15 Последна колекция от копринени теми Bangles в Индия 2018 стилове в живота

Кехлибанните гривни от гривни са украсени с копринена нишка. Той е нов в пазара на гривни и има голямо търсене. Младите момичета имат повече лудория от копринени конци. Намирате повечето от тези видове гривни на пазара близо до местата за поклонение. Веригите от копринени нишки могат да се използват от всяка възрастова група. Дори и булката може да носи копринени конец гривни на нейния сватбен ден. Бански с копринена нишка изглеждат привлекателни при носене и придават необикновен вид.

Най-новите булченски бижута с коприна Тема:

Има разнообразие от разнообразни гривни от копринен конец. Последните гривни с копринена нишка притежават някои уникални дизайни, които ви карат да изглеждате по-различно от другите.

1. Копринена резба Bangles с каменна работа:

Коприна Thread Bangles with Stone Work

Това е много красива копринена нишка, на която има каменна работа. Има два широки гривни, които покриват междувременно дребните гривни. На широки гривни има голям камък, облицован със сини и бели цветове. Тя ще съвпадне с тежкия розов и жълт цвят chaniyacholi.

2. Копринени теми булчински Bangles:

Коприна Thread Bridal Bangles

Това са bridal копринени нишки. В комбинация с розов и оранжев цвят, розовият малък гривна се поддържа прост. Над оранжев гривна има релефна топка със златист цвят. Това наистина ще изглежда страхотно с вашето булчинско облекло и ще ви накара да изглеждате по-различно от другите булки.

3. Ръчно изработени копринени конци Bangles:

Ръчна изработка Silk Thread Bangles

Тази ръчно изработена копринена гривна е проектирана така атрактивно. Копринена гривна от розов и зелен цвят изглежда толкова зашеметяваща и е приложена серия от диаманти над зелен гривна. Цялата набор от гривни от копринена нишка изглежда толкова тежка и богата.

4. Широки копринени конци Bangles:

широк Silk Thread Bangles

Тези широки космически гривни могат да се носят в едно парче също. Това е идеално за младите момичета да носят с курта и роклята. И трите са проектирани така уникално. Многоцветната нишка се проектира върху всяка от тях и върху нея се прикрепва и каменна работа.

5. Индийски копринени теми Bangles:

индийски Silk Thread Bangles

Това е наистина невероятно копринени нишки с бяла и зелена комбинация от цветове. Тя изглежда толкова красива с бели и зелени обикновени гривни. На няколко бели гривни се добавя копринена нишка със зелен цвят. Това е най-новите копринени нишки. Тя изобразява два цвята на нашето национално знаме.

Виж повече: Позлатени позлатени дизайни

6. Копринени конци Bangles with Pearls:

Коприна Thread Bangles with Pearl

Обичам перли. Това ви кара да се чувствате меки. В този копринен конец гривна дизайн изображение, там е направено цвете дизайн с използването на перли. Тя изглежда толкова зашеметяваща в своята простота. Дизайнът е лесен и тежък. Тя ще украси китката ви и ще бъде привлекателна. Приятно е.

7. Елегантна копринена резба Bangles:

елегантен Silk Thread Bangles

Това е превъзходен цвят в копринени конци гривни. Златният цвят е такъв, че ще изглежда добре с всеки цвят. Обикновена копринена гривна от конец е покрита с още два гривни и върху нея има златни цветни топки. Тя наистина ще изглежда елегантно на ръка.

8. Твърда копринена резба:

творчески Silk Thread Bangles

Този гривна с копринена нишка е създадена с толкова много творчество. Използват се много малки тънки гривни, а върху дебелия има различен дизайн от серии от перли и камъни. Златната нишка от коприна е вързана върху гъста гривна. Заедно тя изглежда толкова стилна.

9. Копринени теми Bangles за деца:

Коприна Thread Bangles for Kids

Това е гривни от копринен конец за деца. Цветна копринена нишка се използва с две серии от каменна работа. Децата могат да носят тази на всяка ръка. Децата ще изглеждат сладки с тези копринени конец гривни и chaniyacholi. Децата ще се чувстват щастливи, когато се хвалят в тези гривни.

10. Многоцветни копринени конци Bangles:

многоцветен Silk Thread Bangles

Предимството на носенето на многоцветен копринен колан е, че можете да го носите навсякъде и на всяка цветна рокля. Изглежда просто модерен и достоен. Копринена нишка от толкова много цветове се използва с елегантен външен вид. Тя е фантазия и изискана и с фина комбинация от цветове.

Виж повече: Модели за тениски с резба

11. Дизайнерски копринени конци Bangles:

дизайнер Silk Thread Bangles

Този модел копринен конец е създаден от експерт. На широка жълта копринена гривна, хубава каменна работа се извършва в кръгла форма и круша. Можете също така да използвате тази копринена гривна за конец на брачните функции. Тя изглежда чудесно и възхитително.

12. Три-цветна копринена резба:

Триветния Silk Thread Bangle

Това е нещо вълшебно копринено златно копче с бяла, розова и синкава комбинация от цветове. На основен бял цвят се прави класически дизайн със синьо и розово копринено копче. Тя ще изглежда изтънчена със западното облекло, което е идеално и за млади момичета.

13. Копринени конци Bangles с Ghunghroo:

Коприна Thread Bangles with Ghunghroo

Това е уникален дизайн в гривна с копринена нишка. Има Ghunghroo, закачен на копринен колан. Подобно на Anklet, ще звучи и ChhamChham на китката и хората ще чуят много мелодична музика. Дамите са луди зад тази гривна.

14. Копринени конци Bangles with Ball Chain:

Коприна Thread Bangles with Ball Chain

Тази гривна от копринен конец е украсена със златни цветни топкови вериги. Това изглежда толкова художествено и прекрасно. Дамите ще обичат този дизайн и ще изглеждат сладки на китката. Тази копринена гривна ще ви накара да изглеждате очарователни и очарователни.

Виж повече: Ръчно изработени дизайни

15. Копринени тънки бижута за парти:

Коприна Thread Party Bangles

Налице е тенденция да се носят черни и червени цветове в парти. Така че този копринен конец ще бъде подходящ за вашата партия. Има бели цветни камъчета, релефни върху черни и червени копринени конци. Това ще свети с вашето облекло в тъмнината на нощното парти.

Бенкъл с копринена нишка изглежда толкова грациозен и стилен. Има и фантазии за млади момичета. Копринената гривна за конец е предназначена за деца, младежи и жени. Последните бижута от копринена нишка имат толкова много декоративни дизайни с камъни и перли. Копринена гривна от копринени нишки притежава качества на завладяващи дами със своя прекрасен външен вид. Освен редовните метални гривни, дамите са се преместили към тези копринени нишки, за да се променят. Това ще изглежда ново и модерно с вашето облекло. Това може да се окаже най-добрата възможност за подарък за вашите близки.

Leave A Comment

− 1 = 1