15 най – добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

Докато Боливудските актриси, уловени без палачинка, червилото и ружът са често срещани, много актриси от Толивуд могат да бъдат забелязани да не носят грим, както и в обикновения ден. Ето един поглед върху някои безплатни грим снимки на индийската филмова актриса и модел Тамана Бхатия. Водеща актриса в южно индийското кино, Тамана Бхатия има няколко успешни комерсиални филма под колана си и лице с лице нагоре, което да върви заедно с нея. Известна със своя добър външен вид на екрана, колкото е известна с актьорството си, тя все още е още една свежа лице в лице, когато се съблече от всички или малко грим.

Без съмнение гримът се смята за важна част от живота на всеки женски, но снимките на Тамана, без грим, представят вдъхновението на океана за всички, за да донесат вътрешната си красота и да ги носят, както са.

Flawless Тамана Бхатия Без грим Снимки:

Тази статия събра невижданите снимки на Тамана Бхатия без грим, които също са много красиви и привлекателни.

1. Богинята на дъжд:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

При стрелба на място, Тамана Бхатия изглежда изящна, дори ако дъждът е измил цялото си грим. Бялата лехинка холица й харесва лирата си и с нищо повече от огромни обици, за да се докосне до нейния външен вид, тя изглежда като нещо като Богиня на дъждовете. Този вид на Тамана дава гледка към бялата красота в гората. Тя не носи хing, но като калай доказателство кажал добавя към красотата на очите си.

2. Без грим:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

Тамана Бхатия в естественото й състояние, лишена от грим, не изглежда много зле. Тя прави чисто лице и гледа младостта си. Тези хубави очи на Тамана, изскачащи от лицето й, дават невинен поглед. Този стил след освобождаването на филма е широко ценен и се харесва на момичетата за един прост външен вид. Просто бинди и кайал с малки обеци е всичко, което тя носи, за да увеличи красивия си вид.

3. Сладък поглед:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

Всичко, което е нужно, е проста чифт обеци и червена биндия, за да накара Тамана Бхатия да изглежда сладък и очарователен без грим. Черната тениска допълва справедливата й тен, докато златният часовник и сребърният пръстен подчертават нейния свеж вид. Този поглед дава простия колеж вид на всяко момиче. То също доказва, че Тамана споделя добър личен живот. Този външен вид е също модерен и за нощни аута.

4. Класически вид:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

С западното влияние, поето върху индийската филмова индустрия, отиват са дните, когато актрисите могат да се видят като спортни от класическия индийски вид, но не и в южнои индийското кино. Актрисите на юг все още са включени във филмите като типични индийски жени, както се вижда в тази картина на Тамана Бхатия без грим. Носейки сиропа от цветни праскови с многоцветна дупка, перлени обеци и марката "червена биндия", тя изглежда блестяща в лицето й. Този поглед ще спечели всяко сърце на Индия, както и всеки, който обича класическия вид. Този външен вид беше много ценен, когато филмът беше изобразен, тъй като показва невинността и чистотата на сърцето, което тя носи.

5. Flawless Tamanna:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

С безупречен тен като нейната, Тамана Бхатия не се нуждае от магически докосване на четка за четки, за да извлече най-доброто от нея. Дългата й коса, изпъкнала със сини листа, много променя изгледа си без грим, давайки й излъскани белези като лъчист блясък. Горната снимка беше направена, докато обменяше думи с медиите. Красивата усмивка е достатъчно способна да скрие умората, която носи и също така доказва своята социална активност.

Виж повече: Актрисата без грим

6. Приятна Тамана:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

Дори и с минимален грим Тамана Бхатия е чудесна гледка. Перфектната бяла блуза и блестящата част на врата са перфектно допълнение към естествения вид, който тя спортува. Косата й се развърза около раменете й. Този външен вид я дава безупречен ефект върху околната среда. Тази снимка също потвърждава, че тя е буйна и весела природа. Усмивката й се придава на красотата й.

7. Tribal Tamanna:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

Вертикална версия на Тамана Бхатия, която се разхожда по рампата в CIFW в костюма на модната дизайнер Ниша Лула. С нищо освен грима за очи на лицето си, тя рисува обикновена снимка на племенна жена с розово секвентирана лента около челото й и цветни пера, прикрепени към къдриците й. Много различна изглеждаща Тамана от очарователната екранна красота, която сме свикнали да виждаме, но все пак доста красива гледка.

8. Природна чудо:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

Тамана Бхатия решава да отиде с естествения си външен вид, без да се гримира на тази пресконференция. Тя обгръща изгледа й с шикозно сиво сако с черни тръби, съвпадащ черен колан и чифт огромни обеци за обръч, за да украсят лицето й. Тя изглежда чудесна, колкото изглежда изгубена в чудо.

9. Beaming Beauty:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

За Тамана усмивката й казва всичко. Дори и с най-слабата следа на грима тя изглежда ослепителна, когато усмивката й светна в стаята. Бутонът за флорален тигър за печат надолу с кола с рокля и подходящ колан я кара да изглежда достоен и готов, а френският маникюр е идеален избор на фона на облеклото й. Всичко, което тя носи, е пръстените на пръстите на пясъчните си черни камшични кажали върху очните й мигли. Това също така я доказва, че е проста икона за стила на тийнейджърите и жените.

10. Младежки чар:

15 най - добри снимки на Тамана Бхатия без грим | Стилове в живота

Тамана Бхатия има младост на своя страна, за да даде тласък на естествения си добър външен вид. Лицето й, изчистено от козметика, е приятно и очарователно. Счупена тук, позираща за камерата, нейната усмивка е най-добрата част от нейните младежки черти, че дори чудесата на грима не могат да се докоснат. Този външен вид на Тамана беше улавян, докато се обръщаше към зрителите. Няма принадлежности, които тя носи в този вид, а просто прави съвпадение на нейната рокля и боя за нокти. Това изображение изисква човек да я нарече черна красота.

11. Случаен поглед на кафето Кафе ден:

tamanna-в-небрежно-Конт най-кафе-дневна-cafe11

Този вид Тамана беше заловен в кафене, където бе забелязана дълбоко в разговор. Този случаен външен вид на Тамана без грим е толкова привлекателен. Жестът на Тамана прави на юг, че и тя е добър слушател. Непринуденият и елегантен връх, в който се намира, й дава лесен и нормален вид. Тя не носи никакъв вид грим, освен да прилага кайал на долната й мигли. Нейните косми също обикновено са облечени, за да добавят към нейната простота. Този външен вид я доказва, че е ролеви модел за всяко колегиално момиче, както и за работещи жени.

12. Красива препоръка:

tamanna-красив-endorsement12

Този вид на Тамана се водеше, докато одобряваше даден продукт. Това е една от най-добрите снимки на Тамана без грим. Тя просто се вижда в светло оцветена рокля, без повече грим лицето изглежда много привлекателно. Този вид на Тамана в даден момент й дава и етикета на просто момиче, което е модерно. Победителят на цялото сърце, нейните чудеса милея придава красотата й. Лицето и нейната поза да застане, дава твърдо усещане, че подкрепя всеки продукт здраво. Лъскавите устни с блестящо лице самият печелят всеки без грим.

13. Тамилски вид:

tamanna-в-тамилски-look13

Това изображение на Тамана без грим дава изключителен облик на нея. В този аватар тя изглежда точно остра тамилиянка, облечена в дълга пола с къс връх. Аксесоарите й включват няколко гривни и малка бини на челото й. Този вид я видя в един от нейните тамилски филми. Косата също се дава като лека мокра част и се оставя да се отвори, за да добави красотата й. Този по-малък външен вид на нея щеше да спечели всяко сърце с един единствен контакт с очите, на който се намираха няколко секунди. Това е вдъхновение, което всички търсят няколко тамилианци, за да се облекат просто с малки бинди.

14. Party Party:

tamanna-в-лице-look14

Обикновено за много жени, партито означава да се приготвите с най-подходящия грим, който можете да имате. Но тази актриса Тамана без грим ви доказва, че грешите в горната снимка. Нейното фантастично овално оформено лице с перфектни точки и красива мрачна кожа й позволява да се премести без грим на някое парти. Тя носи увереността, за да рок или да пренесе всяка партия с невероятния си вид. Прикритата прическа придава красотата на лицето си. Този външен вид може да се носи и на сватби, особено на християнски сватби.

15. Плажният облик:

tamanna-в-плаж-look15

Това изображение бе споделено от Тамана, докато се отпусна на плажа за хубав ден в летния сезон. Това изображение на Тамана, без грим, я приветства. Лицето на Тамана все още изглежда много свежо и приятно без един грим, тъй като никой няма да тича в грим за горещите лета. Самото й посещение предполага, че лицето й разказва, че тя е там, за да се отпусне от всички необичайни издънки и късна нощна гума. Образът дава детския вид на Тамана, пълна с невинност. Тя е много твърдо, за да се носи без грим и да се наслаждава на лекото лято на плажа.

Всички снимки на Тамана без грим дават на обществото и особено на жената послание, че гримът няма значение, когато човек винаги е свеж и привлекателен със своята вътрешна красота. Дори много от водещите актриси са се съгласили, че няма гримирани лица, които да изглеждат по-красиви от тези, които носят тежък грим. Тамана без грим носи свежо лице с красиви очи и прости, но привлекателни подстригвания. Също така, докато се сблъсквате с трудности по време на снимките, лицето й създава страхотен външен вид без грим в изморен външен вид. Следователно, изберете от по-горе стилове и да получите модерен и привлекателен за околните, без грим.

Leave A Comment

42 + = 46