15 най – добри златни дизайнерски колиета на 40 грама | Стилове в живота

Когато става въпрос за орнаменти, жените често предпочитат да избират златни орнаменти, които идват с перфектни довършителни работи и дизайни, от които да избирате. Въпреки това, с промяната във времето, тежките златни орнаменти сега се заменят със златни дизайнерски колиета на 40 грама, което дава подобна перспектива с по-малко тегло.

Различни модели златни колиета в 40 грама:

Вие дори търсите някои подобни дизайни на бижута! Ето някои най-нови дизайни с антични докосвания, които не бива да пропускате да добавите във вашата колекция.

1. Meenakari Колиета дизайни в 40 грама злато:

Meenakari Necklace Designs in 40 Grams Gold

Meenakari дизайни са доста популярни, когато търсят 40 грама златна огърлица. Проектите идват със средна дължина и необходима широчина и декоративен висулка. Ако търсите някой тежък дизайнер или друг вид традиционна златна огърлица, то това ще бъде добър избор за любимия ви.

2. Chandra Харам Седем-линия Колие:

Chandra Haram Seven-line Necklace

Комбинацията от традиционни и модерни дизайни е дизайнът на златните дълги огърлици в 40 грама, които идват със седем линии в сатен. Предимно тези народи, които искат да купят нещо с високо бюджетно златно огърлие в 40 грама, могат да изберат този модел за богатия си вид.

3. Nagas Peacock Design Колие:

Nagas Peacock Design Necklace

Дизайн, който е направен от дизайна на паун, е златната огърлица на пая Nagas 40 грама. На огърлицата се дава висулка на паун със запечатана мъниста. Паунов модел на огърлица дизайн предпочитан от южно индийските жени и сега един ден този модел е любим избор на жените в световен мащаб

4. Pattahaar колие в 40 грама злато:

Pattahaar Necklace in 40 Grams Gold

Чисто направени от злато, този дизайн дава леко хлабав захват на огърлица. Колието е с триъгълен висулка, в която първият е голям висулка, а останалата част е прикрепена с малки форми. Дизайнерски модел в този стил на огърлица дава класически вид и ще получите добри отзиви за този тип избор.

5. Колие монети чар:

монета Charm Necklace

Популярен дизайн в южната част на Индия се прави с помощта на 40 грама злато, което дава колан като дизайн на върха. На долната страна на огърлицата са дадени висящи очарователни, че е направено подобно на монети дизайн носещ изработен дизайн на богиня Lakshmi. Това ще бъде чудесен избор за любимите ви събития, чудесен избор за предстоящите фестивали.

6. Колие златно злато:

деколте Gold Necklace

Търсите точка златна 40 грама златна огърлица! Деколтето от златно огърлие е снабдено с централизиран дизайн на листа, в който е направена изработката на флорален дизайн. Това е хубав модел за колекция златни огърлици в 40 грама.

7. Флорални шарки златни колие:

цветен Pattern Gold Necklace

Античен дизайн на огърлица, който е направен с 40 грама, получава флорален дизайн като централен висулка с дизайн на стебла от двете страни. Тя изглежда тежък дизайн, но ви дава класически поглед върху вашия екип, приятна селекция за жена си, да получите тази малка уникална идея в огърлица като подарък за жена си.

8. Деликатна златна обица на пеперудата:

деликатен Butterfly Gold Necklace

Търсите нещо фантазия в 40 г златни дизайнерски колиета! Дизайнът на пеперудата с диаманти и златни огърлици е перфектната комбинация, за да задоволите вашите изисквания. Колието е изработено от тъканен дизайн с пеперуди в центъра. Този тип дизайн в огърлица е предпочитан най-вече от млади момичета, които обичат да използват златни шарки в 40 грама.

9. Грандър слоеста количка в 40 грама:

великолепие Layered Necklace in 40 Grams

Модата на слоеста огърлица е най-модерната, когато става въпрос за златна дълъг огърлица на 40 грама. На огърлицата се дават четири струни с подобен дизайн и подобен чар в края на всяка нишка, което прави огърлицата дълго и къса.

10. Манго дизайн 40 г злато Колие:

манго Design 40 Gm Gold Necklace

Красив дизайн, вдъхновен от царя на плодовете, е наречен като дизайн на огърлица от манго в 40 грама. Колието допълнително дава зелени камъни, които работят в центъра на всяко манго и върху флоралната нишка. Този модел е от Южна Индия, това е дизайнер тежък вид огърлица дава фантастичен поглед на традиционните износване.

Виж повече: Златни колиета дизайни в 5 грама

11. Джайпури крилото дизайн на колие:

Jaipuri Neckline Necklace Design

Емералд, кундан, перли и 40 грама злато, всички се съчетават в този дизайн, за да оформят деколтето на огърлица, известно също като задушаване. Дизайнът е снабден с вратна риза с подчертани в рубин и антични занаяти в центъра. Ница завършва и придава хубав поглед на врата на жените; опитайте това едно колие дизайн на сезонното облекло ghagracholi облекло.

12. Колие Kundan в 40 грама:

Kundan Necklace in 40 Grams

Кунданските дизайни предлагат зашеметяващо златно огърлие от 40 грама, събрани със смарагди, перли и топчета. На огърлицата е даден патара дизайн, в който дебел низ също съдържа висулка като дизайн в центъра, заедно с подобен висулка.

Виж повече: Обикновени дизайни на колиета

13. Булчински 40 грама колие:

булчински 40 Grams Necklace

Булчински златни дълги обеци дизайн на 40 грама винаги е била придружена с камъни, за да се вдигне своя външен вид. Дизайнът се предлага както с деколте, така и с дълъг дизайн на колие с допир на Rajwada със съвпадащи обеци.

14. Преодоляване на златната колиета в 40 грама:

Преодоляване Gold Necklace in 40 Grams

Най-модерният дизайн в огърлици от 40 грама е мостовият дизайн, при който единичният висулка е свързан с три различни струни. В полукръглата висулка и други очарователни са дадени докосване на изумруди също.

Виж повече: Златни Choker Колие дизайни

15. Мода златна колие в 40 грама:

модерен Gold Necklace in 40 Grams

Моден дизайн, широко избран от тийнейджърите в наши дни, е 40 грама златна огърлица, която идва с малки релефни сърцевини и цветни дизайни върху него. Тя също така дава цветни шарки в малка диамант пълнене.

Когато става дума за 40 грама златни дизайнерски колиета, тези дни хората предпочитат повече дизайни, които дават традиционен вид. Булчинското облекло е силно вдъхновено от подобна концепция с всякакви декорации в нея като изумруди, камъни, перли и т.н..

Leave A Comment

95 − = 90