack, е изработена от печатни платове и изглежда много сладка, когато се носи от момичета или жени. Торбичките за жени бързо изглеждат много умни, когато се носят. Те са на разположение в голямо разнообразие и обхват и не се набиват много джобове. Така че можете да притежавате колкото искате и да съответствате на вашето облекло и да се наслаждавате на външния вид. Tote чанти са много в тенденция и различните стилни дизайни, привлякла от fastrack, правят човек влюбен в тези торбички

Има няколко марки, които не изискват проверка и не изискват думи да говорят за тях. Fastrack е сред тях. Качеството и дизайна на торбата правят хората безмълвни и луди по него. Багажните чанти, чанти, които някога са купени, могат да се използват за цял живот. Дизайнерите на чантите са толкова изключителни, че ви карат да изглеждате стилни и бляскави, когато ги пренесете на място. Фирмата проектира продукти както за мъже, така и за жени и дава огромен избор за вас.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

22 − = 18