15 Нова колекция от дизайни на Саралпури Саре Стилове в живота

Тези сареи се правят в самбалпур, което е одиша. Това са едни от най-добре изглеждащите сареи на всички времена и разнообразие от дизайни, направени върху тях. Моделът, който следват тези сарйове, също е доста привлекателен и човек напълно ще се влюби в любовта, така че те украсяват женското тяло.

Sambalpuri Sarees

Красива Самбалпури Sarees с снимки:

Ако обичате спортни тези sarees, а след това в тази статия, ние ще се обсъждат 15 най-добри sambalpuri sarees на всички времена.

1. Чистата коприна Sambalpuri Saree:

Sambalpuri Sarees 1

Тази сара спортува най-автентичното разнообразие от коприна и идва с привлекателен дизайн, направен върху тях. Пурпурният и бронзовият цвят се смесват перфектно и изглежда, че са украсявали сарите.

2. Синият и черен Самбалпури Сарей:

Sambalpuri Sarees 2

Това е едно от най-добре изглеждащите Сабалпури сареи на всички времена. Моделът, който последва тази саре, е доста привлекателен и показва розов модел, направен върху черната част на сара, която следва като права линия в средната част на сарее. Всъщност следва алтернативен модел заедно със синия дизайн.

3. Примамващият Самбалпури Сарей:

Sambalpuri Sarees 3

Тази особена сарее следва много готино модел, направен в цялото тяло. Можете да изглеждате добре в това и може да се носи почти навсякъде. Черният шаблон, направен на палловата част, също е доста привлекателен и може да се носи почти при всички случаи. Ако искате да подарите някой някой саре, тогава това може да се каже, че е подходящо.

4. Розовото и синьо дизайнер Самбалпури Сарей:

Sambalpuri Sarees 4

Това е една от най-добре изглеждащите дизайнерски сарми да следват шаблона на Самбалпури. Това представлява малко пакистански модел на средната и долната част, както и на границите. Палубата е доста добре украсена и ще откриете, че тази сара е съвсем очарователна и се гледа внимателно. Тя може да се носи в много събития и празнични поводи.

5. Традиционният дизайн на Самбалпури Saree:

Sambalpuri Sarees 5

Това е една от най-добрите сарми, които една жена може да спортува в името на Сабалпури сареи. Той спортува повече от един дизайн и ще бъде възхитен от всички жени от Индия. Ако търсите нещо традиционно и стилно, то това ще бъде точното за вас.

6. Белият Самбалпури Сарей:

Sambalpuri Sarees 6

Това вероятно е един от най-яките модели, наблюдавани на някой сари от някой там. Изглежда наистина трезвен и идва с истинска стилна работа, извършена в цялото тяло. Бялата част спортува уникален розов малък деликатен дизайн. В палла също така показва доста готино модел, който не съвпада със saree, но това е основната стилна особеност на тази saree и това е, което ще създаде цялата раздразнение за тази saree.

7. Зеленият и червеният Самбалпури Сарей:

Sambalpuri Sarees 7

Тази сарее спортува една наистина готина комбинация от двата цвята червено и зелено. И двамата изглеждат доста тъмни в тази сара, поради материала, използван при проектирането на сара. Материалът, използван при производството на тази сара е наистина съблазнителен и всеки ще хареса начина, по който изглежда това саре. Ако сте готови да спортувате нещо привлекателно, което има традиционно докосване до него, тогава това ще бъде един от най-добрите за вас.

Виж повече: Mysore Силк Sarees Изображения

8. Луната розово Sambalpuri Saree:

Sambalpuri Sarees 8

Просто вижте тази сара! Той идва с възможността да впечатли всеки на първо място. Ако сте готови да носите нещо, което има примамливо цветно докосване до него. Червената граница също е доста добра и това също така прави сарите да изглеждат носени и ще накарат жените да се побъркат за това. Вие ще бъдете оценявани за това спортно красива сара. Сарее, което може да се носи почти навсякъде по всяко време и ще ви накара да изглеждате много привлекателно.

9. Розовата и сивата салбалпури сари:

Sambalpuri Sarees 9

Тук имаме един от най-добре изглеждащите дизайнерски сарбеи на всички времена. Тази специална сара се предлага с много добър шаблон, направен на палевата част. Ако сте готови да спортувате нещо различно от останалите любители на Самбалпури, това може да се каже, че е напълно подходящо за вас. Тя спортува много добре изглеждащ модел, направен на паллу част, използвайки пунктиран модел.

10. Сабалпури памучен сарей:

Sambalpuri Sarees 10

Търсите добър Сабалпури саре? Ето нещо, което може да ви изглежда интересно. Тя спортува наистина малък бял дизайн, направен на предната част. Палето подчертава червения цвят.

11. Одиша Традиционен Самбалпури Сарей (червен):

Sambalpuri Sarees 11

Това е един от най-добрите червени сари, които жената вероятно може да мисли за носене. Изглежда доста готино и може да са почти всички индийски жени. Тя е доста стилна и красиво оцветява два цвята червено и синьо.

12. Най-новия дизайн Sambalpuri Sarees:

Sambalpuri Sarees 12

Търсите нещо ново през този сезон? Това е един от най-добрите материали Sambalpur sarees, който следва последната тенденция и ще бъде подходящ за почти всички семейни и празнични събития. Това не е прекалено фантазия. Това е доста трезво и доста красиво.

Виж повече: Кота Памук Саре

13. Зелената и червената последна тенденция Sambalpuri Saree:

зелен And Red Latest Trend Sambalpuri

Ето нещо, което може да се носи почти навсякъде от жени от всички възрасти там. Тя изглежда наистина готина на модела тук и тя ще изглежда еднакво красива или дори по-добре върху вас, когато тя се извършва ефективно.

14. Червеният самбалпури сарей със смес от малко лимонено жълто:

Sambalpuri Sarees 14

Жълтото просто прави червения външен вид още по-привлекателен. Заслужава си да се спомене и начина, по който е разработен сареят. Всеки, който наблюдава това сарие твърде дълго, ще се влюби в простичките, но толкова привлекателни, че спортуват.

Виж повече: Gadwal Silk Sarees

15. Синята последна Самбалпури Сарей:

Sambalpuri Sarees 15

Ако имате нужда от нещо, което е напълно ново на пазара, след това проверете това. Това е едно от най-съвършените сареи на всички времена. Всеки ще хареса начина, по който белият цвят е бил използван под формата на малки шарки върху синята основа.

Това ще ви даде подробна представа и ясна картина на видовете и стиловете на Сабалпури сареи, които са тенденция на пазара. След като преминете през това, следващото нещо, което искате да направите, е главата на пазара.

Leave A Comment

2 + 4 =