15 най – добрите татуировки татуировки дизайни за мъже и жени Стилове в живота

Татурните татуировки са вдъхновение за много хора, родени под влиянието на този зодиакален знак. Телец, вторият знак на зодиака е представен от бика, бавен до гняв, но смъртоносен, когато се провокира, което е много характерно за личността на таурейците. Татурните татуировки обикновено се изобразяват от бика, герха на Телец или комбинация от двете.

Мъжете обикновено спортуват образа на бика, който често се свързва с мъжествеността, докато жените предпочитат тънкостта на глифа или изписаното татуировка, направено с фантазия шрифт. Бул татуировки идват в масив от дизайни и цветове с кафяво и черно са преобладаващи нюанси. Бул татуировки имат свое собствено символично значение, което е характерно за черти и личност на родения под слънчевия знак на Телец.

Придружаващите дизайнерски татуировки за татуиране, които са изложени по-долу, са част от разнообразните части на тези татуировки, които обикновено се виждат върху тялото на лицата, които трябва да обозначават силния си знак върху тялото си.

Телец tattoo designs

Най-добри татуировки дизайни Тауър:

По-долу са 15 най-добри татуировки за татуировки за мъже и жени, както следва.

1. Raging Taurus татуировка дизайн:

яростен Bull Tattoo

Бикът е насилствено същество, безстрашен в природата и силата му не знае граници. Всички тези качества се проявяват в тази татуировка, изпълнена артистично в нюанси на черно и кафяво. Тази татуировка е чисто изображение на мъжественост и сила. Това е един от най-добрите бушуващи татуировки татуировки за мъже.

2. Татуировка дизайни татуировка:

бик Tattoo

Биковете са широко известни като краткотрайни същества, свързани с червените и биковите татуировки, често изразяват тази асоциация чрез цвета на кръвта, както е видно от това татуировка.

3. Taurus Glyph татуировка:

Телец Glyph Tattoo

Рогата на бика е най-мощната и привлекателна характеристика на тялото й, а татурният глиф в тази татуировка е проектиран така, че да изобразява рогата по най-различен начин. Това е чисто произведение на изкуството и седи добре с жените, принадлежащи към този слънчев знак.

4. Очертаване на главата на бика с глиф татуировка:

очертание of Bulls Head with Glyph Tattoo

Тази татуировка е художествено впечатление от главата на бика, очертана с удебелен черен цвят, с подчертано подчертан в червено глиф. Има вид на племенни татуировки и е дизайн, подходящ както за мъже, така и за жени.

5. Калмова татуировка татуировка:

Спокоен Bull Tattoo

Татуировките на бикове, които обикновено са изобразени по яростен и агресивен начин, също са изобразени със спокоен външен вид. Тауреа, който е известен със своите агресивни качества като ревност, притежателност и безмилостност, също имат мека страна за тях. Те са топли, искрени и лоялни в приятелството. Тази татуировка, извършена в красива засенчване на кафяво и черно изглежда, води до тези качества чрез изобразяването на бика в нежен разстой.

Виж повече: Паяк татуировка Значение

6. Зареждане на татуировка на бик Телец:

зареждане Bull Tattoo

Типично предаване на бика с главата му надолу, роговете заострени и токчета, ритници, готови да се зареждат и да причиняват хаос, таксуването на бик за зареждане е популярен избор сред повечето мъже на Телец. Това е въплъщение на сила и сила, която обхваща мъжествеността в нейния пълен смисъл. Това е един от най-популярните татуировки татуировки бикове за мъже.

7. Татуировка на Селтик Телец:

келтски Taurus Tattoo

Биковете са били много важни в келтската култура през годините. Те бяха символ на сила и дори плодородие. Не е чудно, че татуировките на Селтик Телец са популярни сред хората, чиито предшественици принадлежат към тази култура. Вижда се тук татуировка, която е общо представяне на главата на бик с рога, носена на гърдите като декоративно произведение на изкуството. Изглежда привлекателна за жените и дори изглежда добре за мъжете.

8. Татуировка на бика череп Татур:

бик Skull Tattoo

Бул татуировки череп могат да бъдат проектирани в много различни стилове и модели и са по-често носени от мъжете. Той има своята популярност сред западняците на Съединените щати, индианците и дори мексиканците, всеки от собствените си смисъл. Проектиран с чистия скелет на лицето и рогата, тази бика татуировка на черепа може да бъде символична за смърт и разрушение. Предвид обширния размер на дизайна, татуировката на черепните черепи прави гръб или гръден кош.

9. Татуировка на татуировката на Ambigram:

Ambigram Taurus Tattoo

Амбиграмите са много популярни в света на татуировките. Четейки същите нагоре и надолу, те изглеждат загадъчни и са доста креативен начин да накарате тялото си да се натопи. Получаването на зоологически знак на "Телец", формулиран в амбиграмен стил, ще бъде уникален избор за любителите на татурските татуировки.

10. Венера асоциирани Татур татуировка:

Венера-свързан-Taurus-tattoo10

Според митологични сценарии владетелят на планетата Телец е планетата Венера. Оттук и корелацията на двете планети е напълно естествена. Докато една самотна картина на очертаването на Венера може да не се квалифицира като Татус бик татуировка, тя още по-често се среща във връзка с бик или просто зоологически знак Телец. Във всеки случай връзката с Венера е показател за татуировка на Тауър. Това е един от добрите татуировки татуировка дизайни за жени.

Виж повече: Tribal Guitar Tattoo

11. Taurus Tribal Tattoo:

Телец-племенно-татуировка-11

Повечето племенни татуировки имат някаква връзка с плана на Телец. , Този вид татуировка на Тарус е наистина ясна. Все пак има различни разновидности на главата на бика, от засенчване, местоположение, размер и различни увеличения, например думи или промени. Тъй като Телецът е образ на решителност и сигурност, по-голямата част от главите на бика, които ще видите, са с висок контраст, независимо от факта, че можете също така да отидете за самотен преобладаващ засенчване, за да говорите с конкретно чувство.

12. Татуировка Зодиак Регистрация татуировка:

зодиакален знак--tattoo12

В случай, че сте ентусиазирани от астрологията, това е един от най-ясните татуировки на татуировките на зодиакалните знаци за създаване, само кръг с няколко завоя, за да говорите с рога и с главата. За някой, който би могъл подобно да хареса една малка татуировка, която няма да обърне внимание, отново това е идеалното решение. Значението не се променя, независимо дали е огромно или малко, в по-голяма степен е индивидуална артикулация и това прави зоруса на Телец изключително крайно.

13. Бик рога Татур татуировка:

бикове рога-tattoo13

Във всяка Татурска татуировка рогата е най-важната част, по този начин можете просто да залепите няколко рога на друга абсолютно неподходяща картина, за да я направите естествено татуировка на Телец. Една картина, например, може да има няколко рога, които да я направят татуировка на Тауър. Каквато и да е картината, която има рогове добавени към нея, че марките очертаване с всяка една от характеристиките на Taurus бик, завист, неуморимост, възмущение, енергия и много други.

14. Татуировка 3D Taurus:

3d-Taurus-бик tattooo14

Един от най-широко признатите изявления на зодиакалната татуировка "Татур" е татуировката "3d Taurus". Това включва занаятчия, който наистина прави снимката на бика в пълното му великолепие и прави интерпретация на него в тялото. Обикновено, този вид татуировка ще има фини елементи, които просто ще прокарат границите между тон и практични. Татуировката на 3D Taurus е нещо, което прилича на снимка, която е направена специално от бика и е обменена върху кожата.

15. Цветни татуировки татуировка дизайни:

колоритен-Телец-design15

Независимо от факта, че е редовно да виждате Татурните татуировки в по-лесна конфигурация, не си представете, че това са главните, които ще преминете. В действителност, често са по-разумни очертания, които имат по-дълбока палитра на засенчване и повече пространство, което счита, че включва нюанси и тонове. Поради ентусиазма и враждебността, свързани с бика, използваните оттенъци често включват червени и черни, а също и жълто в очите като подход за подчертаване на тази личност и единственият елемент. В крайна сметка, обаче, това е вашата татуировка и можете да направите каквото желаете ... в разгара на разговор с вашия занаятчия очевидно!

Виж повече: Идеи за татуировки на Жокера

Татурните татуировки са невероятно ориентирани в очертанията и чувствата, които те призовават. Разграничени от снимката на бик, Татурните татуировки са прекрасни и зашеметяващи освен това забавни и въображаеми, в зависимост от стилната нужда на клиента. Придружаващите са част от различните части на тези татуировки, които обикновено се виждат върху тялото на лицата, които трябва да носят силен знак върху тялото си.

Източник на изображението: 11.

Leave A Comment

34 − = 32