15 различни идеи за декорация на залата със снимки | Стилове в живота

Сега-дни, хората държат всяка функция в залата. Те украсяват залата за срещи на тематична база. Човек дори може да наеме мениджъра на събитията, за да организира тяхната функция. Хората украсяват залата така красиво с различни свойства като осветление, цветя, завеси и др.

Залата е украсена за бракове, прием, рожден ден, корпоративно парти и различни други функции. Той създава чудесно впечатление в очите на вашите гости. Декорацията е толкова фина, че се чувствате специално в това място.

Модерна и стилна зала Декорация Идеи за дома:

Тук споменатата зала декорации идеи с дизайн са пълни попълнете всички ваши нужди при различни поводи.

1. Сватбена зала Декорация:

антре decorations

Тя е отворена декорация на сватбена зала в кръгла форма. Фонът е изпълнен с червени завеси и кръгът е с ярко жълта завеса на алтернативна основа. За булката и младоженеца се държат два традиционни стола, а мандапът е украсен с цветя. На всяка жълта завеса е поставен един букет.

2. Декорация на домашна зала:

У дома hall decoration

Тази зала украса в дома изглежда просто разточителна. Стената е хубаво боядисана в черно-бял цвят с мека мека мебел и хубава маса. Всички храни са подредени така добре с чистота. Дори растението се държи в ъгъла на залата. Домът е украсен перфектно.

3. Банкетна зала Декорация:

банкет Hall Decoration

Това е просто страхотна декорация на булчинска зала. Покривът е покрит с бяла кърпа, която свети с помощта на тръбни светлини. Броят на кръгли маси се пази, за да могат гостите да се хранят. Малките стълбове са с голям светъл глобус и изкуствени букети. Големи слоеве от листа се съхраняват над големи светлини.

4. Декорация на коридора:

коридор Decoration

Това е частта от дома, която свързва вашата дневна с други стаи. Тези идеи за декорация на коридора са невероятни със зебра печат. Има килим от бели и черни ивици и един допълнителен стол. Минималното стълбище е там, което се издига в друга стая.

5. Party Hall Decoration:

страна Hall Decoration

Това е парти зала декорация на всяко социално събитие или корпоративен събитие. Дългата маса се поставя с малки столове и три пакета балони се поставят прави. Масата е украсена с малки изкуствени растения от многоцветен цвят. Цялата декорация осветява с ярки светлини и гостите ще се радват да седят там.

6. Декорация на рецепцията:

Рецепция Hall Decoration

Това е декорация на мечтаната рецепция. Новосредена двойка ще влезе на червения килим и ще седи на сцената с невероятен фон. Цялата зала е украсена с помощта на цветя, стълбове и полилей. Целият правоъгълен фон е изпълнен с цветя и червено платно.

7. Living Hall Decoration:

Жив hall decoration

Тази украса на къщата е с модерно докосване. Има един голям диван, един малък от небесносин цвят и меката маса между тях. Цялостната комбинация от стол, завеса и маса се извършва със съответстващ тон. В тази зала са поставени дори малки и големи цветя. Има и една голяма лампа.

8. Просто зала Декорация:

прост Hall Decoration

Тази проста декорация на залата хваща сърцата със своята простота. На фона на сцената се украсяват слоеве от чист бял плат и се държат два стълба, които отразяват светлините на халоген. Една 2 седящи и двете страни, един стол се пази за двойки. Простотата печели сърцата.

9. Декорация на залата с осветление:

антре Decoration with Lightings

Това е елегантна декорация на булчинска зала с удивително осветление. На пода има няколко маси за гостите. Сцената е изцяло с красива украса. Покривът има невероятни светло зелени цветни светлини, отразяващи бели кърпи. Две полилеи висят в тази зала и един глобус между тях.

10. Декорация на зала за ангажиране:

ангажимент Hall Decoration

Този вид декорация може да бъде направена от експерти. Цветните листенца се държат на тези стълби и на сцената има една кръгла маса с цветя. Фонът на сцената се извършва толкова красиво с зигзагова пластина на светлините. Покривът има серия от осветителни тела. Поставени са големи букети от червени цветя.

11. Fancy Hall Decoration:

фантазия Hall Decoration

Тази идея за декорация на зала за дома е просто превъзходна. В залата има голям прозорец и се пазят уникални цветни саксии. Приятна червена рогозка е под бяла полирана маса. Два най-удобни черни стола са с възглавница. Зашеметяващите фоторамки са окачени на стената и холът изглежда красив.

12. Училищна зала Декорация:

Училище Hall Decoration

Този вид декорация на зала се извършва за училищни функции. Налице е черно кърпа фон с жълт плат плат, прикрепен с голяма кристална пеперуда. Сцената е дълга с изкуствена трева, като се има предвид формата на голяма кръгла топка. Две чадъри са поставени от едната страна и децата ще се радват да се представят там.

13. Декорация на зала за хранене:

трапезария Hall Decoration

Тази украса на стаите в трапезарията се извършва с толкова много любов. Едно голямо коледно дърво е заобиколено с подаръци. Между тях има голяма маса за хранене с две свещи и цветна ваза. Приятни завеси са обесени, покриващи прозореца. Един прекрасен полилей също е окачен на покрива.

14. Зала за декорация с цветя:

антре Decoration with Flowers

Това е толкова зашеметяваща декорация на приемна зала с много изкуствени цветя. Има един диван за двойката, а покривът е напълно декориран с кърпа. Налице е червеното и розовото осветление, което изглежда толкова възхитително. От двете страни има половин лунен дизайн на цветя.

15. Зала за украса с балони:

антре Decoration with Balloons

Това е декорация за рожден ден за деца. Една кръгла дъга е създадена с печатен и обикновен балон. Масата има торта от дизайна на Мики Маус. От двете страни на масата се съхранява украсена с балони. Това е открита зала с тема на рожден ден, която изглежда вълшебна.

При декорирането на залата се полагат всички възможни грижи. В момента има толкова много имоти, които се предлагат за декорация на зала, която изглежда просто харизматична. Някои зали са украсени много небесно и темата се оказва реална. С помощта на светлини, цветя и балони завладяваща декорация се създава по специална причина. Дори и човекът, за когото е направена тази декорация, ги кара да се чувстват толкова прекрасни и изключителни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

64 − = 61