15 Последни малки дизайни на Мехнди през 2018 г. | Стилове в живота

Mehandi е естествено боядисване, направено от листата на хена растителна храст. Той е естествен агент за боядисване на ръцете и краката и това изкуство на механджи е разпространено по целия свят. Тя е известна като временна татуировка на запад и е изключително популярна.

Татуировата индустрия има известен бум с тези временни татуировки, наречени mehandi. Човек обикновено е свикнал да вижда пълни, големи и пищни механдиски проекти на сватби, фестивали и други поводи. Но има и различна лига в това, че е малък дизайн на механджи, който сега е много популярен. Това е проста и шикозна мехнди дизайн, правейки ръцете си красиви. Не много време отнема, това не изглежда претрупан, но има, че се нуждаят от намек за цвят в ръцете или краката.

Модерен и красив малък дизайн на Mehendi 2018 с снимки:

Нека трябва да погледнем топ 15 малки дизайни mehendi за поводи.

1. Оградени цветя Малък дизайн Mehndi за ръце:

малък mehandi designs

Ако някой е като съвсем ново приложение за дизайн на механджи, те обикновено предпочитат да изпробват малки дизайни, първоначално това е идеалният дизайн с цветя и огради на върха на пръста. Този дизайн ще задоволи всеки; независимо от възрастта им. Тези дизайни не са затрупани и могат да се опитат у дома и ще изглеждат красиво отзад на ръката.

2. Mehndi проектира за малки ръце:

геометрия at its Best

Това е един от лесните проекти за начинаещи за начинаещи; Повечето от тях винаги се чувстват комфортно с използването на геометрични фигури и точки при прилагане на дизайна. Този дизайн има необичаен образец на пръстите, придаващ основата като геометрични форми и дланта е останала празна, за да изглежда ръката по-проста и уникална.

3. Малък все още пълен:

малък Yet Full

Човек може абсолютно просто да падне за този малък, прост класически Този арабски дизайн на къна се основава единствено на традиционния стил. Моделите на флора и палисли и мотивите, използвани за mehndi, са в основата си много прости и също така дават елегантен вид и пръстите са покрити с малък флорален дизайн mehndi.

4. Трендови малки механджи проекти за ръце:

В крак с модата Yet Traditional

Този дизайн е доста различен от другите дизайни на mehandi; тя е дала с флорални и листа модели, започнали от показалец и се простираха до китката, а останалите пръсти дадоха цвете и точки. Този малък дизайн mehndi ще бъде идеален за хора, които предпочитат да бъдат модерни и наистина могат да опитат този дизайн mehndi.

5. Малки дизайни на Mehendi за ръце:

хитър and Ethnic

Този кръг малки дизайни mehndi изглеждат сложни със символи на кръгови колела, но те грандиозно търсят ръцете. Този малък дизайн с кръгов сложен мотив може да се приложи на дланта или на гърба на ръката, като капачките на пръстите са изпълнени, дава етническо механджи изкуство. Това е абсолютно лесно и подходящо за всеки случай.

6. Малки дизайни на Mehendi за ръце на гърба:

верига Inclusion Design

Човек може да бъде сигурен, че открадва сърцата с тази верига, включваща дизайн mehandi на гърба с кръгла флорална риза в центъра. Този дизайн ще бъде хубав за церемонията по ангажимента централният дизайн, макар и много сложен, не изглежда много затрупан. Веригата минава през пръстена на пръстена с красиво цвете на върха.

7. Спирални малки Мехнди дизайни за крака:

спирала Design for Feet

Това е вдъхновяващ арабски спирален mehndi дизайн, който се слива с малки точки и е модерен модел за краката, основан на избора; това може да се опъне над глезена. Спираловидният модел изглежда минималистичен, но прави красиво докосване на краката, което ще бъде перфектно за всеки случай.

8. Mehndi Дизайн за малки ръце:

За Those Little Hands

Дори Децата и момичетата обичат да се хранят с механджи. Този прост дизайн механджи е комбинация от две цветя, завършени с няколко листа и извита стъбло. Цветята са творения на Бог, които имат собствената си красота и са предназначени да представляват радост и щастие. Това ще изглежда красиво на малки ръце.

9. Цветя за краката:

Цветя for The Feet

Това е прост, но елегантен дизайн mehndi за крака; цветята са балансирани с листа и вериги от зърна. Първият пръст получава цвете, прикрепено с линии, а останалите пръсти дават прост дизайн на листа. Този механджи дизайн ще бъде добър за хора, които обичат да бъдат прости и привлекателни.

10. Перфектна симетрия:

съвършен Symmetry

Този прост дизайн на механджи може да се използва и като временно татуировка, дава много сложен дизайн с кръгло цветно изкуство и цветът е подчертан с криви и овална форма. Поставени са точки, които дават пълен облик на дизайна. Това изкуство дори може да бъде изпробвано на рамото.

11. Просто Thumb:

Просто The Thumb

Този дизайн е специално предназначен за хората, които искат да подчертаят само палеца на пръстите си, този механджи е изцяло проектиран с комбинация от пайлей и точки със смесване на няколко флорални мотива. Това ще бъде идеално за начинаещи, които биха искали да научат mehandi може да започне с малки проекти, вместо да изберете по-голям веднъж.

12. Камък и блясък Дизайн:

камъни and Glitter Design

Тези дни използването на камъни и блясък в дизайна mehandi се превърна в тенденция; този цветен и листов модел с камъни дава нов облик на обикновената къна и подчертава още по-добре малките дизайни. Съвременните булки могат просто да изглеждат перфектно със съвпадение на булчински облекло и съвпадение на камък заедно с някои блясък.

13. Красиви малки дизайни на Мехнди за крака:

разкрасяващи The Legs

Това е уникален дизайн mehandi за краката просто ще откраднат всички сърца. Краката са украсени с помощта на пищни дизайни. Рядко се прилагат два различни мехнди дизайна на краката им. Този дизайн може да се поддържа колкото е възможно по-прост с цветя, листа, линейни модели, точки и т.н., като давате малък мотив.

14. Малки дизайни на Mehndi за пръсти:

пръстен Finger Mehandi

Това е пример, при който човек може да се похвали с малки дизайни на механджи; само този дизайн с един пръст mehandi изглежда най-добре на пръстена на пръстена. Булката може да използва този уникален дизайн за церемония по ангажимента. Този дизайн е направен с помощта на символ на сърцето и е оцветен с овална форма и подчертан с няколко точки.

15. Индекс и пръст:

индекс and Thumb Only

Човек може просто да се замисли над този уникален дизайн на малки и прости mehandi. Това има сложен модел на прозореца, който свързва палеца и показалеца в задната част на ръката. Този дизайн е страхотен за sangeet или церемония по ангажимента, която човек трябва да присъства на приятели.

Заключение:

Всички тези дизайни са избрани от различни варианти в дизайна на механджиите. Тези малки дизайни mehndi са идеални за всеки случай и могат да бъдат изпробвани от начинаещи. Тези малки дизайни трябва да накарат всички жени да изглеждат по-великолепни, независимо от случаите. Отидете напред и опитайте тези невероятни малки дизайни mehandi и ги подканяйте.

Leave A Comment

+ 6 = 9