15 Обучени и професионални художници Mehndi в Индия | Стилове в живота

Mehndi е форма на изкуството, която прославя външния вид на една жена от колекциите. Ако някой желае уникален, тогава е необходима помощ от експертите. Има много известни дизайнери в Индия, които се хвалят с богата и известна клиентела. Мехенди се смята за уплашен и чист и е много популярен в Северна Индия, Раджастан и т.н., поради прилежащата площ и влиянието на това; те прилагат великолепни и невероятни mehandi за всеки случай и добавят повече цвят към ръцете на жените.

мехнди artists in india

Независимо дали това са сватби, иначе фестивали, например Ganesh Chathurthi, други Diwali, подобни на тези на индийските жени, се обърнаха към mehendi art, за да се ударят за това събитие. Има много талантливи художници в Индия. Тук даваме по-долу списъка с 15-те най-добри художници в Индия, които са известни със своите индивидуални механджи.

Най-механджи дизайнери в Индия:

1. Noor Jahan Mehndi Дизайнер:

най-доброто Mehndi Artists In India-Noorjehan hyderabad

Ноур джахан постепенно е изключително уникален като дизайнер, а освен това тя решително да размени отклонението си в професия. Сега, тя е специализирана мехеди художник също е 15 години в областта на компетентен mehandi дизайн. Тя се фокусира в дизайна на Marwari mehandi, арабски, дубай, индийски, плюс дизайн на черен мехенди.

2. Pawan Mehandi Arts:

най-доброто Mehndi Artists In India-Pawan , mumbai

15 години знание прави Паван изкуства един от stalwarts в mehandi изкуство в град Мумбай освен това просто не е умение сам обаче той е най-добре в тази къна. Пауън е специализирал в индийски, Mughal и арабски desigsns. Членовете на екипа му също имат опит в своята област; pawan mehandi групата има свой собствен костюм за обличане.

3. Bindu Shah Mehendi Дизайн:

мехнди artists2

С дълъг каталог на постиженията, заедно с присъждането на нейното име, Бинду Шах е изпитан и опитен изпълнител в областта на изкуството на mehendi. Тя е обучила много механджи художници, както и обучавани под нейно ръководство през тези години. Въпреки факта, че е добре опитен в това сложно изкуство, тя непрекъснато усъвършенства уменията си, като учи нова техника mehndi design.

4. Jayshree Maru - Mehndi Дизайнер:

мехнди artists3

Jayshree Maru е един от най-известните и творчески дизайнери в Мумбай. В района на Мумбай няма да има никой, който да не е чувал за нея. Проектите й са просто безупречни и нейните такси за дизайна mehandi ще бъдат достъпни, тя ще бъде дори гъвкава, за да пътува до други места въз основа на изискването от клиентите.

5. Екта и Уша Шах - Механди Изпълнители:

най-доброто Mehndi Artists In India-Ekta And Usha Shah

Тези двамата са предоставили своите услуги дори и на филмови звезди, наподобяващи Kajol и Aishwarya Rai, както и за Нита Амбани. Отвъд двойка майка, както и дъщеря, Usha Shah е добре запознат с обичайните мехнди дизайн, докато Ekta усвои изкуството на съвременната модел на къна.

6. Anil Mehendi Изкуство:

ръка mehndi

Като един от водещите модни дизайнери в Хайдерабад, Anil и неговата група са обучени от Раджастан. Той е известен с декоративни татуировки, булчински и арабски меднди дизайни. Въоръжени с отлично портфолио, те са търсили мехенди художници, известни с обичайните механджи проекти, които приемат поръчки в Биканервала в техния малък магазин.

7. Veena Nagda Mehndi Дизайн:

най-доброто Mehndi Artists In India-Veena Nagda

Veena е водещият световен мениджър с дълъг списък от успехи. Тя е предоставила услугите си на много известни личности за своите филми, както и за техните сватби. Karishma Kapoor Twinkle Khanna и Liz Hurley в момента са малко от нейните запомнящи се клиенти. Тя работи и за имената на короната на бизнес света.

8. Рашми Джайн:

мехнди artists1

Рашми Джайн е художник в Калкута; носи огромна колекция от известни дизайни механди. Тя започва да участва в дизайна на Mehendi на 12-годишна възраст. Тя може да направи сложен дизайн много бързо и красиво, приложението на къна вече не е просто ритуал. Поведението й към клиентите е забележимо.

9. Шринивасан:

най-доброто Mehndi Artists In India-A Shriniwasan

Неговият талант никога не е останал незабелязан и всеки път, когато знаменитости докосват земята на Делхи, те са сигурни, че ще му платят бързо. Висококвалифицираните клиенти често съставляват по-голямата част от неговия график, но той е отворен и за нормални хора, а повечето предпочитат неговия Mehendi поради качеството и ценообразуването си.

10. Геета Пател:

Крака Mehndi

Самопровъзгласила се художник, тя е едно от доверените имена и е в тази професия от две десетилетия и сега нейната снаха също се присъедини към нея, дуото се разминава с душа. Поради сложните си проекти, повечето семейства се събират на групи, за да направят механджирането им направено от нея.

11. Rahul Sonavane:

най-доброто Mehndi Artists In India-Rahul Sonavane

Rahul е изключително новаторски; неговият метод на подход е съвсем различен от това, което минава като дизайна на Мумбай Мехенди. Той стои високо с професионален опит от 15 години и има опит в поставянето на mehandi за различни поводи, те имат различна колекция от дизайни mehndi специално за сватби.

12. Пракаш в Пракаш Мехдий Изкуство:

най-доброто Mehndi Artists In India-Prakash

Prakash е известен със своите традиционни стилове и е умело ангажиран в областта на Mehandi проектиране от много години. Той е известен със своя модел Раджастани и Хайдерабади на изкуството на Механджи. Той е маркиран като един от най-автентичните художници и е известен с повечето си клиенти, които също добавят, че цените, които таксите му са оправдани.

13. Pushpa Mehandi Изкуства:

най-доброто Mehndi Artists In India-Pushpa

Моделите Pushapa mehendi са съвсем ново ниво, тъй като това е смъртоносна комбинация както на модерното, така и на православното изкуство на къна. С течение на времето, техните услуги са стигнали до семейните албуми на много клиенти за събития, вариращи от партии до ангажираност и булчински Mehendi. Те носят най-доброто от клиентите.

14. Raju Mehendi Художник:

най-доброто Mehndi Artists In India-Raju

Той е на път от 1992 г. с десетилетия опит, освен това е сертифициран мехенди артисти и гъвкавият експерт са повишили славата си като помогнаха на булките, например Джайпури традиция Мехди, съвременния стил на Бомбай Мехенди, Шехани Мехди, Пауч Мехди Дизайн, Раджастани Mehndi, Paisleys и допълнителни дизайни на Mehndi.

15. Manoj Mehandi Изкуство:

най-доброто Mehndi Artists In India-Manoj

Manoj се намира в известния мол Metropolis Mall; той е много страстен и творчески към професията си като мехеди дизайнер и е готов с внушителна компилация. Те прилагат дизайнерска способност като художник и съответно прилагат булчински дизайни mehandi и портфолиото му е на разположение на страницата на facebook.

Заключение:

Mehandi е традиционното изкуство на кънна картина в Индия и Близкия изток. В индийския mehendi човек прилага традиционни дизайни към ръцете и краката на жената. Най-благоприятният повод, който оправдава mehandi произведения на изкуството, е индийската сватба, в която както булката, така и младоженецът прилагат къна, както и няколко членове на булчинската партия. Всички горепосочени художници на Mehendi са добре професионални дизайнери в Индия, които могат да се свържат с тях по всяко време и да го направят по-запомнящо се.

Leave A Comment

− 8 = 1