15 Последни странични чанти за колеж момичета в Индия

Носенето на нещата в ръцете ви е неудобно и най-вероятно те са изхвърлени някъде. По този начин носенето е чанта е по-добър вариант, в който можете да запазите вещите си безопасно. Има различни видове чанти на разположение, които могат да отговарят на вашите изисквания. Една от тях е страничната чанта; страничните торбички са обесени от едната страна на рамото.

Последен One Side Bags for College Girls in India

Различни видове странични чанти за пазаруване на жени:

Страничните чанти изглеждат много стилни и са удобни за виси. Има много видове странични торбички за жени и мъже. Някои от тях са изброени тук.

1. Heart Shape Side Bag за тийнейджъри:

сърце Shape Side Bag

Това е чанта за момичета. Тя изглежда много сладка поради формата на сърцето си и бебе розов цвят. Това е твърда торбичка, която има достатъчно място, за да носите необходимите неща.

2. Странична чанта с ресни:

страна Bag With Fringes

Начинът, по който ребрата изглеждат хладно на вашия коса, по същия начин страничните чанти с ресни показват много смел поглед. Това е странична чанта за дами, които изглеждат груб каубой. Можете да носите тази странична торба, докато носите ботуши и се движите за забавление.

3. Красива бродирано рамо Една странична чанта:

Бродирани Side Bag

Тази черна ръчна чанта е бродирана с флуоресцентен червен и оранжев цвят в предния джоб, което я прави много привлекателна. Можете да използвате малкия пред джоб, за да държите пари, фиби, червила и други малки неща, които обикновено се губят в голямото пространство. Закачането отстрани прави чантата да изглежда по-красива.

4. Чанта Side Bag за пазаруване:

страна Bag With Chain

Ако сте омръзнали да използвате страничните чанти с широки ленти от плат, можете да преминете към страничните чанти с вериги. Тази странична торба е с два ципове, едната за главния отвор, а другата за малък джоб. Златната верига за цвят, прикрепена към розовата торбичка, е перфектна комбинация и можете да носите тази странична чанта със стил.

5. Памучни странични чанти за дами:

памук Side Bag

Обикновено чантите са направени, за да образуват твърда структура, така че вещите да останат в тяхната форма. Страничната чанта на момичето е изработена от памук, който може да се сгъне. Тя има племенни дизайни, които са обичани сред колежките. Макар че е мек, но ще поддържа перфектно нещата.

Виж повече: Леки спални чували

6. Дънни странични чанти за велосипед:

Дънков плат Side Bag

Любовта към денимът никога няма да умре между хората. Когато мислим за дънки веднага идва мисълта за дънната тъкан. Виждайки лудостта си за деним, дори страничните чанти са пристигнали в деним платове. Тази денимска торба има външен вид на горната част на джинсите. Съществуват много други стилове странични торбички от дънкови платове.

7. Тъкани странични чанти за колежа:

тъкани Side Bag

Страничните чанти за дамите са много, но ръчно изработени странични торбички с уникален стил са по-малко. Тази черна странична торба е сред тези красиви чанти, които ще ви дадат уникален чар.

8. Малка странична чанта:

малък Side Bag

Дамските странични торби са направени големи, така че да могат да носят максимума, от който се нуждаят, но понякога нуждата е много по-малка и висящите големи чанти се превръщат в бреме. За вашите малки нужди като задържане на мобилния си телефон и портфейла е достатъчно, то тези торбички са идеални за носене.

9. Странична чанта на съединителя:

Съединител на кола Side Bag

Съединителите са малки странични торбички, които са само с качулка или висяха на ръцете, а не на раменете. Този красив пурпурен цветен съединител има струни от мъниста, които са проектирани по изключителен начин. Има дори вградени кристали, които го правят идеално за партита.

10. Кожена странична чанта за жена:

Кожа Side Bag

Кожените странични торби за дами са проектирани според тях. Тази кожена странична чанта с рустик вид е в голямо търсене. Можете да сдвоите тази чанта с кожено яке и кожени ботуши, за да получите смел поглед. Макар че те са скъпи, но ви дават наистина труден поглед.

Виж повече: Обяд чанти за жени

11. Странични чанти за бебешки момичета:

бебе Side Bag

Бебетата също са стъпили в модния свят, всъщност те са крачка напред от възрастните. Това странично чанта на бебето ще отговаря на техните изисквания. Изглежда много хубаво с формата на лицето на животните, което привлича децата. Те са леки, малки и имат тънък обес за лекота.

12. Мулти чанта странична чанта:

Multi Pocket Side Bag

Тревожи се да носите твърде много неща, без да ги смесвате? Няма проблем, който лесно можете да уредите вещите си с тази многокомпонентна странична чанта. Тези странични торбички имат три до четири джоба, в които можете да поставяте отделно парите, картите, мобилния телефон и козметиката. Можете да носите нещо светлина чанта, докато пазарувате или се движат с приятели.

13. Чорапогащи странични чанти за мъже:

тока Side Bag

Страничните торби не са само за жени, но има и странични торби за мъже. Тази странична торба има ключалка, която трябва да бъде отворена и допълнителен цип, така че нещата да не изтекат.

14. Side Bag за лаптоп:

страна Bag for Laptop

Страничните торбички не само се използват за запазване на малки неща, но и могат да бъдат използвани за запазване на вашите приспособления като лаптоп. Тъй като хората винаги трябва да присъстват за работата си в офиса, където и да са. С тази странична чанта можете да носите лаптопа си и да направите офисите си лесно.

Виж повече: Последни училищни чанти

15. Филц странична чанта:

Чувствах Side Bag

Филцът плат е много лек, има кадифено докосване. Дори мъжете се нуждаят от известно време за релаксация от работата си в офиса за ваканции и чантите им за офис няма да работят. Това усещане за странична торба изглежда супер хладно, за да бъде взето в свободното време, където можете да слагате необходимите си вещи с вас.

Чантите се пренасят в училище, колеж, офис, пазаруване, партита и други места; означава, където и да отидете, носете чантата си със себе си. Тъй като всички необходими неща се съхраняват в чантите, независимо дали става дума за важни документи, пари, кредитни карти, мобилни телефони, шоколади и др. Въпреки че има различни стилове на торби, но страничните торби са много удобни в сравнение с другите. Можете лесно да носите на едно рамо или кръстовище.

Leave A Comment

− 3 = 5