15 Последни и стилни дизайни Джорджет Курти Стилове в живота

Ако искате нещо зашеметяващо, което не е трудно да се носите, можете да влезете за georgette kurti, което е идеално за всички събития. Моделите на georgette kurtis са малко разпространени сред жените, но този винаги ще бъде добър избор.

Най-добрите и най-новите дизайни на Джордж Кюрти:

Ето няколко избрани Топ 15 каталог на най-новите георгите курти, които със сигурност са обичани от жените,

1. Странично бродирани курти:

страна Embroidery Kurti

Това е най-добрият зелен курти в бродиран georgette kurtis, който има дълги ръкави. Корените курти са закопчани с копчета. Основната атракция в този курти е страничната бродерия от две големи рози. Този тип курти покрива цялото тяло и придава удобство на жените.

2. Printed Georgette Kurtis:

печатен Georgette Kurti

Изпробвайте този дизайн, който може да се носи дори над дънки. Курти има закачен врат с гладка повърхност в контрастен цвят. Маншетите имат бутони, така че да могат да се търкалят. Момичетата, които имат артистичен характер, могат да опитат този модел за своите събития; това е лесен начин да изразя своята природа. Това винаги е най-добре да се използва за дънки.

3. Асиметрична Джоржет Курта:

Асиметричен Georgette Kurti

Можете също така да изпробвате дългата kurti, която има асиметрично рязане. Този курти е къс отпред и дълъг отзад. Чистият материал изглежда чудесно с яка на ризата. Черните цветни копчета или дънки дават привлекателен поглед към този курт, той се включва в бюджета ви, за да получите това за ваше скъпо.

4. Бяла валцована чиста Джоржетска яка Кърт:

бял Rolled Collar Kurti

Сред най-новите дизайни на georgette kurti ще намерите този валцуван яки курти. Предната част на чистата georgette kurti е гладка с високата врата. Отворът е отзад и има бутони. Бялата и черна комбинация също е страхотна. Това дава класически поглед на високите момичета, това е най-добре да се използва в колеж време или в офиса, това е полезно за всички функции или церемонии също.

5. Cut Printed Kurti:

Разрез Shoulder Kurti

Един от най-новите стилове на георгите курти е дизайнът на изрязаното рамо. Този отпечатан георекеттен дизайнер курти има кръгла рязане в областта на раменете на курти. Една странична цепка прави curti изглежда умен и шик също. Ако момичетата търсят нещо за своите DJ партита или нещо специално за облеклото за колежанския си танц, то те могат да опитат това едно офроуд kurti да рок парти.

6. Party Wear Kurti:

страна Wear Kurti

Можете да си купите партия georgette kurti, която е богата и кралска по вид. Златната и черна комбинация е една от най-добрите. Работата на бродерията, направена на курти, го прави величествен и перфектен за различни поводи. Това е най-подходящият за момичета с дебелина до дебелина. Цветът на курти дава хубав външен вид, така че да не се притеснявате за размера си, ще получите със сигурност очарован вид.

7. Лодка врата Георгите Курти:

лодка Neck Georgette Kurti

Разгледайте дизайните на вратата на георгите курти и изберете най-доброто, което ви харесва. Тази лодка врата kurti също е страхотно, тъй като има наклонена нарязани с бутони. Сдвоете го с контрастен флорален материал, за да даде очарователен ефект. Това е най-доброто за Вашите офис срещи или можете да ги изпробвате при всякакви случаи.

8. V Collar White Kurti:

V Collar White Kurti

Ето един прекрасен бял georgette kurti, който има V-образно гърло. Бродирането, направено по всички курти, го отличава. Тъй като бродерията е направена ръчно, това е наистина грандиозно. Този тип курти дава подходящ комфорт на вашето тяло.

9. Layered Georgette Kurti:

Layered Georgette Kurti

Има много модели на георгите курти, от които можете да избирате. Обхватът е широк и този слоест вид е нещо, което можете да опитате. Тази туника от тип georgette kurti има два контрастни цвята, като единият е обикновен, а другият - отпечатан. Това е най-доброто kurti за богат външен вид, със сигурност ще вземете вниманието на зрителите.

10. Полу-шев Kurti:

Полу Stitched Kurti

Всеки от каталозите на georgette kurti, които са на разположение, ще ви предостави модели, които са зашити или полузашитни. Можете да изберете дизайна и след това да го поръчате онлайн. Всеки от тях е страхотен материал и стил. Ще получите повече колекции в този модел, докато пазарувате и от онлайн магазина.

Виж повече: Последни Anarkali Kurtis

11. Дългите Джорджет Курти:

дълго Georgette Kurti

Изпробвайте тези обикновени georgette kurtis, които са направени елегантни с помощта на мъниста или пайети. Цветът на дизайна на дългата джиоргите курти е това, което прави всичко различно. Това може да бъде случайно износване или дори парти износване. Сдвоете го с контрастиращ буркан и ще направите главите да се обърнат.

12. Черно Джорджет Курти:

черно Georgette Kurti

Тук е зашеметяващ черен чифт georgette kurti, който е елегантен. 3/4-ти ръкав курти е перфектен за партита. Контрастът между обикновената горна част и отпечатаната долна половина на куртита създава различен свят.

Виж повече: Стилна страна носи Куртис

13. Отворете Cut Layer Kurti:

отворено Cut Layer Kurti

Този стилен georgette kurti ще изглежда зашеметяващ за парти, както и за церемонии. Отпечатаният връх на куртита е съчетан с обикновен на дъното. Отвореният рязан отпред също прави хубаво изявление. Можете да го носите със същите цветове, за да изглеждате елегантно и елегантно.

14. Straight Cut Kurti:

направо Cut Kurti

Един от най-добрите модели за kurti е дългият правоъгълник kurti. Този дизайн работи добре за повечето жени. Простият шаблон се изрязва прави и има странични процепи за лесно движение. Можете да ги изпробвате в тежки модели на бродерия или прости такива.

15. Джорджет Лонг Кърт:

жоржет Long Kurti

Изпробвайте тези боливудски стил georgette long kurtis, които можете да съчетаете с джинси. Тежките бродерии могат да се носят за различни поводи. Този специален дизайн с висока бродерия на врата е чудесен за поводи. Контрастът, използван в дизайна, също е перфектен.

Дизайнът на Georgette kurti е много и използваният материал е лек. Моделите могат да имат различни стилове на якички или шипове. Можете да отидете за тежка бродерия или да опитате прости планове.

Виж повече: Дълъг право Куртис

Leave A Comment

− 7 = 1