15 Прости изглеждащи дизайни на Mangalsutra за 2018 г. | Стилове в живота

Мангалсутра е ценно обещание между булката и младоженеца. Това е лесна, но смислена традиция на индуски брак. Тя казва, че булката е от младоженци завинаги. Мангалсутра показва благополучието на младоженеца. Мангалсутра е красива памет на брака, съдържаща любовни емоции на младоженеца за булката. Дизайнът на мангалстура трябва да бъде прост и елегантен, който една дама може да носи всеки ден. Тя напомня за любовта и честността към младоженеца. Тя носи много значение в живота на булката.

прост mangalsutra Designs

Мангалсутра е смес от верижни и черни мъниста с понякога декоративен висулка. Ако има съвпадение на обеци, то става пълно огърлица. Подобрява цялостния облик на омъжените жени.

Красиви и стилни прости Mangalsutra дизайни за жени в тенденция:

Нека да разгледаме първите 9 прости дизайни на мангалстура.

1. Обикновени дизайни на Mangalsutra с висящ висулка:

прост Mangalsutra with Hanging Pendant

Това е стилна мангалстура верига в злато и с черни мъниста. Огърленият висулка изглежда като Jhumar е окачен на покрива. Тази проста златна мангалстура притежава фин текстурен дизайн. Някои струни висят под висулка с малки черни и златни мъниста.

2. Деликатна единична линия Mangalsutra:

деликатен Single Line Mangalsutra

Това е просто мангалсутра модел с една линия от малки черни мъниста. Има две розови мигащи топки, прикрепени един към друг. Между тези розови топки, куката е свързана, за да закача красив диамантен висулка. Това е лесно за ежедневно износване.

3. Обикновена мангалстура с диамантена висулка:

прост Mangalsutra with Diamond Pendant

Това е мангалсутра семпъл дизайн с два диамантени висулки. Веригата има връзка със средно големи черни перли. Висулката има един голям и един малък диамант с три отворени кръга. Над голям диамант има две кръгове и един кръг е между два диаманта.

4. Double Vati Simple Mangalsutra:

двойно Vati Simple Mangalsutra

Това е махарастрийски прост златен мангалсутра дизайн. Има двоен верижен и двоен вати висулка. Две златни вати са обесени под малки четири златни монети. Този модел е популярен в държавата Махаращра. Това vati е удивително украсено с дизайн на лигавицата.

5. Единична линия Mangalsutra с скъпоценен камък:

единичен Line Mangalsutra with Gemstone

Този златен мангалсатра прост дизайн има скъпоценен камък върху паунов мотив. Върху черна златна верига е прикрепена удивителна висулка с паунов дизайн. Този паун е украсен с бял диамант и има висулка с розов крушов камък, висяща под висулка.

Виж повече: Северна индийски дизайни Мангалсутра

6. Манго Мотив Прости Мангалсутра Дизайн:

манго Motif Simple Manglasutra

Този прост дизайн на мангалсутра е сочен с мангов мотив. Има красива златна верига с известна линия от черни мъниста. В злато има обратен мангов мотив с редица малки златни топки, прикрепени към мотива. Три черни мъниста висят на мотив.

7. Тендентален мангалстура с паунови пера:

В крак с модата mangalsutra with Peacock Feathers

Това е проста златна мангалсутра с дебела златна верига. Във всеки интервал има черни топки. Има красив висулка с дизайн на пауново перо. Цветът на пера е бял, с черен топчета отгоре. На злато е дадена много фина крива и изглежда като истински паун.

8. Перли и златни топки Mangalsutra:

перла and Gold balls Mangalsutra

Това е страхотен дизайн на мангалстура с една черна верига. Има три зелени цветни перли и две златни топки по алтернативен начин. Тази комбинация от златни и зелени перли е уникална и предлага висококачествен вид. Тези перли имат мигащи черти.

9. Просто класическо злато Mangalsutra:

просто Classic Gold Mangalsutra

Тази мангалсутра има класически златен образ, като две златни пръчки се срещат. Този прост дизайн на мангалсутра в злато е със скъсване в злато и е покрит със сребърен кръг. Той е обзаведен с блестящо злато.

10. Черно Beaded Simple Mangalsutra:

черно Beaded Simple Mangalsutra

Това е обикновен дизайн на мангалстура с черни мъниста. Цялата верига има линия от черни мъниста. Има големи черни топки за известно време. Това е безкомпромисен дизайн на мангалстура с черна топка. Черната топка получава подкрепа от злато. Черната топка има излъчващ ефект.

Виж повече: Южна индийски модели на мангалстра

11. Розов висулка Обикновен Мангалсутра:

Rose Pendant Simple Mangalsutra

Този прост дизайн на мангалстура е в черна верига с едри слоеве. Висулката е с две дебели златни пръчки. Тази пръчка е свързана с висулка от розов диамант. Розата е украсена с бял диамант. Този розов диамант мига като звезда. Розовият висулка разпространява миризмата си.

12. Laxmi висулка Mangalsutra:

Laxmi Pendant Mangalsutra

Това е двуслойна малка верига от черни мъниста с висулка на богиня Лаксми. Има златен монетен висулка с изображение на богинята Лаксми. Тя се основава на религиозна тема и има две червени пръчки от двете страни на висулка. Този висулка трябва да търси благословията на богиня Лаксми.

13. Еднопластова перла Mangalsutra:

единичен Layer Pearl Mangalsutra

Това е много мек модел мангалстура. Този прост дизайн на златна мангалстура има три перли в един ред. Има кръг от злато, изписано с диамант между всяка перла. Веригата е в една линия с черни мъниста. Дизайнът привлича много слава с тези ултра меки перли.

14. Черен цвят висулка Mangalsutra:

черно Flower Pendant Mangalsutra

Това е двупластова мангалстура с прост дизайн с три черни цвята. Има малък заострен стик, украсен с черен диамант. Под този стик има два кръга, релефни с бял и черен диамант, а над него още един кръгъл с черни и бели диаманти.

Виж повече: Индийски сватба Мангалсутра

15. Бяло и жълто злато Обикновено Мангалсутра:

бял and Yellow Gold Simple Mangalsutra

Това е шедьовър в златна мангалстра. От едната страна има бяла златна пръчка, прикрепена от жълта златна пръчка от другата страна. С всяка пръчка има блестящ дизайн на диамантени звезди. На тези пръчки е дадена хубава форма. Това е просто дизайнерско парче.

Обикновените дизайни на мангалсутра са известни в момента, тъй като са регулируеми за редовно износване. Дори и работещите жени могат да носят такива дизайни без караница. В момента има тенденция булката да избира свой собствен дизайн на мангалстура. По-рано, нейният съдия използваше много традиционен дизайн. Но сега булката е свободна да избере мангалсутра. Вместо голям етнически дизайн, деликатните дизайни са по-разпространени в мангалсутра. Тя дори няма да се страхува от кражба и може да се движи навсякъде без напрежение.

Leave A Comment

9 + 1 =