15 Най-добри татуировки с оръжие Стилове в живота

Пистолетните татуировки са често срещан метод за маркиране на непокорните или заблуждаващите начини. Тя е избрана както от мъжете, така и от жените. Оръжията обикновено създават изображения на пистолети и револвери в ума ни, но в зависимост от гения и творчеството на татуировъчния производител пистолетните татуировки могат да се променят в няколко стотин начина. Можете да направите своя пистолет изглежда карикатура е или художествен или дори да го реалистичен вид. Можете да изберете да получите пистолет, револвер или антикварен пистолет като избраното от вас татуировка. Можете да го направите оцветен или да го запазите в монохромен или да добавите други декорации към него, изборът зависи от вас.

пистолет tattoo

Наистина трябва да го мислите точно чрез това, ако очаквате да получите забавна идея за татуиране на пистолет. Те често се споменават като глупави или ужасни глупави татуировки. Дамите и оръжията са направени един за друг добре познат цитат.

Удивителни татуировки на пистолет (револвер) Дизайн с изображения:

Ето някои от най-добрите дизайни за татуировка на оръжие за момичета, мъже и жени, заедно със смисъл и техните снимки, за да улесните работата си.

1. Татуировка за любителите на пистолети:

най-добри оръжията татуировка дизайни-с-meanings14

Какво мислиш, че татуировката говори? Начинът, по който носещият има само една истинска романтика и това привързаност към оръжията? Може да бъде. Има обаче и други предположения, които са покрити зад тази татуировка. Имаме огнестрелно оръжие, което е нещо опасно, хладно и дори диво. В този момент имаме розите, които са образ на върховете. Също така най-сетне имате думите "Интимна романтика". Най-вероятно тази татуировка символизира начина, по който превъзходството на привързаността, което може да бъде рисковано и дори опасно.

2. Дизайн за татуировка на писмен пистолет:

А tribal gun outline

Можете да изберете да направите своя пистолет да изглежда артистичен и не реалистичен, като изберете да получите племенна контур. Той маркира формата на пистолета и прави татуировката да изглежда креативно, но не реалистично. Няколко души получават татуировка за пистолет, напомпана по типични причини, докато други могат да го получат по индивидуални причини. Други хора носят татуировката на огнестрелното оръжие, тъй като те харесват конфигурацията. Във всеки случай, татуировките на оръжията изглеждат невероятни, когато се правят точно и в голям интерес. Тук можете да видите колко красив е дизайна на татуировките.

3. Татуировки отстрани на тялото за жени:

най-добри оръжията татуировка дизайни-с-meanings11

Пистолетните татуировки имат различни типични последици. Например, татуировка с оръжие за момичета може да говори за опасност и безразличие. И все пак, като правило, последиците са отличителни и огнестрелните оръжия не трябва да бъдат свързани с нещо ужасно. Оръжията могат също да бъдат използвани, за да говорят за уважение и сигурност. Какво мислите, че тези две оръжия говорят на тази снимка? Възможно ли е да бъде "да преследва мир на всяка цена?".

Виж повече: Знаменитост татуировки Жена

4. Дизайн на пистолет и змия татуировка от страна на мъжете:

Guns with snake

Оръжията и змиите са две неща, с които не трябва да се бъркате. Добавете съобщение като "не ме стъпвайте" и вашето значение не може да бъде по-ясно! Изглежда готино и е невероятна идея. Много хора вярват, че татуировката на оръжието е свързана само с отрицателни последици, но това не е така. Татуировката на огнестрелното оръжие може да има както положително, така и отрицателно значение. Това е един от най-забележителните дизайни на татуировка с оръжие.

5. Татуировка на пистолета:

А gun with a skull

Както споменахме по-рано, ако не сте много сериозен човек и търсите по-скоро фънки, отколкото смущаваща татуировка, това може да е добра идея. Можете да направите пистолет стрелба на черепа и да даде цялата татуировка карикатура, а не реалистичен вид. Можете да я оцветете и да добавите още няколко елемента, за да го направите по-привлекателен. Комбинацията от черепа и пистолета за татуировка е толкова невероятна идея завинаги.

Виж повече: Карикатурни татуировки за мъже

6. Татуировки със секси пистолет на бедрата:

най-добри оръжията татуировка дизайни-с-meanings12

В по-голямата си част, когато дамите получават татуировки за бедрото или страничните огнестрелни оръжия, те ги получават в жартиера. Това обаче не е задължително. Във всеки случай оръжието може да запази образите и здравината си, когато не е в каишка. Ленти обикновено се използват, за да добавят докосване на женственост към интензивната си татуировка. Бъдете така, както можете, можете да направите оръжието си женско, като включите конкретен пример за това.

7. Татуировка за пушене на пистолет на ръце:

А smoking gun

Пистолетът за пушене е друго типично, но фантастично представяне на пистолета. Оръжията символизират жаждата за сила и сила. Пистолетът за пушене символизира насилието повече от обикновените пистолети. Това показва, че куршумът е бил застрелян и сега няма да го върнем. Това е много популярен и добре изглеждащ пистолет татуировка дизайн на ръцете.

8. Оръжия и рози татуировка със думи:

Guns and roses with words

Огнестрелните татуировки са избрани от хора поради различни причини. Тя може да има лично значение или може да символизира общото забранено лице, което представлява оръжието, или хората дори могат да го избират, просто защото изглеждат добре. Когато хората получават оръжия за татуировки поради лични причини, те обикновено избират да добавят няколко думи, за да направят значението по-очевидно.

9. Обикновени стари антикварни татуировки на револвер:

А plain old antique gun

Можете да направите вашата татуировка прост пистолет с антични оръжия, с всички свои дизайни, издълбани върху нея. Можете да го получите в монохромен или да го оцветите. Обикновено хората избират да получат оръжия, татуирани върху ръцете, страните или краката си. Понякога отиват за талията си.

10. Изключителни татуировки на оръжие със стил на изявление:

най-добри оръжията татуировка дизайни-с-meanings10

Най-непрестанните ситуации за татуировките на оръжията са наистина краката, ръцете и страната на средата. Целта зад това е, че оръжията са по-дълги, отколкото са високи. Ето защо очертанията на татуировката на огнестрелното оръжие се определят по здрави, дълги зони на кожата. По отношение на очертанията на татуировката на огнестрелното оръжие, можете да вземете почти всичко. Криволинеарността изглежда изключително добре на дръжките на оръжията. Във всеки случай може да добавите и друго изображение до пистолета.

Виж повече: Кола татуировки

11. Двойни оръжия с крила Татуировки на гърба:

Guns with wings

Оръжията с ангелски крила изразяват някакъв мир над военното послание. Оръжията могат да се използват в името на война и унищожаване, но оръжията могат да се използват и за защита и поддържане на мира! оръжия с ангелски крила искат да изобразят тази страна на оръжията.

12. Татуировка на пистолет с панделки за момичета:

А gun with ribbons

Този вид татуировка е обикновено за момичета. Можете да го получите на краката или ръцете си. Показва пистолет, който се държи на място с панделка. За да стане по-женствени момичетата правят лентата розова. Ако момчетата изберат този дизайн, те обикновено заменят лентата с колан с куршуми. Ако се направи правилно, изглежда дяволски горещо!

13. Огнени татуировки на бедрата за жени:

най-добри оръжията татуировка дизайни-с-meanings13

При изключителния шанс, че търсите малка татуировка за пистолет за план за момиче, който е атрактивен, завладяващ и интензивен междувременно, го открихте. Хълбоците са сред най-привлекателните части на женското тяло. Включете татуировка на бедрата си и носете риза, която разкрива само малка част от вашата татуировка, ще имате всички, които раздуха умовете на някои хора, когато се разхождате.

14. Дизайн на татуировка "Гън и рози" за момичета:

А gun with rose and thorns

Оръжията обикновено се свързват с полицаи, ловци на глави, войници, ловци, престъпници и т.н. оръжията винаги водят до куршуми, които никога не успяват да доведат до кръвопролитие или унищожаване. По този начин правенето на пистолет с рози и тръни изглежда като прилично представяне на разрушителната красота, която оръжието притежава.

15. Татуировка на пистолета:

най-добри оръжията татуировка дизайни-с-meanings15

Няколко млади дами привързаност да си татуира на следващото ниво. По този начин, вместо да получат пистолет, пъхнат в каишка, те получават оригинален огнестрелен кобур и пистолет / оръжие. Тази татуировка изглежда практична и е нова. Една млада дама може да изглежда привлекателна, но тя може да демонстрира силата си с татуировка по този начин, тъй като огнестрелните оръжия са опасни, както и с оглед на факта, че е трудно да се получи татуировка в това конкретно място. Дами като жените.

Те осигуряват всичко, което изглеждат прилично. По този начин, ако една дама трябва да притежава огнестрелно оръжие или ако не е възможно да получи татуировка, тя ще се погрижи тя да изглежда богата, въпреки факта, че тя е смъртоносна. Малкото оръжие изглежда "очарователно" и възхитителната вратовръзка прави татуировката изключително привлекателна и женска.

Дамите като момиче. Те осигуряват всичко, което изглеждат прилично. По този начин, ако една дама трябва да притежава огнестрелно оръжие или при невъзможност да получи татуировка на пистолет, тя ще се погрижи тя да изглежда богата, въпреки факта, че е смъртоносна. Малката татуировка на пистолета изглежда "очарователна", а прекрасната вратовръзка прави татуировката изключително примамлива за жените и.

Leave A Comment

49 − 43 =