15 най – добри сока за бременност Стилове в живота

Лятото е зад ъгъла и вече е непоносимо горещо. Ако сте бременна, ще знаете точно за какво говоря. Имате склонност да дехидратирате по-бързо от другите и умората никога не изглежда да ви оставя без да обръщате внимание на това колко много се опитвате да енергизирате. Въпреки това, не се притеснявайте повече! Съставих списък на някои от най-добрите сокове за бременност, които не само ще ви държат хидратирани, но всяка глътка от напитката ще ви накара да се чувствате енергично и да поддържате тялото и бебето си хладно.

1. Smoothies:

сокове for pregnancy

Смесете мляко и плодове заедно и добавете няколко кубчета лед и резултатът е напитка за устни, която е не само хладна, но и здрава. Лъжичката е пълна с калций, фибри и много други хранителни вещества. Домашните гладки са един от най-добрите сокове за бременност. можете да добавите плодове като ягоди, манго, банани или други плодове по ваш избор.

2. Смесени плодови сокове:

най-доброто Juices For Pregnancy- Mixed Fruit Juices

Ако не обичате да имате мляко, разбъркайте заедно различни плодове, за да получите множество хранителни вещества в чаша. Използвайте творчеството си в кухнята и смесете всички плодове или всички цитрусови плодове заедно. Кой знае, може просто да си вземете любима напитка!

3. Зеленчукови сокове: 

най-доброто Juices For Pregnancy - Vegetable Juices

Смесете всичко, което имате в хладилника, и изпробвайте нови комбинации. Ако не сте готови да експериментирате, отидете за времето доверие комбинация от спанак и мента, тиквата и морков. Google и намери някоя от най-добрите комбинация от зеленчуков сок!

4. Плодови примамливи опашки:

най-доброто Juices For Pregnancy - Fruit Mock tails

Плодови приказни опашки са добра алтернатива, когато сте навън, в кръчма или на някое обществено събиране и искате да избегнете алкохолни напитки. Плодови ритници опашка дават всички необходими хранителни вещества за бебето ви и това е много по-евтино от алкохолните напитки! Спечелете спечелете!

5. Домашни традиционни напитки:

най-доброто Juices For Pregnancy - Home Made Traditional Drinks

Плодовият шерф като ана пана и jal jeera също охлажда тялото ви и е добър сок за бременни дами. Те хидратират тялото и помагат на бременната жена да се справи с сутрешната болест. Освен това, те също така осигуряват хранителни вещества, които са от съществено значение за развиващото се бебе.

Виж повече: сок от захарна тръстика по време на бременност

6. Пресен сок от плодове:

най-доброто Juices For Pregnancy - Fresh Fruit Juice

Пресният плодов сок е пълен с хранителни вещества и също е чудесно за лятото! Соковете от портокали, сладък лимон, дини от мускус и дини са подходящи за горещо време и перфектната опция за охлаждане на жаждата ви. Ако обаче искате да получите хранителните вещества от вашия сок, направете го сами като у дома си.

7. Джинджифил сок:

най-доброто Juices For Pregnancy - Ginger Juice

Добавете настърган джинджифил в чаша студена вода. Джинджифил помага за храносмилането и елиминира газа от стомаха. Той поддържа тялото ви хладно и хидратирано и помага за борба с гадене, сутрешна болест и повръщане.

8. Сок от захарна тръстика:

най-доброто Juices For Pregnancy - Sugar Cane Juice

Също така е добър сок за бременни дами. Тя ви дава незабавна енергия и охлажда тялото ви. Това е чудесна възможност за охлаждане на лятната жажда и е полезно за храносмилателната система.

9. Сок от ябълки:

най-доброто Juices For Pregnancy - Apple Juice

Оранжевото е добро, но ябълката е най-добрата. Ако купувате ябълков сок от пазара, уверете се, че опаковката казва сто процента истински плодов сок. Ябълковият сок е пълен с хранителни вещества, които са от полза както за вашето бебе, така и за вас. Ако поддържа тялото ви хидратирано и е добро за благосъстоянието на майката и детето.

10. Портокалов сок:

най-доброто Juices For Pregnancy - Orange Juice

Портокаловият сок е подкопана напитка в обществото, която всъщност помага да се осигурят някои от най-хранителните изисквания за вашето тяло. Портокалов сок може лесно да бъде направен и винаги е по-добре да създавате портокалов сок в дома си за най-добри резултати. най-добрият начин да направите това е да използвате пресни портокали и миксер, който може да ви осигури най-добре направения сок за бързо освежаване, което със сигурност ще ви хареса.

Виж повече: можем да ядем портокал по време на бременност

11. Сок от моркови:

Прясно изцеден carrot juice on wooden background

Когато говорим за сокове, които бременните дами могат да ползват по време на бременността си за храненето на себе си и на децата си, тогава сокът от моркови е един от първите в списъка. Сокът от моркови е не само богат източник на витамин А, но правилното количество сок е много освежаващо и здравословно за тялото ви, което го прави дупка в един сок, който можете да направите у дома си и да се наслаждавате всеки ден. Винаги е добре да правите всеки ден сок от моркови вкъщи по време на бременността си за най-добри резултати.

12. Сок от цвекло:

най-доброто Juices For Pregnancy - Beet Root Juice

Целият сок от цвекло е бил подкопан в продължение на векове, но всъщност осигурява достатъчно храна за тялото ви, за да ви помогне да се справите с бременността по-голямата част от периода на бременността. Сокът от цвекло не само прави кръвта по-дебела, но и осигурява здравословна закуска, когато сте гладни. Той също така осигурява цялостен растеж на вашето бебе по време на бременността.

13. Гроздов сок:

най-доброто Juices For Pregnancy - Grape Juice

Гроздовият сок е много освежаваща напитка, която е много добра и за вашето дете. Можете лесно да го направите в дома си, за да го ползвате ежедневно.

14. Ягода сок:

най-доброто Juices For Pregnancy - Strawberry Juice

Ягода сок е отново много освежаваща напитка, която се ползва на дневна база, за да ви даде енергия, за да се справят с всички въпроси, които могат да възникнат по време на бременността.

15. Праскова от праскова:

най-доброто Juices For Pregnancy - Peach Juice

Сокът от праскови има много високо съдържание на калций и калий, което е най-добрият начин да осигурите храненето на бебето си ежедневно, без да се откажете.

Виж повече: ползите от ябълките по време на бременност

И така, какво чакате? Това е изчерпателен списък на някои от най-добрите сокове за пиене, когато сте бременна. Отидете, опитайте ги всички. Може да се окажете с ново любимо питие това лято. Предайте го на вашите бременни приятели! Използвайте творчеството си и поддържайте себе си и детето си здрави и щастливи. Жените, които не са бременни, както и хора от всички възрасти, могат да опитат тези напитки.

Leave A Comment

+ 67 = 69