15 Последни прости дизайнери на колиета за жени в модата

Младите момичета и дами обичат да носят като прост аксесоар около врата си, което не само допринася за красотата на жените, но и наистина комплиментира облеклото. Един обикновен курти и джин ще даде монотонен поглед, но когато е съчетано с обикновена огърлица, която се предлага във всеки магазин.

прост necklace designs

Момичетата си време да знаете за Топ 15 дизайн на прости дизайнерски колиета, които наистина ще направи разликата в вашия стил на дресинг. Обикновена верига с пластмасов висулка в долар, която е изчезнала, са тези дни, сега е време да се актуализира с нов и най-нов дизайн, който ще съвпадне с обикновена рокля или курта.

Красива проста колиета дизайни за млади дами в тенденция:

Ето най-добрите прости дизайни на колиета.

1. Многоцветни бижута Обикновено Колие:

много- Colored Bead SimpleNecklace

Завладяващата многоцветна колие дава елегантен вид, когато се комбинира с обикновена курта или рокля. Гранулите имат различен размер и форма, които са свързани помежду си чрез използване на резба с ръчно изработени циркулярни пръстени, прикрепени към перлите.

2. Колие с черна резба със сребърен висулка:

черно thread Necklace with Silver pendant

Черната нишка е много проста, но все пак прави свой собствен атрибут на стила. Колената от черна нишка обикновено е къса с приставката за кука. Този тип огърлица се комбинира с оксидиран немски сребърен висулка. Един от известните дизайни е оксидираният куло сребърен висулка с антикварен дизайн около висулката. Тънката черна нишка е свързана с висулка с кука, прикрепена към висулката.

3. Колие дизайна на бижута:

нагръдник design Necklace

Биберон колие, тъй като самото име обяснява, че дизайна на тази огърлица се възпроизвежда като биберон, използван за връзване около детски шийка, която покрива гръдния край. Същият дизайн е създаден при създаването на обикновени дизайни на колиета. Този дизайн се формира чрез свързване на много висулки в едно огърлица. Сребърна бижутерия дизайн огърлица е сравнително по-евтино от реално златно бижу. Цветната покрита метална бибероничка е по-популярна сред младежите.

4. Колие златно колие:

яка Gold Necklace

Огърлицата е предназначена да покрие покривалото на яката точно под шията, което я прави прилича на дизайн на колие. Тази проста обикновена златна огърлица има веригата, прикрепена към гърба на огърлицата с приставката за кука. Покритието на този вид огърлица може да бъде направено като матово или тъп завършена огърлица

5. Оплетена текстилна количка:

сплетен Textile Necklace

Този тип прост дизайн на огърлицата е направен от 90 процента памучен материал, който се събира като рециклиран скрап в текстилната промишленост. Този материал е плетена и съединена, за да образува трите нишки от плетена огърлица. Този тип огърлица може да бъде направен от единичен или многоцветен текстилен материал.

Виж повече: Очарованието за колиета

6. Херинга Bone Дизайн Обикновено Сребърен Колие:

херинга Bone design Simple Silver Necklace

Изрязаната кост е тясно свързан поток от метален шаблон, който го прави плоска и дебела. Широчината на огърлицата може да стане тънка до много дебела. Колието е най-добре носено като обикновена верига без висулка или допълнителни камъни.

7. Златна и Перлена Колие:

злато and Pearl Necklace

Този тип прост дизайн на огърлицата е направен от 90 процента памучен материал, който се събира като рециклиран скрап в текстилната промишленост. Този материал е плетена и съединена, за да образува трите нишки от плетена огърлица. Този тип огърлица може да бъде направен от единичен или многоцветен текстилен материал.

8. Обикновено Обикновено Розово злато Колие с Инфинити Символ Медальон:

прост Plain Rose Gold Necklace with Infinity Symbol Pendant

Невероятният висулка се превърна в най-продаваният и предпочитан висулка от млади момичета. Като се възползваха от това като положителен напредък, дизайнерите направиха розово златно огърлие с висулка за безкрайност, която също е направена от розово злато. Дължината на този тип огърлица е около 6 до 9 инча дължина.

9. Ударни златни сребърни колиета:

усукан Gold-Sterling Silver Necklace

Комбинацията от сребро и злато прави цената на огърлицата по-евтина от чистото златно огърлие. Това прави младите момичета да изберат този вид огърлица. Златният и сребърният метал са съчетани с най-новите машини за създаване на усукана конструкция.

10. Rolo верига с единичен диамант висулка:

Rolo Chain with a Single Diamond Pendant

Моделът на Rolo е често срещан при мъжете и жените. За дамите, естествено е да се избере диамантено висулче, отколкото всеки друг камък. Този единичен диамантен висулка с верижка Rolo предлага проста перспектива с вечерна рокля.

Виж повече: Обикновени висулки

11. Златна колие с кристал Студено Бар Колие:

злато Necklace with Crystal studded Bar Necklace

Колие от 6 до 7 инча е подчертано със силен блок, предназначен за златен блок, който е осеян с бели кристали в центъра на бара, което го прави по-чаровна. Момичетата определено ще изглеждат доста и невероятно в парти рокля

12. Сладък сърцевиден висулка Колие:

сладък Heart shaped Pendant Necklace

Сладко сърце с формата на висулка огърлица, която прави проста сребърна верига да изглежда по-скъпа и скъпа. За мъжете, това дизайнерско огърлие е най-добрият подарък, за който човек може да мисли като подарък за Валентинки!!

13. Панталон Обикновена Колие:

пискюл Pendant Simple Necklace

Медальонът тип висулка е окачен висящ дизайн, който се формира чрез изпържване на много тънка нишка в една, която прилича на конска опашка. Този тип дизайн се използва като висулка заедно с конец или въже, а също и със сребърно огърлие. Пенливият може да се формира и чрез разресване на тънък сребърен метал в един, който е прикрепен към гъста сребърна огърлица.

14. Мрамор медальон златна колие:

мрамор Pendant Gold Necklace

Това е очарователен дизайн на огърлица, която много момичета искат да имат в колекцията си. Размерът на мрамора може да е малък до огромен. За обикновена огърлица, малък квадратно оформен размер мрамор, прикрепен към златна основа, която виси с златната огърлица, която държи мрамора на място.

Виж повече: Кристална мъниста

15. Колие от дървена мъниста:

дървен Bead String Necklace

Малка нишка от юта може да бъде направена в красива семпла колие само с няколко дървени парчета, които са издълбани в цветни висулки. Формата на висулката е кръгла до шестоъгълна. Дължината на този тип огърлица е около 5 до 7 инча.

Младите момичета и дами винаги искат да добавят към колекцията си бижута, което не е погрешен начин на мислене, но това е модната тенденция, която идва с различни дизайни и колекции от бижута, които привличат жените и обичат да ги притежават в своята колекция от орнаменти. Определено към този списък ще бъдат и гореспоменатите прости дизайни на огърлица!!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

5 + = 6