15 най-добрите модели татуировка за мъже и жени

Татуировките са най-готината форма на боди арт, достъпни днес. Въпреки това, противно на общоприетото схващане, татуировките не са модерно творение. Тази тенденция е започнала отдавна от хората, които първо са открили как да използват символите, за да комуникират.

Хората свикнали на различни символи по различни причини върху тялото си от древни времена. Но докато нашите предци използват татуировки като форми на защита и магия, днешната младост я използва като хладна форма на боди арт. Но татуировките не са само готини, за да се гледат, те могат да бъдат готини заради това, което символизират. Татуировките могат да бъдат използвани за отбелязване на големи събития от живота. Те могат да се използват като напомняне на важни спомени и т.н..

готино tattoo designs

Cool татуировки за момчета и момичета:

Тук са 15 снимки на готини татуировки дизайни, които можете да помислите за получаване.

1. Сладко татуировка Санкофа на китката:

Санкофа се използва от хората на Акана в Гана, което означава "Да се ​​върнеш и да го получиш". Този символ често се свързва с поговорката: "Никога не е погрешно да се връщате за това, което сте забравили". Това специално татуировка изпраща силно значение и е много вдъхновяващо да излезе и да се хване за нашите мечти.

sankofa-татуировка

Хората, които намерят да съберат заедно неща след ниска точка, могат да напишат това и да получат позитивност в живота. Значението зад санкофа учи, че първо трябва да се върнем към корените си, за да продължим напред. Трябва да се върнем обратно и да съберем най-доброто от това, което нашето минало трябва да ни научи, за да можем да постигнем нашите мечти.

2. Cool котва татуировка на китката:

котва Wrist Tattoo

Малки татуировки на символите могат да бъдат поставени на по-малко видими места, зад ушите, или на пръстите. Котвата може да представлява представителство на лице или нещо, което осигурява стабилност или доверие в иначе несигурна ситуация. Котвата е един от най-често татуираните символи, които представляват чувство за "заземяване". Котва дизайн прави наистина готино татуировки, определено. Анкета китката татуировка, която е една от най-сладките на малки и готини дизайни на татуировка.

3. Cool Ангел татуировка:

пълен size angel tattoos

Пълните ангелски татуировки изглеждат най-добре на гърба ви или по дължината на тялото ви. Те могат да бъдат направени да изглеждат ужасно красиви или ужасяващо страшно. Можете да включите цялото тяло на ангела или просто крилата и лицето. Няколко варианта могат да се използват, за да се направи татуировка, подходяща за конкретно лице. Ангелните татуировки също така запазват вашата индивидуалност!

Виж повече: Татуировки за тяло за жени

4. Татуировка на Cool Feather:

перце tattoos

Перото татуировки са нова форма на дизайн. Татуировките от пера символизират различни знаци, както при птиците, като истината, смелостта, смелостта, свободата, пътуването и т.н. Перата се разглеждат и като послания. Горната татуировка изглежда идеална както за мъжете, така и за жените, особено когато се носят на видимите участъци на тялото. Те обикновено символизират свободата, както в перата, които са част от крила в птиците. Това е един от най-добрите готини дизайни на татуировки за момичета.

5. Cool Hand Unalome татуировка за момичета:

unalome-татуировка

Универсалната татуировка е символ на "Просвещението". Най-уникалната татуировка в готините татуировки със силен смисъл. Пътят започва в центъра на спиралата и докато продължаваме по пътя, ние се озоваваме скитащи и осъзнавайки по-добре нашата обстановка. След като достигнем върха на символа, това означава, че сме достигнали просветление. Unalome е част от голямата малка колекция от татуировки и може би този символ е за всички хладни хора. Това е най-добрият дизайн на готините татуировки.

Виж повече: Пълно тяло Татуировки снимки

6. Cool Fenix ​​татуировка на гръдния кош:

Феникс tattoo

Ако животински татуировки са това, което търсите, тогава определено трябва да отидете за феникса. Фениксът не само изглежда добре, но и е едно от най-яките същества в митологията. Това представлява кураж и огън, за да се бори за това, което според вас е правилно. Можете да получите реалистичен печат на птицата или племенната форма на нейната контур. Така или иначе ще ви даде огнената хладна визия, която търсите.

7. Cool татуировка на племенни животни:

животно tattoos

Племенните очертания на животните също правят хладно татуиране. Животински отпечатъци в дрехи, шалове, щампи, домашен декор и т.н. са много в наши дни. Същото, включено в татуировка, говори за томове за човек. Човек може да избере вашето специално животно в зависимост от неговата символика. Човек може да получи или животински татуировка цвят или изберете да направите дизайна просто силует или очертание.

8. Cool Леко татуировка Дракон на гърба:

дракон tattoos

Драконите са далеч най-често срещаните митични същества, използвани в дизайна на татуировки. Черните племенни татуировки на дракона ви карат да изглеждате хладно и страхотно. Освен това в много култури драконите трябва да са символ на кураж и сила. По този начин татуировка на дракона на ръката ви определено ви кара да изглеждате хладно и обезсърчително.

9. Cool ото татуировка за момичета крака:

бухал tattoos

Бухалските татуировки са друг страхотен дизайн за татуировка. Бухалката татуировка е сложна и красива работа на дизайна, която е много приятна за окото. Тъй като дълго, бухалка татуировка е символ на образование и мъдрост. Бухалът е известен като птицата на разума. Така че, ако сте човек с мъдрост, изберете татуировката на бухал, която означава вашата личност. Вземете бухалката татуирана и подхващате мъдрата страна на вашата личност.

Виж повече: 3D татуировки на тялото

10. Cool Geometric Tattoo:

геометричен Tatto

Геометрията е новият в наши дни. Ние намираме вдъхновени от геометрията дрехи, декор на стени, домашен декор; обзавеждане и т.н., така че защо да не го включите в готина татуировка. Геометричните татуировки използват всички символи и форми като кръгове, триъгълници, плюс, минус и т.н. В тази конкретна минималистична геометрична татуировка, татуировката дава значението, че Бог е по-голям от върховете и ниските нива на живота. Така че много вярно и все още поддържане на хладно съотношение. Това е страхотно татуировка за момичета.

11. Cool Tribal Пълна ръкав татуировка за мъже:

племенен tattoos

Племенните татуировки са обикновено черни криви и линии. Те изглеждат сложни и представляват различни неща, вариращи от символи на смелост, защита на животни, цветя и т.н. Те обикновено изобразяват нещо от културата на конкретното племе, което представляват. Те са готини, за да се видят и най-често се наблюдават върху бицепса при мъжете, подчертавайки техните мускулни линии.

12. Татуировка на татуировката:

Хакуна Матата--татуировка

Въпреки че Хакуна Матата няма символ на Суахили, има символ, който означава Хакуна Матата, който хората наричат ​​татуиран. Символът Hakuna Matata използва латинската азбука за същото. Това означава, че няма да се притеснявате за останалите ваши дни в Суахили. Hakuna Matata се застъпва за безпроблемна философия. Хората могат да получат това написано върху китката, ръцете, глезена, шията и т.н. Тази особена татуировка вдъхновява едно да се справи с всички проблеми в живота ни, без да се притеснява прекалено много.

13. Cool дизайн татуировка модел:

Готино patterned tattoos

Татуировка дизайнери често правят изключително готини модели използвайки прости форми като кръгове, триъгълници и спирали. По принцип те се правят с помощта на конкретен специфичен модел, за да се охлади коефициент и за модерен външен вид. Използвайки шаблон, за да получите абстрактен дизайн в татуировката, той е основен елемент на готините татуировки. Можете дори да изберете флорални мотиви, ако търсите красив външен вид. Това е един от най-страхотните дизайни на татуировка за момчета.

14. Cool Tattoo Череп за мъже:

15 най-добрите модели татуировка за мъже и жени

Черепните татуировки са най-готините за гета и емо-жанра на хората. Те изглеждат тъмни и зловещи и често ви помагат да направите външния си вид по-страшен. По този начин татуировките на черепа не се избират от плаха и мекото говорене. Те са предназначени за прекъсвачите на кокалчетата и за вида на гангстерите на мотоциклетистите. Можете да имате класически череп и кости знак за опасност или можете да изберете да получите целия скелет татуиран. Или може да бъдете по-креативни и да добавяте крила и да изглеждате като ангел на смъртта.

15. Cool Arrow татуировка на ръка:

стрелка татуировка

Arrow татуировка е един от най-добрите дизайни в татуировка изкуство. Това е и най-предпочитаният, прост дизайн за татуировка ентусиасти. от дълго време. Следователно, тази татуировка е добър избор и за първите таймери. Проектиране стрелка татуировки струват по-малко, тъй като те не са сложни и се прави в нито един момент. Въпреки че тези татуировки са много прости, те все още са стилни. Arrow тип татуировки са силно привлекателни, така че повечето мъже и жени го считат за най-добрата възможност за татуировка за тях. Те са тенденции като новата готина татуировка. Това може да означава различни неща за различните хора. Стрелките могат да означават вашите мечти, да се стремят по-високо и да означават да работят по пътя, за да изпълнят мечтите си.

Cool татуировки са нещо забележително за хората, често се чудех какво е историята зад този дизайн на изображението или символ. Cool татуировки са в тенденция за първите таймери експериментират с боди арт и татуировки. Те са малки, стилни и не много тежки в джоба. Cool, малки татуировки идват със стила елемент в него, както и те са достъпни. Татуировките могат да символизират, изразяват и вдъхновяват. Cool татуировки правят точно това. Отидете на хладни татуировки на китката, предмишницата, пръстите, задната част на шията, ключицата, задната част на ухото и т.н. и да получите тези хладни колоси на вашите звънят високо.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

75 − = 74