15 Най-новите и атрактивни капка обици в различни дизайни

Търсите най-новите дизайни за вашата колекция! Или се уморихте да носите тези остарели топки! Да, с промяната в модните тенденции, дизайнът на обеци също се оказва, че дава нови нюанси и дизайни. Сред тях, най-новият дизайн в луксозните обеци е дизайнът на кафяви обеци.
Дизайнът на обеци за обеци винаги е прикрепен към ушната тел. Те винаги завършват със скъпоценен камък или чар в края. Предлагани в различни дизайни, те винаги са вдъхновени от капчиците обеци, висящи обеци или висящи обеци. Най-новите дизайнери получават и верига, очарование, обръч или подобни елементи в края на краищата за завършване на докосването.

Красива капка обеци в тенденция:

Ето някои дизайни на дизайни с капка скъпоценен камък, които не бихте спрели да купите.

1. Сладка вода капка обица:

сладководен drop earring

Нов дизайн в дизайна на перлите на кафявите обици е направен от кристално сребърно криво, покрито с малки диаманти. Дизайнът е вдъхновен от вълните на сладководната вода и краят е направен с перла, висяща надолу. То дава дължина на преценката на ушната лъжица.

2. Скъпоценна обица:

Глобус drop earring

Търсите изискана дизайнерска обица! На дизайна на златни камъни е даден кръгъл чар. В златния глобус се дава също така и дамска работа, която дава цветни дизайни. Кривите и мрежата дават на уискито нов облик на партита и събития.

3. Обикновени капки:

Безкраен drop earrings

Деликатен дизайн в диамантените капка обици се комбинира със стерлинги сребърни, за да даде дизайн на безкрайно. Обикновената обица е обсипана с новопоявилите се диаманти с голям диамант в централната част. Обикновената обица се намира най-вече върху рокли и саре.

4. Първоначална дизайнерска капка обица:

първоначален design drop earring

Чисто нов дизайн в шарката златни обици злато е даден лично докосване с техните инициали. На обицата се дава плетена конструкция, която представлява първоначална с любящи криви. Обиколката е достатъчно стилна, за да може да се носи и за casuals и за рокли също.

5. Скъпоценен камък скъпоценен камък:

скъпоценен камък drop earrings

Скъпоценните камъни, когато се комбинират със златни обеци, дават чудесна връзка с украсата. На обеците се дава сапфирен скъпоценен камък в центъра, докато е ограден със златен тухлен дизайн, за да стане по-очарователен. Той покрива ухото ви за удобно износване.

Виж повече: Обици със запечатани документи

6. Формовани камъни Обици:

Дървена leaf drop earring

Нов дизайн, който е широко популярен на дизайнерското облекло, е сребърната капка обеци. Дизайнът на обеца е направен от комбинация от няколко листа. Ушната лъжичка е украсена с трионов лист, а останалите са прикрепени по-долу, давайки на обицата желаната дължина.

7. Обеци сватбена капка:

булчински drop earrings

Перфектният дизайн на булчинска обица изисква криви дизайни с диаманти в нея. Този дизайн на кафяви перлени обеци е направен с красив модел, който е взаимосвързан един с друг. Обикновената обиколка е с диаманти с различни размери и краят дава висулка, която го прави подходящ за булките.

8. Обеци с ретро капка:

Ретро drop earrings

Искате да опитате отново този стар ретро вид за вашите аксесоари! Обелите от черна капка, изработени от черни диаманти, златни мъниста и перални, са перфектното нещо, което търсите. На ушната лъжица се дава дисков дизайн с очарователни очи. Дизайнът на обицата е най-добре изпълняван за малки събития или поводи за случайни или рокли и рокли.

9. Много оцветени с камъни Обици:

Multi stoned drop earrings

Обикновената капка е най-добрата, когато й се придаде дизайнерски камък. Тук е подобна много камъни дизайн капка обеци. Обикновената обица е изработена от сребро и в нея е закрепен камък с овална форма. Обиците изглеждат чудесни в партита по рокли или дизайнери и могат да се извършват и на етнически.

10. Beaded Drop обици:

пенис drop earrings

Търсите нещо фънки, което да се носи за официален облик или дори за поводи! Ето един дизайн капка обеци, който е направен с няколко мъниста. Обиколката е плетена с няколко мъниста, които създават дизайн на джума. Дължината може да се запази по желание. Можете също да направите тази обица у дома.

Вижте още: Обичате обици

11. Слънчогледи:

лоза drop earrings

Дизайн, който получава признание за дизайнерски партита или сватби, е дизайнът на лозовите сребърни обици със сребърни капки. Съставена от много малки, средни и големи диаманти, тя дава линеен дизайн, направен от флорални дизайни. За да добавите с нежно докосване, обицата завършва с кръгъл диамант.

12. Роял Drop обеци:

царски drop earrings

Кралски дизайн в диамантените капка обици получава короната като дизайн. Обикновената обиколка получава част от ухото, чиято крива е покрита с малки диаманти. На долната част се дава рубинено довършително формиращи листа и цветни мотиви. Средната секция е изработена от злато и има изработен дизайн.

13. Обикновени капка обеци:

прост drop earrings

Опростеният дизайн на обеците в категория "капка" е направен от розово злато и перла. Обиколката е направена само с дизайн на болт на върха и бели перли, висящи надолу. Средната част е само малка нишка, която свързва и двете. Това е широко разпространено по случайни и етнически износване.

14. Диви обици с камъни:

див Branch drop earrings

Изключително увлекателен дизайн в дизайна на черна капка е най-добрият, когато се носят с черни рокли на парти или приеми. Обикновената обица е направена с голям черен диамант в центъра, докато горната част на ушната лъжица е направена от диви клони, всички в черно.

Вижте още: златни кристални обици

15. Обици:

реколта drop earring

Когато перлите се сливат с малки диаманти, които оформят листа на флоралния дизайн, със сигурност ще ви накарат да задушите. Обиколката е изработена от диаманти във формата на листа, а перлите са под формата на цветни пъпки. Дизайнът изглежда припадък на сватби, приеми и др. На дизайнерска екипировка.

Скъпоценните обеци имат собствена фина забележка върху умовете на жените. Те идват в разнообразие за случаи като обикновени обичайни облекла и тежки сватби. Обиците също са главният избор на известни личности, за да добавят някои деликатеси към външния вид. Без съмнение те дават еднакъв вид във всички видове метали, но все пак те са широко предпочитани в сребро, бяло злато или розово злато.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

76 + = 86