15 Последни стилни блейзери в различни нюанси на синьо

Син цвят е цвят на традицията и син блейзър е любимият блейзър на мъжете. Мъжете най-често носят синя блейзър в офиса, по време на всяка презентация и за среща. Синият блейзер изглежда най-добре на мъжете и жените. Ще има различни нюанси на синия блейзър. Син блейзър, когато се носят в офиса, помага за повишаване на достойнството и подходящ за професионален човек. Най-добре съвпадаше с бял цвят. Това прави човек да изглежда красив и жените изглеждат прекрасни.

син blazers

Blue Blazers за специални събития 2017:

Ето списък на 15 най-красиви сини цветни блейзери в модата за мъже и жени.

1. Мъжки Royal Blue Цвят Blazer:

Мъже Blue Blazer

Този син блейзер е за мъже. Има два бутона с джобове от двете страни. Той е зашит перфектно и човекът изглежда много хубаво в това. Това е чисто професионален външен вид. Синият блейзър над бялата риза просто изглежда страхотно. Върху джоба нагоре е поставена носна кърпичка.

2. Цвят светло синьо Blazer Мъжки:

Светлина Blue Blazer

Това е светлосиня блейзер с дълъг ръкав. Има бяла риза и бял панталон с черен цветен колан. Това увеличава увереността на човека. В този блейзър, яките са широки. Блейзерът е обикновен с фина тъкан. Изглежда страхотно за човека.

3. Blue Blazer на професионалните жени:

женски Blue Blazer

Това е страхотно женско яке. Той е синя блейзер, синя пола с черен връх. На лявата яка на синия блейзър се правят три ивици с черен цвят. На лявата страна на синьото блейзър е поставен и един брошки. Тази дама изглежда очарователна в син блейзър.

4. Формален небесен син блясък:

небе Blue Blazer

Този блейзър е в син цвят в тънък дизайн. Човекът е дал много добра представа в синия блейзър. Той стои твърдо. Той е идеално монтиран на тялото на човека. Освен офис, човек може да носи и този блейзер в семейната функция. Този цвят няма да дразни очите.

5. Мъжки тъмносини блейзери за офис:

тъмен Blue Blazer

Това е тъмносин блейзер със светлосиня риза вътре. Човек също е носил вратовръзка с него. Тъмносиният цвят на блейзер изглежда приличен за момчетата. Можете да носите всяка светла цветна риза, тъй като блейзерът има тъмен цвят. Комбинацията от тъмни и светли цветове ще отблъсне вниманието.

Виж повече: Оранж Блейзър Мъжки

6. Официална флота на флота Blue Blazer:

военноморски флот Blue Blazer

На морков син блейзър се прави модел с бутон. Той е дълъг ръкав с бяла риза и червена вратовръзка. Небесносиният син блейзър обикновено е част от униформата на пилотите. Един мъж изглежда добре оформен и зашеметяващ в синьо блейзер.

7. Royal Blue Blazers за партита:

царски Blue Blazer

Кралският син блейзър прави кралски поглед към този човек. Той е комбиниран с черен цветен бутон и черна дантела над яката. Черният цвят подчертава кралския син блейзър. Кралският син блейзър ще свети през нощта. Този цвят привлича вниманието на тълпата. Той ще изглежда елегантно за всички.

8. Velvet Blue Blazer за специални събития:

кадифе Blue Blazer

Този син блейзер се състои от плат от Velvet. Тя е мека както в търсенето, така и в действителността. На ръкава е закачена лебедка. Широката яка е блестяща с кралски син цвят. Изглежда, че този блейзър е предназначен за парти. Velvet се предпочита в хладно време.

9. Стилен синя дънкова блейзер за момчета:

Син Denim Blazer

Синият цвят е синоним на Ден. Синият деним блейзър е за хладен момчета. Това е неформален поглед. Дънките са скъпи, затова дава богат вид. Деним блейзър е специално избран за парти или някой друг сватба. Денимът е дебел блейзер, за да предпазва през зимата.

10. Женски стилен дизайнер Blue Blazer:

стилен Blue Blazer

Този син блейзер за жените не е както обикновено. Тя е изрязана в дизайн на дъното. Тя се носи с дънки с дръжки. Няма бутони. Този тип нарязани на блейзер изглежда стилен за жените. Тя изобразява като тя е независима и свободна да живее.

Виж повече: Жената Зелена Блейзър

11. Случайни сини блейзъри за жени:

Син Blazer with Zip

Това е тъмносин цвят блейзър и вместо бутони има ципове. Тя е свободна в монтаж. Момичето в този син блейзър изглежда безгрижно и безстрашно. Това е случаен и неформален поглед. Тя е отпуснато от напрежение. Тя е носела всичко синьо, без цвят на контраста.

12. Традиционен джудпури син блясък:

Jodhpuri Blue Blazer

Този модел в синьо блейзер се нарича "Jodhpuri" модел. В това, шията е пълна с бутон. В тази черна тръбна част работата се извършва върху яката на врата. Тя няма широка яка. Изглежда приличен и най-вече носещ брак функции. Човек изглежда скромно в него.

13. Мъжка тъмносиня блейзър с ивици:    

Син Blazer with Stripes

Този син блейзър е различен. Той има ивици на ръкави и джобна част. Платът на блейзер е гладък в допир. Има един бутон върху блейзер. В това се вижда ясна художествена творба на шивача. В този блейзър са направени задоволителни дизайни.

14. Дизайнер Blazer в светло синьо Цвят:

дизайнер Blue Blazer

Това е много приятен нюанс на син цвят. Този син блейзър е специално проектиран от експерт. Той е с Polka Dot печат над него. Този дизайн ще ви накара да изглеждате различно от всички останали в тълпата. Човек може да го носи по всеки специален повод. Има вкусни дизайни.

Виж повече: Блейзър Мъже

15. Случайни сини блейзъри за тийнейджъри:

небрежен Blue Blazer

Този син блейзър има невероятен дизайн. Когато един човек носи този син блейзър и отива на спортен велосипед, той ще изглежда люлеещ се. Момичетата ще викат като луд. Тя ще изглежда впечатляващо за младите момчета. Има хубав стил на яка. Той е създаден само за млади момчета.

Видяхме много видове син памук. Но едно общо нещо е, че се носят над бяла риза. Синият блейзер изглежда горещ за всеки. Тя ще измъкне сърцата. Ще бъде невъзможно да промените очите си от синия блейзър. Ще има още много други дизайни в синия блейзър. Син цвят е стилен и ще се занимава с всякакви функции.

Синият блейзър се носи, за да изглежда привлекателен и достоен. Подобрява вашата личност. Тя има способността да улавя добро състояние на ума. Светлосинята сянка осигурява мир на ума. Ще бъде объркан с човек до вас. Някои модели в синьо блейзер са отлична работа на художник.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 32 = 34