15 прости и тежки модели на Anarkali Churidar 2018 | Стилове в живота

Анаркални рокли са много търсени и най-обичани от жените в Индия. Anarkali churidar рокли могат да се носят във всякакви събития и поводи. Тази рокля е комбинация от дълга курта с огромно вълнение, куридар и дупат, за да завърши външния вид. Тези анаркални куридарски рокли се предлагат в различни дължини, вариращи от дължина на пода до нормална дължина. Жените най-често предпочитат анаркални куридарски рокли по време на сватбата. Жените се чувстват по-комфортно в анаркалните рокли.

anarkali churidar

Анаркални рокли могат да се носят от всякакви дами, независимо от техния размер. Анаркали отговаря на всяка дама, варираща от тънко тяло до тежко тяло. Приятната текстура, плановете и засенчващите смеси на тези рокли Anarkali churidar им дават съвсем нов облик.

Последни и красиви колекции на Anarkali Churidar Designs:

Anarkali churidar рокли имат няколко алтернативи достъпни на пазара като празнично облекло, парти облекло, рутинно облекло, ежедневно облекло и също така тези куридари могат да се носят официално, ако работите във всяка МНК. Ето някои традиционни и най-популярни анаркални куридарски колекции с картини.

1. Булчински Anarkali Churidar:

булчински-anarkali

Сватбените анаркални костюми се носят от жени по време на брака, което й придава елегантен и красив вид. Жените изглеждат страхотно в булчински анаркали. Дупатата в булчински анаркали обикновено са в нетен материал. Чрез носенето на съответната бижутерия и мехенди в ръка тя дава пълния поглед на Дулхан към жените. Ярките цветове винаги изглеждат добре в булчински анаркален костюм. Но това е Lehengas. Те са елегантни, прекрасни и ще ви накарат да изглеждате спиращи дъха.

2. Джорджет Анаркали Куртис:

жоржет-anarkali

Джорджет Анаркали е най-подходящ за парти или за сватба. Материалът е много мек и изглежда прозрачен, ако е в много светъл цвят. Пълният ръкав в Georgette Anarkali е приятна комбинация с високи обувки за петата. Дългата обица с отворени косми дава на жените красив външен вид. Този тип анаркали изглежда най-добре при дами със средно тяло. Особено внимание се отделя на дизайна с интензивна работа върху плата. Този материал от жаржене осигурява фин поглед към анаркалната рокля.

3. Памук Anarkali Churidar:

памучно anarkali

Жените могат да носят прост памучен анаркал ден, докато по време на работа в домакинството също. Тя е отпечатана kurti без работа, така че по-удобни за носене. Тъй като тези костюми са изработени от памук, те са идеални за лятото. Безпомощното облекло може да увеличи доверието към жените, така че простите памучни анаркални куридари са силно търсени. Предлага се в много цветове, печат и дизайн. Тези костюми са лишени от тежки бродерии, поради което те са леки.

4. Heavy Net Anarkali:

тежкотоварни нетна-anarkali

Тежки Net Anarkali churidar костюми дизайн е най-добрият по време на празничен сезон като в брак, рецепция или всяко традиционно събитие. Нетните куридарски рокли анаркали обикновено носят екстравагантен слой мрежа върху костюма, като по този начин ви карат да изглеждате по-стилни. Бродерията работи на върха и печатната работа плюс широк граничен костюм добре. Тя дава тежък поглед на анаркали. Дупатата в него е от нетен материал, който е с много ниско тегло. Жените могат просто да разтъркат пода с тежки нетни анаркали. Това е очите успокояващ цвят.

5. Fancy Anarkali Floral Churidar:

фантазия anarkali

Фанси Анаркали се избират най-вече от младите момичета и дами за парти или по време на вечеря. Тюркоазният цвят и цветният печат на куридар са приятна комбинация. Флоралните отпечатъци на ръкава и шийката са допълнителна красота. Дамите, които имат средно тяло, могат да се справят добре с фантазия анаркали. Има много колекция от фантазия анаркали на пазара. Има много Калис в фантазия анаркали.

Вижте още: Курта Чуридар

6. Копринен етаж дължина Anarkali:

коприна-дълга до пода-anarkali

Анаркалните дължини на пода са в по-голямо търсене сега-а-дни. Обикновено коприната се предлага в живи цветове, които ви дават фантазия външност. Трезорната работа отгоре и отдолу дава зашеметяващ вид. Жените изглеждат красиви по дължина на пода, докато носят в браковете. Тя няма повече Калис и пламъци. Дори жените с тежко тяло също могат да носят подова дължина anarkali и те също изглеждат добре в него. Костюмът е удължен под глезените и крие дългите панталони, които носите. Копринени анаркални куридари винаги са благоприятни за всички партии и благоприятни поводи.

7. Velvet Plus Нетна комбинация Anarkali:

кадифе плюс нетен комбинация-anarkali

Velvet plus Net комбинацията anarkali са много етнически и търсещи. Това е най-доброто за всяка жена. Обикновено се предлага в половин ръкав. Тъй като материалът, използван в тези anarkalis е кадифе, вие сте длъжни да носите наистина висококачествен външен вид с благодат. Облечен в такава гладкост на костюм от анаркалис, той ще изпъква всеки, където и да отидеш.

8. Участвайте в партията Long Churidar Anarkali:

partywearanarkali

Партиите носят анаркални куридари, които са най-подходящи за партита. Те имат трезвен цвят и трябва да полагат максимална грижа при шиене, когато се използва тежка тъкан. Жените изглеждат много привлекателни и могат да се превърнат в център на партито в парти, носят анаркали. Тези анаркали добавят благодат към красотата на жените.

9. Прост розов цвят: Anarkali костюм:

прост-anarkali

Обикновените рокли Anarkali са прекалено прости, за да бъдат пренесени на всяко събитие или поводи. Така че жените предпочитат да го носят на работа или в колежа. Те са леко претеглени и удобни за носене. Тъй като не притежава никакъв вид бродерия или перлена работа. Тя може лесно да бъде носена от жени на всяко място.

10. Apple Cut Anarkali Churidar за жените:

ябълка нарязания-anarkali

Нарича се така, защото базовите очила отпред са поставени по-високо от базовите остриета на гърба. Този стил е чудесно подходящ за дребни жени. Тя е най-подходяща за дами, носени по време на брака.

Вижте още: Жасминът Churidar Leggings

11. Последният дизайнер Анаркали Чуридар за тийнейджъри:

дизайнер-anarkali

Както подсказва името, дизайнерът Anarkalis е тежък и скъп. Те трябва да се носят при специални партийни поводи. Особено внимание се отделя на дизайна и тъканите. Тя дава зашеметяващ поглед на потребителя.

12. Пакистански анаркални рокли за момичета:

Пакистан anarkali

Когато вкусът на пакистанската традиция е добавен към анаркалните костюми, вие сте длъжни да изглеждате елегантно. Те ще ви накарат да се откроите. Пакистанските рокли Anarkali са известни в световен мащаб благодарение на красивия си дизайн и цветова комбинация.

13. Красива двойна фларера Anarkali:

двойно обостряне anarkali

Този вид анаркални костюми обикновено имат слоеве от 2. Слоеве с различна дължина, зашити като част от полата. Слоевете могат да бъдат с подобна засенка с бримки или различни засенчвания. Двуслойните анаркали създават изящен външен вид за дамите, които го носят. Този костюм Anarkali е ушит с тънки текстури като Georgette, шифон и мрежест материал.

14. Яке стил Анаркали рокля:

яке стил-anarkali

Тъй като името изглежда е, анаркали стил Якета са тези, които придружават палтото. Палтите могат да бъдат енергично тъкани или обикновени и основни. Дами с тежък горнически бюст могат да отидат за този костюм Anarkali.

Вижте повече: Колекции от памук Чуридар

15. Традиционен Anarkali Churidar за дами:

традиционен anarkali

Обичайният Anarkalis в по-голямата си част има трайна текстура, която дамите могат да носят при различни събития. Обичайните Anarkalis изразяват етнически интерес и непрекъснато задоволяват кожата.

Няма да има нито един повод в живота ни, когато дамите не искат да изглеждат зашеметяващи. Анаркални рокли са успели да поддържат класическа репутация. Независимо дали става дума за сватба, официална среща или служебна афера, anarkalis изглежда са плаващи всеки път, когато костюмът Anarkali допълва истинската ви красота, независимо от вашия тип тяло. Проблемът и качеството на работата, извършена по анаркалния костюм, са важни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

24 − 14 =