15 Последна колекция от дизайни Dhoti Kurta със снимки | Стилове в живота

За всички случаи, които са индийски и церемониални събития, винаги е добре да носите индийски дрехи. Традиционната dhoti kurta е перфектната форма. Различните модели на този курти наистина помагат да се даде поглед на партито на лицето, което го носи, мъжете или жените, и това ще е добро око. Повечето от родителите в Индия предпочитат да получат този куртис за рождени дни и други функции на бебето си.

Най-добрите дизайни на Dhoti Kurta със снимки в Индия:

Ето няколко топ колекции от 15 dhoti kurta с изображения, които определено ви харесват,

1. Silk Blend Kurta:

Коприна Blend Dhoti Kurta

Тук има готина копринена смес kurta, която е идеална за всички партита и поводи. Мъжките могат да носят това за сватби, церемонии и т.н. Цветът на курта е дълбок, а двойките са добре заглушен. Това е полезно за всяка брачна церемония или време за поклонение в храма.

2. Панджаби Dhoti Kurta Сватбена рокля:

пенджабски Dhoti Kurta

Тази сватба носи Punjabi dhoti kurta за мъжете е това, от което се нуждаете за специален повод. ГАЛАТА НА КУРТАТА изглежда много як и джобът също е чист. Курта има добър слоест ефект, който се изтънява в дъното. Текстурата и завършването на курта са добре и придава хубав поглед на мъжете.

3. Зари граница Dhoti Kurta Костюм:

Зари Border Dhoti Kurta

Можете да носите този граничен пункт Zori за сватба, тъй като Zari изглежда богат. Границата го прави много елегантен, но не е над върха. Единствената линия на Zari продължава дори в dhoti и това го прави елегантен. Това е под бял цвят колекции от курта, има богат външен вид и дава мек комфорт след износване. Това е най-добрият dhoti kurta за мъже сватба или други функции.

4. Бродирана Курта:

Бродирани Dhoti Kurta

Тази дизайнерка dhoti kurta за сватба е просто завладяваща. Прекрасната бродерия, направена на курта, изглежда много елегантно в копринено червения цвят. Куртата е направена специално със съвпадащ бродиран пластир на границата. Ако искате да изберете дизайнер dhoti kurta за мъже, изберете това, тъй като то е било напълно бродирано; мъжете могат да опитат това и за традиционния си ден в офиса.

5. Dhoti Kurta за деца:

дхоти Kurta for Kids

Dhoti kurta за бебета е друго голямо облекло, за да накарат децата да носят индийски стил облекло. Кордата е изработена от розово синьо копринен материал. Бродирането, направено на курта, е чудесно за поводи и сватбени тържества. Това едно синьо оцветен курта хваща вниманието на другите, вие дете ще се насладите на тази рокля и той е готов да впечатли и приятелите си.

6. Асиметрична Курта:

Асиметричен Dhoti Kurta

Асиметричната курта е много богата и чудесна за много специални поводи в живота ви. Това е dhoti kurta за младоженеца, както и бродерията, направена на курта е величествена. Вие ще изглеждате гадно в това облекло и ще говорите за града. Ако искате да дадете подарък на вашите приятели и братовчеди, това ще бъде най-добрият избор да ги изненадате.

7. Дхоти Кюрта за момче:

дхоти Kurta for Boys

Малките момчета ще изглеждат специално в тази курта. Курта тук е прост и прави, така че е лесно за момчетата да се справят. Куртата има доста добра бродерия. Ако търсите подарък, синът ви ще получи тази курта за своя син на следващия му рожден ден.

8. Дхоти Кюрта с яке:

яке Dhoti Kurta

Можете да изглеждате зашеметяващо в обикновена копринена курта, която също обединява яке с нея. Контрастиращият цвят на якето прави чудесно изявление. Можете да го направите проста, без да е направена бродерия. Това идва в бюджета си, така че няма нужда да се притеснявате и да получите тази kurta за вашата церемония.

9. Jodhpur Jacket Kurta:

Джодпур Jacket Dhoti Kurta

Тук е единственият вид Rajasthani dhoti kurta, който е направен от сакото Jodhpur. Дхоти се разпалва и якето е здраво закрепено. Това ви дава кралски облик. Тези мъже, които са високи след това трябва да опитат това облекло за своите поводи, това изглежда добре и със сигурност привлича вниманието на любимия ви.

10. Dhoti Kurta за дами:

дхоти Kurta for Ladies

Направете следващото си облекло традиционно с обрат. Това dhoti kurta за момиче е направено от брокатен материал, който изглежда много кралски. Куртата е къса и без ръкави. Dhoti е направен от чист материал и така потокът е перфектен. Момичетата, които искат да изпробват уникална идея за традиционен ден, тогава този dhoti salwar с kurti ще бъде добър избор.

Виж повече: Най-добър курас за сватба

11. Дизайнер Dhoti Kurta за жени:

дизайнер Dhoti Kurta for Women

Отидете в стил до следващия повод с този дизайнер dhoti kurta за жени. Това лилаво dhoti kurti има прекрасна бродерия, направена на него. Частта на dhoti е изгорена, но не е направена на две части, така че е лесно да се движите. Колежаните момичета предпочитат този стил по време на колежаните си, това е подходящо и за всички момичета и жени.

12. Курта със шала:

дхоти Kurta with Shawl

Тук има още един стил на dhoti kurta, който можете да носите като младоженеца или за всеки повод. Обикновената бяла курта има и шала с нея. Това го прави богат. Богатият поглед хваща вниманието и получава и добри коментари, за да го вземете за ваше скъпо.

Виж повече: Партито носят Курта дизайни

13. Берганска стил Курта:

Бенгалия Style Dhoti Kurta

Това е бенгалското dhoti kurta за сватба, както и за религиозни поводи, защото работата се извършва по него. Бенгалската коприна, използвана за направата на курта и дхоти, е чиста и блестяща. Можете да го сдвоите и с бенгалски шал, за да получите пълен външен вид.

14. Южна Детска Детска Курта:

южно Dhoti Kurta

Тази южна индийска dhoti kurta за деца е толкова перфектна, че може да бъде носена понякога, както и церемонии. Размерът на dhoti е подходящ за деца, а коприната курта прави приятно облекло. Курта може да бъде и риза с къс ръкав.

15. Fancy Dhoti Kurta:

фантазия Dhoti Kurta

Дайте на децата си нещо хубаво да носят за специални поводи. Фантастичната гама от кътове има бродерия върху тях заедно с асиметрични разфасовки. Цветовите комбинации също са ярки и чудесни за церемонии.

Dhoti kurta е идеалното индийско облекло за всички случаи и церемонии. Разнообразието от материали, които можем да намерим в модела dhoti kurta, просто трябва да изберете според нашето търсене. Можете да изпробвате прости копринени или тежки бродирани. Опитайте асиметрични стилове за промяна.

Виж повече: Инд Западен Куртас

Leave A Comment

38 − = 29