15 различни вида бебешки гривни | Стилове в живота

Бандите са използвани като украшение за ръцете от незапомнени времена. Бандите се предлагат в различни модели, дизайни, форми и размери. Човек може да се смесва, да се съчетава и да експериментира с гривни. Bangles наскоро стана модно изявление и стана много популярно. Хората бързо наваксват последните тенденции и дизайни в гривните. Те изглеждат елегантни на ръцете и лесно се пренасят с различни екипировки. Тя може да бъде от злато, сребро, мед, месинг, стъкло, пластмаса и може да бъде с много дизайн.

Бански за бебе момиче в различни видове:

Бандите са нещо като модна тенденция за всички, особено сладките малки са също бързо наваксване с тенденция. Ще разгледаме различните дизайни на бебешки гривни.

1. Злато Bangles за бебе момиче:

бебе bangles

Най-добрият начин да украсите малките китки на бебетата е с красиви златни гривни. Те изглеждат добре на безупречната и мека кожа на бебетата. Златото е благоприятен метал, новородените бебета обикновено поставят златни гривни, гривни, глезени, вериги и т.н. няколко дни след раждането им. Тези златни гривни могат да бъдат както за момчета, така и за момичета. Също така е и една от най-подходящите опции за дарения.

2. Бебешки гривни с име:

бебета гривни-с-NAME2

Най-изразителният начин за обявяване на името на бебето може да бъде и чрез украсяване на бебето с персонализираното име. Един от най-уникалните начини да бъдете гравиран в живота на детето завинаги може да бъде наречен "гривна". Винаги ще бъде специално. Посочените бебешки гривни могат да бъдат както за бебета, така и за момичета.

3. Индийски бебешки бижута с черни мъниста:

индийски бебета гривни-с-черен-beads3

Тези уникални златни гривни имат черни мъниста между тях. Тези гривни от индийски стил винаги се носят по двойки. Направени в комплекти от две и те са поставени и върху двете ръце на бебетата. Черните мъниста са предназначени за предпазване от нещо лошо за бебетата и за предпазването им. Човек може да намери тези сладко изглеждащи гривни от всяка страна на новороденото в Индия.

Виж повече: Бански за мъже

4. Beaded Baby Bangles:

профилиран бебе-bangles4

Най-елегантните гривни за едно момиченце са белезници с розови или бели перли. Те изглеждат красиви в сладките малки ръце на момичетата. Мънистата могат да бъдат нанизани в сребро или злато според избора на бебето. Те могат да бъдат направени с различни цветове и избор на мъниста за бебето.

5. Сребърни бебешки бижута:

сребристо-бебе-bangles5

Следващото по ред да бъдат популярни след златните гривни са сребърните гривни за бебета. Някои използват златни гривни за бебета само понякога, докато сребърните могат да бъдат украсени на китката на бебето на ежедневна база. Сребърен елемент също е много благоприятен и може да бъде и подарък за бебетата. Сребърните гривни изглеждат прекрасно както за бебета, така и за бебета.

6. Очарователни гривни:

чар-гривни-6

Очарователен гривна изглежда по-скоро като гривна и е една от най-бързите уловени бижута тенденции в днешно време. Тя може да бъде един от модните и стил изявления за бебета също. Тези гривни могат да имат звезди, коли, луна, кръгове, плюшени мечета и т.н., тъй като дрънкулки, висящи от тях. Те изглеждат красиви на ръцете на бебетата и те ще се радват и на тези.

Виж повече: Дизайнерски златни гривни

7. Гривна Bangles за бебе:

гривна-bangles7

Бебешки гривни гривни могат да бъдат както за момчета, така и за момичета. Те също са много индийски по стил и се поставят в китката на бебето в продължение на близо две години. Бански гривни могат да бъдат направени в злато или сребро. Те просто приличат на гривна на сладката китка и винаги могат да се носят на китката на бебето.

8. Цветни бебешки гривни:

цветя-бебе-bangles8

Това са най-сладките гривни за едно бебе момиче с цветя, украсяващо китката й с чара. Те изглеждат много оживени с цветята и могат да бъдат направени от всякакъв метал като злато, сребро, платина или могат да бъдат изработени от мъниста. Това може да бъде изявление със стил на изстрел за всички сладки момичета като самотни деца. Цветята могат да бъдат малки, много, релефни или вградени според изискването.

9. Бандажи за вериги за бебета:

верижни-гривни-за-babies9

Веригите за верига могат да бъдат както за момчетата, така и за момичетата. Веригите са изработени във верижна форма за лесно износване и приятно падане на китката. Бебетата могат да ги носят ежедневно. Веригите на веригата изглеждат по-скоро като гривна и също не са много тежки.

Виж повече: Бански за жени

10. Пластмасови Bangles:

пластмасово bangles10

Когато става дума за фантазия неща, гривни открадват шоуто с различни цветове и различни материали, използвани за направата на гривните. Човек може да има гривни от всеки цвят и рокля. Пластичните гривни имат огромни разновидности, а бебешките момичета могат да бъдат покрити с всеки един ден. Те не са на скъпа страна, но изглеждат страхотно за децата.

11. Маншети за бебета:

копчета за гривни-за-babies11

Маншетните гривни са по-лесни за поставяне на бебета, тъй като могат да бъдат регулирани и са отворени от краищата. Те могат да бъдат от метал, злато или сребро, както се изисква. Те могат да се носят ежедневно за малките. В Индия те са известни като "Kada" bangles.

12. Ръчни гривни с пръстен пръст:

ръчни гривни-с-пръст-ring12

Ръчните гривни са мигновени удари с жени и тийнейджъри. Защо да оставяте малко дете? Те също така могат да се възхищават на ръчния гривна с приятен пръстен. Това може да бъде уникален подарък за рождения ден на малкия човек. Човек може да персонализира ръчния гривна с името на бебетата върху него.

13. Метални цветни бижута:

метал-колоритен-bangles13

Цветни гривни от метали също могат да бъдат бърз обръщач на облика за всяка дреха на бебетата. Сладките момичета с хубави рокли могат да носят съвпадащи цветни метални гривни с тях. Те могат да се носят в два комплекта от 6 или 8 в двете ръце.

14. Diamond Bangles:

диамантени-бебета гривни

Могат ли диамантите да бъдат изоставени, когато мислим за гривни? Малко на скъпия край, диамантените гривни не са само за жени, тя може да бъде най-добрата опция за подарък за малки момичета. Те могат да се използват при различни традиционни функции за бебета или фестивали, поводи и др.

15. Диаманти в стерлинги сребърни бижута:

диаманти-в-лира-сребърни гривни

Диамантите също изглеждат зашеметяващи в сребро. Блясъкът и блясъкът на диамантите могат да бъдат подобрени, когато са поставени в сребро. Бретонът изглежда красив, докато се носи на китката на бебето. Бенкълът може също да има неща като цитат или рима, написани върху тях.

Най-важното нещо, което може да украси сладкото бебе, може да бъде очарователен и красив изглеждащ гривна на китката му. Те са начин да направите модно изявление за младите. Те сега са толкова много в тези дни и заедно с младежите, старейшините, дори малките могат да го носят със стил и грация. Различните дизайни, модели и размери на сладките малки гривни могат да имат широк плот от опции, отворени за детски стилистика.

Leave A Comment

44 − = 40