15 Perfect Dotwork татуировка дизайни за жени и мъже

Dotwork е процедура за мастило, при която татуировките на татуировка татуировка няколко точки за поразително визуално въздействие. Те могат да създадат цяло изображение или само засенчване, използвайки техника на изобразителното изкуство. Стилингът е методът, при който се извършва засенчване чрез използване на точкова работа. Има повече мастило, което използват като черно, червено или червено мастило. Този стил започна през последните години, а през последните години се наблюдава възход в този стил на модела.

Можете да използвате този татуировка шарка с друг различен стил на татуировка дизайни. Dotwork татуировки са най-новите тенденции в света татуировка. Можете да направите всеки дизайн, направено чрез тази техника. Изберете от различните видове, дадени тук, за да изберете най-добрата си татуировка.

Сладък и най-добър Dotwork татуировка дизайни:

Нека да намерим тук с показани татуировки за вашия стилист на страст.

1. Татуировки на Polka Dotwork:

полка Dot Work Tattoos

Изберете съвременен дизайн с тези точкови татуировки, които са създадени, като правите точки с различни размери. Точковите татуировки изглеждат като отпечатъци. Можете да изберете прост или сложен дизайн, за да използвате точковия модел.

2. Пейзаж Dotwork татуировка:

пейзаж Dot Work Tattoo

Можете да получите пълен дизайн само с точки, използвайки изкуството за татуировка на татуировката. Това се състои от само точки, които запълват дизайна. Тук имате дизайн на изгрев и залез.

3. Сложна татуировка на Dotwork:

сложен Dot Work Tattoo

Тук имате сложна татуировка, която е голяма и покрива гърба на лицето. Използвайте дебели точки и тънки точки, за да покажете характер. Поставянето на точките също прави много разлики.

4. Татуировка на пеперудата Art Dotwork:

пеперуда Art Dot Work Tattoo

Вижте тази красива и сложна татуировка на изкуството, която е перфектна за ръката или краката. Изкуството е направено сензационно с дебели точки, разположени близо една до друга. Изберете от многото налични дизайни на изкуството.

5. Mandala Dotwork татуировка:

Mandala Dot Work Tattoo

Мандала дизайнът е много популярен в наши дни и това се вижда и в света на татуировките. Това татуировка мандала точка е голяма и може да бъде поставен на гърба за пълен външен вид. Всяко от венчелистчетата в дизайна се извършва с помощта на точките.

6. Татуировка на животните Dotwork:

животно Dot Work Tattoo

Тук художникът използва постепенен и фин дизайн с точкова работа, за да създаде тази татуировка на стилна точка. Големият дизайн на котка е чудесен и прави изявление. Разгледайте и други дизайни, които използват стила на точките.

7. Сладкото татуировка:

клонче Dot Tattoo

Можете да избирате някои от модерните малки татуировки, които са популярни. Това оставя дизайна също така перфектен малък дизайн. Изберете прости и минималистични модели.

8. Татуировка на комбинацията от точки:

съчетание Dot Tattoo

Изберете най-доброто от двата свята с тези точки и линии за работа с татуировка. Основният дизайн има дълги линии, а централният модел е пълен с точки. Тази техника прави комплексен дизайн. Можете да смесите всеки дизайн с шарка на точкова работа, ще получите добра комбинация от повече дизайни в този стил на изобразителното изкуство.

9. Татуировка с цветни точици:

точка Flower Tattoo

Тук има прекрасна татуировка за цветя, която изглежда зашеметяващо върху ръката. Листата и цветът са пълни с точки. Направете всеки цвят дизайн изглежда страхотно с тази техника. Това е най-добре за момичета от колежа.

10. Вселената точка татуировка:

вселена Dot Tattoo

Изберете универсална татуировка с техниката на черна точка. Тази техника използва черни точки с различна интензивност, за да уточни детайлите на дизайна. Районът около планетите е маркиран с точки близки един до друг. Ако обичате да изучавате вселената и сте добре в проектирането на вселена структура и след това опитайте тази татуировка на ръката си, вие също ще получите добри коментари.

11. Татуировка за ръце с анимирани ръце:

ръка Animation Style Dot Tattoo

Помислете за този татуировка стил за следващата си татуировка. Това има засенчване и линии, направени с точки и това създава зашеметяващ шедьовър. Точковото татуировка е специфично и се постига с фини точки наоколо. Уникалността е специалистът в тази татуировка; анимиран дизайн на ръчния стил има подходящ ефект.

12. Татуировка на черно и бяло точково:

черно and White Dot Tattoo

Това е друга татуировка, която подчертава работата на засенчването. Засенчването става чрез поставяне на точки по-близо едно до друго, за да се получи по-тъмен сянка. Точките, когато са поставени надалеч, дават по-лек ефект. Този дизайн отнема повече време, но вие ще получите добър дизайн, след като приключите с татуировката.

13. Абстрактен татуировка на точка:

Abstractdot tattoo

Изберете блестящи татуировки с геометрични дизайни. Тези геометрични татуировки на външен вид изглеждат страхотни, когато покриват голяма площ. Те могат да бъдат и малки геометрични дизайни. Можете да персонализирате този дизайн с умението си за геометрични шарки.

14. Татуировка на изкуството:

Изкуство Work Dot Tattoo

Тази татуировка на изкуството Mandala dot е идеална за големи площи. Мандала се прави с малки точки, поставени една до друга. Моделът е много популярен и сложен. Специално този дизайн, изискван от жените. Изберете от различни дизайни на произведения на изкуството, за да станете лична.

15. Dotwork татуировка ръкав:

точка Work Tattoo Sleeve

Вземете ръкавица за татуировка, ако сте амбициозни и смели. Това изпълва цялата ръка и е направено със сложна и смела художествена работа. Докосването на тези татуировки е идеално за запълване на ръката и затова те се наричат ​​татуирани ръкави. Това е добро за фитнес любовник, което им помага да поддържат фокуса си.

Dotwork е досадна стратегия, но тя определено е оправдана, дори и да се задържи. Всяка точка трябва да бъде определена недвусмислено, така че художникът трябва пациент, както и повече умения. Този дизайн отнема повече време за проектиране, така че когато планирате такъв тип дизайн, че времето да получите някои опитни татуировка художници. Това е точна работа, така че се нуждае и от подходящо внимание. Dotwork татуировки са добри, когато искате художествени предавания на вашите модели. Те са изпълнени с фини и дебели точки, поставени на стратегически позиции, за да постигнат ефект на засенчване.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

59 + = 66