15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

Mehndi или къна е форма на временно татуировка, която ще се прилага от жени в Индия и някои арабски страни. Има много повече дизайни, които са на разположение. Един от най-често срещаните от тях е дизайнът на мегнди дизайн. Флоралните шарки и дизайни са неразделна част от всички проекти на Mehendi. В тези модели и криви ще бъдат включени и украшенията на гривните. Някои модели на украшение за сватба включват татуиране само на китката, докато други се разпространяват по цялата дължина на ръката.

Механди обикновено оставя червеникавокафяв цвят, но с нова технология са разработени нови видове тайни на mehandi. Те включват цветни, блестящи форми на мехенди, които също са привлекателни като обикновената татуировка на къна. Тук са 15 различни видове бижута mehndi дизайн изображения.

2018 Най-новите медали на Mehndi дизайни за ръце:

1. Бендъл стил Mehndi дизайни за ръце:

гривна mehandi designs

Това е типичен дизайн на механджи, където флоралните мотиви се рисуват в линии, започва от дланта и се простира до лакътя. Тя придава появата на няколко цветни гривни, украсяващи крайника. Това може да се променя по много начини или може да се приложи флорални или спираловидни шарки или малко от двете.

2. Стил на гривни Mehndi Дизайн:

15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

Този дизайн включва обикновен пръстен около пръста и една изтънчена форма на гривна около китката, като същевременно държи дланта си напълно празна. Макар че това не върви с общите дизайни на mehandi, които са изключително декоративни, има определена финес, която го отличава.

3. Mehndi Bangle дизайни в ръце:

15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

Mehndis са обичайната традиция в браковете на много страни. Булката и младоженецът ще прилагат механджи татуировки със сложни дизайни. Дълги късчета, украсени с малки детайли, често се носят от хора в такива случаи. Горната гривна Mehndi дизайни за пълни ръце е най-добрият вариант за булки.

4. Colored Bangle Mehendi дизайни:

15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

Много хора предпочитат да приложат блестящи мехенди дизайни в повечето случаи, тъй като те могат да се съчетаят с различни цветови комбинации с техните екипи. Този дизайн е прост, но елегантен. Той е с цветен дизайн тип bangle mehandi, който изглежда по-красив и по-привлекателен.

5. Simple Bangle Mehndi дизайни за ръце:

15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

Въпреки че дизайнът на механджите е склонен да бъде сложен, младежите предпочитат по-малко фенове. Обикновена гривна с къна зъбец около китката с красиви изкривени криви, когато някой няма време или не е любовник на прекомерно украшение може да отиде за този тип дизайн.

6. Елегантен дизайн на Bangle Mehndi:

15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

В средата на сложните цветя, моделите мехнди моделират спортната мрежа като гривна, навита около китката. Тя осигурява вид облекчение на дизайна, като позволява на някои от кожата да се гледат от вътрешността на дизайна. Тя е покрита с флорални и paisleys модел, който е просто очарователен.

7. Спирални гривни Mehendi дизайни:

15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

Вярно е, че дизайнът на Mehendi винаги ще има флорални мотиви, включени в тях, а понякога само спирали. Простата гривна с големи и по-сложни спирални дизайни изглежда отлична, както всеки друг дизайн на мехенди и женската опростена природа дава претенциозен външен вид.

8. Floral Bangle Mehandi Дизайн:

15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

Докато някои хора ще искат да се откажат от флорални дизайни mehndi, други предпочитат само цветя, украсяващи длани и ръце. Този тип дизайн Mehendi дава пълен чист и чист поглед към ръката и примамващите мотиви върху всички пръсти са проектирани, че е стилен.

9. Стил на гривни Mehndi Дизайн:

15 Обеззаразяващ гривна Mehandi дизайни със снимки | Стилове в живота

Хората, които обичат да прилагат гъсти mehandi на ръцете си, това ще бъде идеално за тях. Този дизайн е започнал от среден пръст и се е прострял до китката като гривна Хена изкуство, пръстите са дадени с прост дизайн, за да подчертаят основния дизайн.

10. Арабски гривна Mehndi Дизайн:

арабика-гривна-мехнди-design10

Този дизайн на меанджи стил bangle около китката е страхотно творчество. Тя е започнала с пайлейс модел от средния пръст и се простира с широко художествено изкуство върху китката с помощта на спирала и пунктирана рисунка, върха на пръстите са подчертани с прост дизайн.

11. Bangle Mehndi дизайни Последни:

Кадъ-тип-гривна-мехнди-модел-11

Дизайнът напълно прилича на портата на двореца и надолу върху китката, моделът е много различен и същата, която е направена от кулата, може да се наблюдава в дизайна на мехенди. Този мотив на mehendi е доста лесен и удобен за създаване и разбира се, той привлича вниманието на всички.

12. Гривна дизайн:

гривна-верижка-дизайн-12

Това е един от простите, но очарователни дизайни, които имат пайлис и рисуван модел на веригата. Китката е перфектно проектирана като гривна с широки линии, докосващи се с едно цвете, показалецът е покрит с точки и линии, а останалата част е оставена празна.

13. Дизайн на метене на етнически гривни:

етническата-гривна-мехнди-дизайн-13

Този тежък дизайн Mehndi като гривна ще бъде добър вариант от булката. Тя има комбинация от цветни, линии и пунктирана рисунка, започва от среден пръст и се простира до китката и малко пространство остава в средата и прилича на уникално изкуство на къна.

14. Savvy Bangle Mehandi Дизайн:

разбирам-гривна-мехнди-дизайн-14

Този специален дизайн Mehendi може дори да се приложи върху дланите на всички като млади, стари, възрастни или деца. Това е огромен дизайн mehendi и окото никога няма да се движи по друг начин този мехедински мотив прилича на верига, тъй като кара всеки да почувства, че е носил верижка гривна.

15. Gujarati Bangle Mehndi Дизайн:

гуджарати-гривна-мехнди-дизайн-15

Този кръгъл гривна mehandi е украсена на дланта с безупречния дизайн. Това художествено изкуство Gujarati bangle mehendi е най-доброто за кандидатстване за сватба; тя също е известна като бижутерия изкуство, което просто ще изглежда елегантно на всеки и този дизайн е спечелил особено популярност.

Заключение:

Дизайнът на украсените механджии произлиза основно от Близкия изток, изпълняван от занаятчии по целия свят. Този безупречен контури механджи са истински видни и придават завършена приспособима микс към общата идентичност. Тези дизайни изискват много по-малко време и обикновено са прости и сладки, които добавят намек за цвят към ръцете, но не претрупват ръцете или не изпъкват.

Leave A Comment

66 − 60 =