15 Най-добри прически с принцеси Стилове AT живот

Прическите прически могат да добавят усет към вашата личност. Вдъхновени от ерата на 20-те, 30-те, 40-те, 50-те и 60-те години, тези прически могат да ви направят класически, но стилни. Vintage стил стана най-новото лудост сред момичета за запомнящи се случаи, особено сватби. Повечето от реколтите са емблематични, които са управлявали десетилетия след десетилетия.

реколта hairstyles

Тази приказна прическа никога няма да излезе от модата, но само ще бъде предефинирана с времето. Вдъхновени от стиловете на майка ни и бабите ни, прическите за приказки ни предлагат неограничени възможности в обрати, къдрици и актуализации.

Най-популярни прически прически с изображения:

Проверете тези топ 15 реколти прически, заедно с изображения, които са много драматични, но модерни. Можете да изберете някой от тях, за да се украсите.

1. Victory Rolls:

15 Най-добри прически с принцеси Стилове AT живот

Класически пример за вдъхновена прическа от 40-те години на миналия век, стилът на Victory Rolls е красив и прост. За тази прическа за прическа ви трябва косата да е малко по-голяма от дължината на челюстта, което я прави подходяща за момичета със средна до дълга коса. В този поглед космите се сгъват на рула, закрепени здраво от щифтовете от двете страни. Победата на роли прилича най-добре на дълги лица.

2. Прическата на Гибсън момиче:

15 Най-добри прически с принцеси Стилове AT живот

Този ретро възходящ стил на коса от 1890 г. е наистина универсален и трябва да се опита. Пенливата текстура в косата на Gibson Girl придава ангелски вид, който е подходящ за днешните жени. В този стил косата се изсушава надуваемо и след това се обръща с мека четка. И накрая, всички косъмчета се събират свободно в горната част и се закрепват сигурно. Тази прическа може да разтърси всички форми на лицето.

Виж повече: Пролетни прически

3. Мерилин Кърли:

реколта hairstyles 4

Ако имате къса коса и искате да опитате елегантна коприна, този стил е най-подходящ за вас. За да получите поглед, просто къдря косата си в малки секции. Закачете го и го охладете. Завъртете бавно назад и плавно завъртете горната част. Тази реколта прическа може да подчертае всички форми на лицето, особено ако имате малко чело.

4. Асиметричен Боб:

15 Най-добри прически с принцеси Стилове AT живот

Това е една от най-популярните рецепти за къси коси, която е ярост сред съвременните жени. Асиметричният косъм за коса е вдъхновен от 60-те години на миналия век и е най-подходящ за къса до средна дължина на косата. Тази прическа изглежда страхотно на овални и дълги форми на лицето.

Виж повече: Барби прически за момичета

5. Млякото Maid Braid:

15 Най-добри прически с принцеси Стилове AT живот

Още една класическа и женствена прическа, прическата за млечни принадлежности е преминала теста за времето и се появи отново като популярен избор за прическа от fashionistas. Вдъхновен от 40-те години на миналия век, този костюм от пурпурни рокли може да донесе всички форми на лицето и изглежда невероятно добър, ако имате дълги коси. Сплетеният поглед в този стил може да бъде допълнен с цветя, за да стане по-бляскав.

6. Бързо Quiff:

15 Най-добри прически с принцеси Стилове AT живот

Ако желаете да изглеждате по-млади за вашата възраст, всичко, което трябва да направите, е да се опитате да направите този стилен стил на прическа. Тази класическа прическа е лесна и не изисква сложни настройки. Ако имате естествена вълнообразна коса, тази прическа updo може да ви накара да изглеждате изненадващо 10 години по-млад. Бързото косъмче за къси коси за дълги коси може да разтърси всички форми на лицето.

7. Прическа на Pompadour:

15 Най-добри прически с принцеси Стилове AT живот

Вдъхновена от 1940 г., стилът на помпапар е пример за безкраен стил на прическа, който е толкова женствен и великолепен. Носете тази много къса прическа, за да се почувствате и да изглеждате като знаменитост, без много халюцинации. Тази прическа изглежда най-добре на дълги лица и по-дебела дълга коса.

8. Известни къдрици на езерото Вероника:

15 Най-добри прически с принцеси Стилове AT живот

Тази реколта прическа стана изключително популярна сред звездите и се използва време и отново за погледа на червения килим. Меките къдрици в този стил на езерото Вероника могат да ви накарат да изглеждате блестящо без усилие. Стилът на коса изглежда най-добре на дълга, дебела коса и допълва всички форми на лицето.

Виж повече: Прически

9. Меки къдрици за средна коса:

реколта hairstyles 9

Това е друга популярна реколта прическа, вдъхновена от 50-те години на миналия век. Мекият къдрене поглед в този коса styling е много гъвкав и изглежда стоки на средна до дълга коса. Тъй като косата се търкаля в меки къдрици, този стил може да направи фината коса по-пълна. Дължината на къдриците в тази прическа може да варира според вашите желания. Това е една от най-добрите реколти прически с къдрици, която е подходяща предимно за момичета.

10. Wrapped Up Twisted Bun за сватба:

реколта Hairstyles 10

Класическата картина от 60-те години на сватбата е тук с тази. Добавете това в списъка си с кофи, тъй като вие ще обичате всичко за него. Купата е напълно увита и това е мъдър избор за вашата сватбена прическа. Нещо повече, ако имате къса коса, то все пак ще ви изглежда добре. Сега добавете воал към лицето и прическата и ще видите къде отиваме с това. Невероятно ли е това? Прическата може лесно да направи всяка форма на лицето изглежда добра, но по-специално овална форма хора могат да викат един ура, тъй като няма да получите по-добре от техните!

11. Винтидж прическа:

реколта Hairstyles 11

Момичето прилича на Ариел от Малката Русалка с цялата червена лента за глава и очна линия. Тази приказна прическа добавя към ефекта. Кърлингът с помощта на ролки помага най-добре да изведе стила, който се отличава тук. Горната част на косата се раздели настрани. Ако сте дебела коса, която трудно може да бъде вързана, това е вашият лесен избор, ако искате да отидете на ретро тематични партита. Не само ще ви помогне да изведете функциите си рязко, но и да ви спести караница. Във всеки случай, фокусирайки се върху косата си, ще получите половината от работата си, когато търсите безупречно.

12. Classy 1950:

реколта Hairstyles 12

За приятна прическа за спорт на сватби, тази, която виждате тук, може да бъде вашият лесен избор. Е, особено особено ако косата ви е къдрава. Сладък клип за коса трябва да умре, ако изберете черна рокля, за да отидете с нея. Не забравяйте огърлицата и аксесоарите си и тези, които са точно това, което ще завърши вашето виждане за вас. Драматично изглежда всичко сам по себе си, тази прическа е идеална за жени с къса коса, които се уморяват от същия стар розов поглед. Просто се уверете, че имате гела за коса, за да ви преведе през целия стил наведнъж.

13. Rolled Up Vintage Hairstyle:

реколта Hairstyles 13

В случай, че всичко, което искате да направите, е достатъчно зряло за възрастта си, можете да направите тази прическа и тя ще ви направи сделката, без да се опитвате твърде много. Класическата прическа, която виждате тук, е супер лесна и дори не се нуждае от много аксесоари. Само малко спрей, за да запазите косата си на място и валяк, за да получите тези горни къдрици. Лесна за употреба, тя е идеална за къси коси. Прическата ще ви накара да изглеждате изненадващо добре и да извлечете най-доброто от себе си. Всички форми на лицето ще изглеждат в тази, въпреки че нашият личен избор е по-скоро овално лице.

14. Две прически:

реколта Hairstyles 14

Ако двете опашки, които обикновено правите, са накарали хората да ви поискат повече, този ретро стил на коса трябва да бъде следващата опция за изстрелване на шоуто. Погледнете съвършенството, с което жената на снимката държи тази външност. Нуждаете се от дълги коси, без да излизат навсякъде. Така че, в случай, че косата ти просто е достатъчно голяма, дай ми тази работа за добро.

15. Side Hair Vintage прическа:

реколта Hairstyles 15

Първото нещо, което забелязвате, вероятно е, че фурната не е така? Това със сигурност носи реколта изглежда добре. Следващото нещо, което ви подсказва, е красивият, но все пак вълнообразен външен вид, който беше толкова популярен през 80-те.

Прическата, описана тук, е ултра женствена и изключително красива. Дори и да се вдъхновява от началото на 40-те и 50-те години, всяка реколта прическа има модерен обрат и ви дава предимство, когато ги носите. Така че, това беше всичко за реколтата на прическите и първите 15 сред тях, които да избирате. Надяваме се, че сте направили работата по-лесно и ще ви спестим време и караница.

Изображения Източник: 2, 4, 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

4 + 1 =