15 Най-добри за печат ядосани птици оцветяване Страници за деца

Децата получават оцветяваща активност, за да увеличат двигателните си умения и да подобрят разбирането за цветовете. Когато подхождате на тази дейност с любимия си анимационен герой, нищо не е по-приятно. Един от героите, които са известни днес, са "Angry Birds". Ядосаните птици са една от основните игри на потока във виртуалния свят. Това е доста голям удар както за момичетата, така и за момчетата. Не само малките деца се радват на това, много възрастни се радват също. Той стана известен през 2015 г. Има поредица от игри под това име. Има оцветяващи страници, книги, видеоклипове и филми.

ядосан birds colouring pages

Оцветяване Страници на Angry Birds да печат:

Ето няколко снимки на оцветяващи страници на Angry Birds с различни знаци.

1. Сладко изглежда ядосан Bird оцветяване страница:

сладък Looking Angry Bird Colouring Page

Ядосаната птица има много герои в нея. Един от тях е сладко изглеждаща ядосана птица. Може да искате да я оцветете в розово, лавандула, светло зелено или оранжево. Те са пухкави и имат много пера. Те имат големи очи. Това е много сладък характер.

2. Всички птици в Angry Bird Coloring Страница:

всичко Birds in Angry Bird Colouring Page

Тази оцветяваща страница има всички герои на ядосана птица. Има средно трудно ниво. Това може да бъде направено с насоки за възрастни. Можете да използвате различни цветове. Това е много жива страница. Тя със сигурност ще ви държи дете зает от много дълго време.

3. Червената ядосана птица оцветяване страница:

червен Angry Bird Colouring Page

Червената ядосана птица е най-ярката птица в града. Въпреки, че всички характер в ядосана птица са весели, но този герой е малко циничен. Той има дебели вежди. Винаги има гневно лице. Ще използваш весело червено, за да го оцветиш. Очите му са големи поради ядосания му характер.

4. Minion прасе кражба Великден яйце Angry Bird оцветяване страница:

креатура Pig Stealing Easter Egg Angry Bird Colouring Page

Прасетата в ядосана птица винаги се опитват да откраднат яйцата. Това свинско прасе е прасето от ядосаната птица, която се облича като минимум. Може да искате да я оцветете в жълто, вместо в зелено. Това прави Великден забавно.

5. Големия клюн ядосан Bird оцветяване Страница:

голям Beak Angry Bird Colouring Page

Голямата пауза ядосана птица е друг герой в серията на гневни птици. Има голям жълт клюн. Тя е с бутилка зелен цвят. Също така има ядосан израз. Използва се предимно в прашка. Децата харесват това.

6. Жълта ядосана птица картина за оцветяване:

жълт Angry Bird Colouring Page

Името на жълтата ядосана птица е Чък. Той винаги работи много бързо. Той също е много приказлив. Той се разболява от импулсивно поведение и твърде много говори. Това е чудесно за привличане на вниманието на детето и увеличаване на концентрацията.

7. Star Wars Angry Birds Оцветяване Страница:

звезда Wars Angry Bird Colouring Page

Star Wars е стара комична серия. Има серии от филми, направени за звездни войни. Дори ядосаната птица е повлияна от нея. Тук ядосани птици се срещат в героите на звездните войни. Това е цветна опция. Това е забавно за фенове на звездната война.

8. Великденски турнир Angry Bird оцветяване Страница:

Великден Tournament Angry Bird Colouring Page

Великден е голям фестивал на запад. Трябва да потърсите яйцата, скрити от Великденския зайче. Този фестивал влияе и върху ядосана птица. В тази оцветяваща страница, ядосаните птици търсят великденските яйца. Той може да бъде оцветен и светъл. Опитайте да използвате масиви от цветове, за да покажете този забавен фестивал.

9. Лошите Piggy Angry Bird оцветяване Страница:

лошо Piggy Angry Bird Colouring Page

Прасетата в ядосаните птици са злодеите. Те са палави и винаги се опитват да откраднат яйцата. Те са оцветени в зелено. Те живеят в обикновено село. Това е забавен характер. Децата обожават това.

10. Пиратски свиня Angry Bird оцветяване Страница:

пират Pig Angry Bird Colouring Page

Свинете са център на разгневени серии птици. Те получават много знаци, за да ги направят интересно за децата. Пиратското прасе е едно от тях. Децата могат да ги оцветяват във всеки цвят, а не непременно зелено. Това обръщане го прави интересен.

Виж повече: Страници за оцветяване на животни

11. Кралят свиня ядосан Bird оцветяване страница:

цар Pig Angry Bird Colouring Page

Прасетата живеят в селото. Те имат царе и работници. Те също са зелени. Той има корона на главата. Винаги го виждат да яде. Той има големи зъби. Децата се наслаждават на този герой, тъй като той е смешно търси крал. Контрастът на жълтата корона и зеления крал се откроява.

12. В действие Ядосан Bird оцветяване Страница:

в Action Angry Bird Colouring Page

Ядосаните птици се опитват да спрат прасетата да откраднат яйцата. Те атакуват селото на свинята. Това е чрез прашка и хелиеви бомби. Това "в действие ядосан птица оцветяване страница" показва червена птица удря стената на свинското село. Тя включва дребни малки части до цвят. Това прави интереса на цвета.

13. Epic Angry Bird Изображение към цвят:

епопея Angry Bird Colouring Page

Епичната ядосана птица е червена птица, облечена като римски войник. Изглежда много смешно. Може да искате да го направите колоритен. Щитите, шапката и шарлата могат да бъдат дадени в различни цветове. Тази страница е направена, за да увеличи интереса на децата.

14. Любовта птици Angry Bird оцветяване Страница:

обичам Birds Angry Bird Colouring Page

Любовта птици ядосан птица е версия на валентинка на ядосани птици. Двойката е показана един срещу друг. Това е сладка картина. Дълбочината, наблюдавана в очите, е лесна за улавяне с цвят. Тази страница е по-предпочитана от големите деца.

Виж повече: Оцветяване на страници за печат

15. Коледа гневни птици оцветяване Страници:

Коледа Angry Bird Colouring Page

Коледа е най-големият фестивал на западната цивилизация. Този фестивал е виждал влиянието му навсякъде. Коледа гневни птици оцветяване страници има ядосани птици на коледната елха. Това ще бъде добър вариант да запазите децата зает този сезон, докато сте заети с подготовката на коледните ястия.

Ядосаните птици са прости символи. Но е забавно да ги оцветява. Той има ярки и жизнени възможности. Има много страници, които да търсите в гневно събиране на птици. Има животни, природа и карикатура. Вашите деца ще се насладят на оцветяването за часове. Тя ще даде на вашия пакет от радост забавно изпълнени time.Colouring страници могат да станат много скучни, особено когато това е сложно и трудно.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

52 + = 56