15 най-добри официални колани за мъже в последните дизайни Стилове в живота

Точно както обувките, маншетите, вратовръзката и т.н. са основна част от мъжките аксесоари, коланите също имат еднакво значение. Гъвкавите ленти в кожа или плат дават пълен поглед към официалните и ежедневните облекла, за да дадат съвършенството на личността си. Предлагани в различни дизайни и марки, официалните колани са грабнали огромен пазар за мъжете, за да се възползват от тях с разнообразни достъпни цени. Коланите обикновено са съчетани с цвета на обувките, които мъжете носят за най-добър мач.

Топ 15 официални колани в най-новите дизайни:

Тъй като хората трудно търсят най-доброто за своите пари, вижте нашите 15 най-добри официални колани за мъже в различни дизайни. Изберете най-добрата от списъка по-долу.

1. Официални колани за мъже:

формален Belts

Мъжките официални колани са доста популярни за дизайна на сместа. Ключалката на този колан е снабдена с подвижен шаблон от бронз, цинк и родий. Коженият пояс на фирмата Kenneth Cole Reaction е един от най-добрите трайни колани, на които да разчитате.

2. Формален колан по азбучен ред:

По азбучен ред Vintage Formal Belt

Зашеметяващ дизайн от Хермес, поясът е идеален колан за формалности. На колана е дадена обикновена черна текстура, която дава опростен поглед върху формалностите. Закопчалката на колана е под формата на азбучен ред с буквата H, която служи за фирмата.

3. Трикотажен обикновен формален пояс:

плетен Simple Formal Belt

Fossil End остана на пазара за невероятните си дизайни на колани. Подобни официални колани за дизайна на мъжете тук се предлагат със стилен колан с трикотажен дизайн. След това плетеният колан се снабдява с обикновена катарама, за да прецени ревера на колана и на потребителя.

4. Официална лента за обръщане на морските панталони:

Обръщането Plague Formal Belt

Калвин Клайн винаги е давал на мъжете вид на мода от дизайна на ключалките, които носи. Официалните колани за дизайн на коланите тук са получили обръщащ се мач, който ви позволява да носите колана по четири различни начина. Простите черни колани с прекрасна сребърна катарама са перфектна комбинация за официално облекло.

5. Плоски кожени официални колани:

Апартамент Leather Formal Belt

Учудващ дизайн за кожени официални колани бе въведен от Калвин Клайн, за да приеме официалното износване на нов стандарт. На колана е даден груб прилив с букви C и K, изработени върху него с нежна катарама, която помага при щамповането на дизайна на колана.

Виж повече: Фантастични колани

6. Ограничен формален пояс:

Обкръжен Formal Belt

Официалните кожени колани, когато са с ограничен дизайн, придават нов облик на коланите и на потребителя. Дизайнът на Nautical дава еднакво поглед. Коланът е изработен от полиестерно перо с тониран бод на ръбовете за удобно захващане и обратна сребърна катарама.

7. Официални колани с двоен дизайн:

двоен design Formal Belt

Официалните колани за дизайн на мъжете са направени с двойни материали, за да придадат на колана нова концепция. Широкият пояс е изработен от памучна тъкан, която е центрирана с кожен колан, за да стане по-прекрасно. Дълготраен колан се отличава със стил, който е лесен за носене, поради което е получил най-горната позиция.

8. Остър формален формален пояс:

груб Design Formal Belt

Обикновено оформеният дизайн на официалните кожени колани е със средна широчина. Коланът също е направен с груба текстура, която носи антична месингова катарама, носеща името на фирмата, Hilfiger. Здравият колан се доставя с внасян материал за грубо и докосване.

9. Оформен официален пояс:

пунктирана Formal Belt

Трайният, но модерен дизайн на официалните кожени колани на мъжете е направен с отрязан модел. Кафявият колан в кожата е фино релефен с кръгли разфасовки, които дават триъгълен дизайн в два различни размера. Дизайнът прави колана удобен за лятото с идеален съединител на талията.

10. Официална лента за дизайн на змиите:

Змия design Formal Belt

Черният формален пояс, когато му е дадена структура от змия кожа, дава драматичен поглед на потребителя. Въведена от Салваторе Фар, на goin black се дава стоманена катарама с криволичещ поток, прикрепен с един централен дизайн. На ключалката се дава дизайн на логото за неговата популярност.

Виж повече: Луксозни колани

11. Официална лента с плосък кант:

Апартамент Buckle Formal Belt

Скромните кожени колани, когато се прикрепят към официалните колани, придават на боядисащия поглед формалностите. Коланът в кожата е снабден с плоска катарама със стоманен метал, с лого на фирмата. На колана е даден и широк граничен дизайн за ректифициран вид.

12. Формален пояс Trio Strip:

трио Strip Formal Belt

Черен официален пояс, перфектен за всякакви официални панталони или панталони, дава гладка, но здрава текстура. На ръба на колана се дават малки шевове, които дават пунктиран вид. На ключалката на колана има също три ленти от стоманена направляваща, които дават здрава закопчалка на талията.

13. Минимален официален официален пояс:

минута Plaid Formal Belt

Официалните кожени колани с бг дизайн са широко възприети от младежите на пазара. Дебелите кожени колани са снабдени с мини дизайн на кутията, който е с впечатляващ дизайн и обикновен стоманен колан. Дебелината на колана го прави удобен за носене през целия ден.

14. Преобръщане на официалния пояс:

ролка over Formal Belt

Нов дизайн в категорията на официалните колани за мъже е направен от кожа и груба сурова текстура върху нея. На колана са дадени сини кожени кожени шевове върху гладкия кожен колан, за да изглежда леко фънки. Простият колан и два държателя на колана го правят по-напреднал за офиси.

Виж повече: Ежедневни колани за момчета

15. Официалният пояс Dalidou:

Dalidou Formal Belt

Далиду винаги е давал най-качествените колани с подчертан дизайн по кръгъл начин. Черният формален пояс тук е с двоен бод на ръбовете с малко визия, за да направи колана по-очарователен. На колана е дадена и прекрасна катарама с кръстосани кръстосани конструкции от стомана.

Официалните колани трябва да бъдат трезви и упорити, тъй като те трябва да се използват редовно. Тъканните колани се предпочитат най-често със средна или дебела текстура или широчина, за да поддържат ръба на панталоните или панталоните здрави, докато носят.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 28 = 34