15 Различни колекции Western Kurti Designs For Women Стилове в живота

Що се отнася до носенето на куртис, тогава всичко, което се счита, е перфектното прилягане, правилният дизайн и красивите курти. Има различни избори в курти като традиционните курти, полу-западните курти и западните курти и т.н. Всички те са нормални категории в kurtis. Има множество западни kurtis, които могат да се носят при различни поводи. От малките момичета до порасналите, тази западна мода на курти е подходяща за всички.

Нови модели на западните курти за жени:

Съществуват различни стилове, които могат да бъдат приети със западната колекция kurtis,

1. Chiffon Western Kurti:

Шифон Western Kurti

Тази мода на западния куртис е вдъхновена от меката тъкан, т.е. шифон. Курти се състои от мек шифон и е проста. Няма никакви разпечатки или бродерии на курти. Тя просто е съчетана с богато сако от плат. Разфасовките на курти не са обичайни, те са стилни и западни. Този тип западни курти изглежда добре на младите момичета.

2. Висока странична част на западната куртичка:

Високо Side Slit Western Kurti

Този курти има висок страничен процеп и дълга дължина. Това е фактът, че го прави западен дълго курти. Тя е модерна и дава умен поглед към момичето. Подходяща за млади момичета и за хора, които обичат да бъдат на мода. Този курти изглежда добре с палацо.

3. Без ръкав Дизайнер Запад Курти:

без ръкави Western Kurti

Има различни видове безкомпромисен дизайнер western kurtis за момичета, които се носят от тях често. Този курт е прост, но западен. Това е най-добре за момичета от колежа и малки момичета. И все пак, жена от всякаква възраст може да носи нещо подобно. Тя може да бъде просто съчетана с колани.

4. Сатурн Западна Кърт:

Сатурн Western Kurta

Е, там е saturn рокля материал, който прави рокля изглежда елегантен, елегантен и красив. Този западен курти е с дълъг къс модел. Тя е дълга отзад и е къса отпред. Тя придава елегантен вид и е най-подходяща за млади момичета. Можете да ги носите и в партита.

5. Индозападната Курта:

Индо-Western Kurta

Тази куртка има вкус на индийски, както и на запад. Тя е подходяща за функции и събития. Ако искате да бъдете традиционен и модерен по същото време, тези видове курта са най-доброто за жени в средна възраст. Вие все още можете да бъдете модерни на вашата възраст и рок парти с толкова невероятно облекло.

6. Застанете наоколо Кърт:

стоя Collar Kurta

В този модел има различни курти. Щандът изглежда умен и елегантен. Друго нещо, което може да се направи, е да го сдвоите с модерни аксесоари. Този дизайн на западните курти е стилен и елегантен. Тя изглежда добре на младите момичета. Може да се носи и при събития и функции.

7. Бродирана Западна Курта:

Бродирани Western Kurta

Заеленият западен курте е друг популярен избор за западната кърта. Той е богат на външен вид и разфасовки. Това може да се носи от жена на всяка възраст и ще ви даде грациозен външен вид. Той е изработен от богати материи и уникални модели и дизайн. Тези курти от западния стил са най-подходящи за събития и функции.

8. Side Collar Cut Kurta:

страна Collar Cut Kurta

Това е още един модел в западните курти, който нарязва страничните яки, обяснява всичко. Искате да отидете за печатна курта, за да можете да отидете, че тази курта е проста, обикновена, но и модерна. Те са полезни за жени от всяка възраст. Можете да го носите и с колани.

9. Frock Style Western Kurti:

рокля Style Western Kurti

Това е стилът на крепостта, който може да се носи на различни събития и фикции. Тези kurtis са на мода и в тенденция. Те обикновено се носят от млади момичета. Тя също е парти рокля и дава шик поглед. Това също ви кара да изглеждате по-млади.

10. Прикрепено яке Kurt:

прикрепен Jacket Kurta

Този модел на западните курти има прикрепено яке с курти. Тя дава умен вид и е подходяща за стриптийз. Този курти е икона за стилна и силна жена. Тези западни kurtis могат да се носят и на корпоративни места. Те могат да бъдат направени от различни материали.

Виж повече: Индо западният стил Kurtis

11. Запечатана западна Кърт:

печатен Western Kurta

Тази курта има няколко разфасовки с печатна форма. Ясно е, че изглежда като западна курта и е най-подходяща за млада жена. Тя може да се съчетае и с палацо или с гамаши. Това дава каузален поглед и може да се носи и при случайни събития.

12. Long Frill Western Kurt:

дълго Frill Western Kurta

Тази курта има различни разфасовки от нормалните. Тя е стилна, красива и нещо различно. Това дава смел поглед, когато носенето се превърна в стил на изявление за млади момичета, както добре. Той е с висок предният процеп, който дава модерен външен вид. Може да се носи при причинни събития и обикновено се предпочита от млади момичета.

Виж повече: Нов дълъг прав курс за момичета

13. Яке стил Курта:

яке Style Kurta

Тази курта е много модерна и в тенденция. Той има отворен дълъг прорез, който върви към краката. Това е курта за млади момичета и за хора, които обичат модата. Тя ви дава стилен външен вид и може да се носи и на партита. Сакото Курта е изработено от богати материали и е налично и в различни стилове и дизайн.

14. Western Dhoti Style Kurta:

уестърн Dhoti Style Kurta

Тази курта има традиционния облик. Dhoti Kurtas са на мода и са адаптирани от много жени. Те изглеждат стилни и придават елегантен вид. Тези куртити от западния стил са най-подходящи за партита и събития. Това е желанието на всички момичета kurti и може да бъде перфектното western kurti облекло, което всяко момиче може да носи. Тя също се носи от жена на всяка възраст и ги кара да изглеждат стилни, както добре. Много суперзвезди са носели тези при различни събития.

Виж повече: Нова партия носи Куртис

15. Полу-яке Западна Кърт:

Полу-Jacket Western Kurta

Това е дизайнът на western kurti с полу-яке стил. Якето е само в горната част, а останалата част е отворена. Това изглежда много стилно и придава умен вид. Обикновено се носят от млади момичета. Той има този шикозен външен вид, който ви кара да разкъсате партито.

Тук споменахме някои от западните курти за момичета и жени. Има много разнообразие в западните курти. Тези западни курта са направени в различни богати тъкани, стилове, модели. И т.н..

Leave A Comment

93 − = 86