15 Последни памук Salwar Kameez дизайни за жени | Стилове в живота

Salwar Kameez е най-удобното и автентично облекло за жените от всяка възрастова група от десетилетия насам. Те са проектирани в много тъкани и ако са пригодени за памучна тъкан, това е най-екзотичното облекло. За да добавите памук salwar kameez дизайни са доста лесно да се поддържа и изглежда страхотно, когато се носят от жените. Памучните костюми се предлагат в широк диапазон като ежедневно облекло, офис облекло и дори добри костюми за парти. Памят salwar kameez е едно от известните и широко прието облекло, което е добре известно за тяхната привлекателност и блясък.

памук Salwar Kameez Designs

Нова и красива памук Salwar костюми дизайни за дами в Индия

Нека да погледнем топ 15 дизайна на salwar kameez в памук, които са високо оценени за това изглежда и дизайн:

1. Чист бял памук Salwar дизайн:

чист White Cotton Salwar Suit Design

Този вид чист памучен бял сарварски костюм изглежда потапящ и екзотичен, когато се носят от млади момичета. Бялата дантека, запъната в ръбовете на камезе и на дупата, подчертава вида на костюма, а ширината на деколтето ви кара да изглеждате секси и горещи.

2. Ангорски костюм от памучен салвар:

Angrakha Style Cotton Salwar Suit

Сватбените костюми в стил "Ангракха" са традиционно изглеждащите костюми от сватбата, носени от двореца на кралския двор. Този тип две подобни клапи, заедно с кърпата, заедно със сенчестата помпата придава изключителен външен вид, когато се носят.

3. Дизайнер памук Salwar Kameez Костюм:

дизайнер Cotton Salwar Kameez Suit

Памучната калайз-камейз, проектирана от дизайнерите, има нещо ново и невероятно, или изрязани, което прави облеклото приятно и екзотично. Красивата бродерия в камея с печатни панталони тип Patiala и пунктирана дупка прави този костюм да изглежда стилен, когато се носи.

4. Костюм от памучен салвар:

печатен Cotton Salwar Suit

Отпечатаните памучни дизайни за памук са много търсени, тъй като са много удобни за носене и лесно се поддържат. Това е добро ежедневно облекло, офис облекло и костюми за всяко време и всяка форма на тялото.

5. Polka Dots памук Salwar Kameez костюми:

полка Dots Cotton Salwar Kameez Suits

Този тип костюми от памучни панталони изглеждат много сладки, дългите колоритни ръкави с пунктиран контрастен плитък куридар допълват външния вид на костюма. А хубава salwar kameez, който може да бъде добър избор да се носят като колаж износване и офис облекло също.

6. Парти носят костюм Salwar Дизайн:

страна Wear Cotton Salwar Suit Design

Удивителната комбинация от червени и кремави цветове, заедно със стилната деколте и сложната работа на конените, правят този salwar kameez перфектен за всякакви партита. Сянката на шифона Dupatta със сребърни точки и стилни аксесоари ще бъде идеална за рок парти.

7. Дълъг памук Salwar дизайн:

дълго Cotton Salwar Suit Design

Този тип дълъг памучен камеец с цветни конци и стилната дантела на ръбовете с затворено деколте дава страхотен и екзотичен външен вид на носителя на костюма. Тези типове костюми са удобни за офиса и изглеждат страхотни и на hangouts.

Виж повече: Последни дизайни на Salwar Suit

8. Без ръкав памук Salwar Дизайн:

без ръкави Cotton Salwar Suit Design

Този тип безкомпромисни костюми от памучен сарвал е добър начин да покажете на вашите тънки секси ръце и дълбоки кръгли гърла, които подчертават областта на торса и ви карат да изглеждате бляскави. Този тип костюми са на разположение в много модели и дизайни и можете да изберете този според вашия стил.

9. Костюм от китайски якички с памучен салвар:

Китайски Collar Neck Cotton Salwar Suit

Чилийски памучен костюм с дълъг цветен цвят и дълъг цветен бродерия Ви дава вихрушка. Сгънатият куридар и сенчестата дупка ви карат да изглеждате екзотични и различни в тълпата. Това е най-добрият дизайн Cotton Salwar Kameez за сватби.

10. Кратък дизайн на Kameez Printed Salwar:

Къс Kameez Printed Salwar Suit Design

Късите памучни камъни са много популярни и обожавани от младите момичета, тъй като ги карат да изглеждат стилни и умни, когато се носят в колаж или офиси. Красивият деколте и панталоните Patiala пламъци добавят повече поглед към носещия, което дава изключителен външен вид.

Виж повече: Костюм Salwar за сватба

11. Елегантен костюм от памучен салар:

елегантен Cotton Salwar Suit Design

Този тип елегантен и елегантен памучен дизайнер от памучен камък ви кара да изглеждате по-различно от другите и да придавате докосване на жените. Сложната бродерия в деколтето, заедно с широката цветна граница в краищата, правят този костюм да изглежда страхотно, когато се носи.

12. Изработено от V Cotton Salwar Suit Design:

V neck Cotton Salwar Suit Design

Този тип V деколте е много в модата в костюм памук salwar, тъй като ви дава възможност да се покаже вашата яка кост и получава тези секси изглежда лесно. Без ръкав костюм с блок отпечатъци по краищата на костюма ви дава един ласкателен вид.

13. Костюм за костюм с памучен салвор:

лодка Neck Cotton Salwar Suit Design

Един от лесния начин за портретиране или акцентиране на привлекателната си яка кост е лодката стил памук salwar kameez. Този тип на врата модел е много търсенето от млади момичета, тъй като ви придава очарователен, но грациозен външен вид.

14. Костюм Purple и бежов костюм Salwar костюм:

Кръгъл Neck Purple and Beige Cotton Salwar Suit-14

Обикновеният костюм от памучен сарвар камезе е там от десетилетия насам, но все пак изглежда уникален, когато се носи. Костюмът е изглеждал модерен, но има традиционен външен вид. Виолетовата и бежовата цветова комбинация ви кара да изглеждате изтънчено, а отпечатаният дубликат подобрява вида на костюма, когато се носите на парти, офис или на каквито и да било разговори с приятели или семейство.

Виж повече: Копринен дизайн на Salwar Kameez

15. Многоцветни памучни Salwar Kameez дизайни:

Multi Colour Cotton Salwar Suits

Този тип цветен костюм ви прави оживен и придава по-очарователен вид на потребителя. Уникалното деколте с различни панталони тип "Патала" и цветни дупки ви карат да изглеждате милостиви и привлекателни, когато ги носите.

Cotton salwar kameez се появяват традиционно и етнически, когато се носят от дами, той също изглежда елитен и определя женски стил и изглежда по начин, който никой друг екип не може да направи. Памучният костюм определя най-новите стилове и мода, заедно с огромното ниво на спокойствие и комфорт. Тези костюми се предлагат в много цветове, шарки и разфасовки и можете да ги донесете според нуждите и стила си.

Leave A Comment

+ 77 = 84