15 най-добри меден месец дестинации в Азия с изображения

Меденият месец е най-очакваната ваканция за брачния живот. Това е времето, когато се опознаете по-дълбоко. Трябва да се скитате в екзотични места за първото си пътуване заедно. Направете го най-специален, като пътувате до непознати в Азия места с близкия човек. Азия е един от най-големите и най-гъсто населен континент в света и пълен с красиви гледки. Има много места в Азия, които си заслужава да посетите на вашия меден месец. По-долу са представени 15 най-добри места за меден месец в Азия с картини.

Най-добрите меден месец места в Азия със снимки:

1. Бали, Индонезия:

най-доброто Honeymoon Places in Asia-Bali, Indonesia

Когато мислите за меден месец, можете да мислите само за Бали като най-важната ви дестинация. Мястото е изпълнено с романтизъм във въздуха. Самата същност на това привлича младоженците на това специално място. Сред чистата синя вода и широко отворено небе можете свободно да носите романтика във въздуха. Можете да се насладите на качествено време с любимите си хора на техните частни плажове.

2. Малдивите от Азия:

Меден месец Destinations In Asia

Известна е със синята си тюркоазена вода, а също и със своята гмуркане. Можете да се насладите на компанията на вашия партньор в най-доброто място за меден месец е Азия на известните плаващи бунгала. Насладете се на тяхната малдивска кухня и отидете на гмуркане заедно с партньора си. Отдайте се на романтично послание заедно със съпруга си до морския бряг.

3. Япония:

най-доброто Honeymoon Places in Asia-japan

За любовта към островите и пазаруването трябва да посетите това място с партньора си. Това е основно пустинен остров, който е дестинация за всякакви дейности. Също така предлага пълно съчетаване на традиции, култура и модерни съоръжения от световна класа. Идеалното време за посещение на Япония е през лятото, за да се насладите на меден месец в горещите извори, за да бъдете едно с природата.

4. Кох Самуи, Тайланд:

Меден месец places in Asia KohSamui Thailand

Тайланд е известен със своите острови и Кох Самуи е един от многото красиви острови. Това е една от многото най-добри меден месец дестинации в Азия, където можете да имате най-доброто време в живота си. Можете да отидете на гмуркане с шнорхел и да се насладите на гмуркане със съпруга си в чистата синя вода.

5. Шри Ланка:

Меден месец places in Asia Sri Lanka

Шри Ланка е друго място, което ще успокои любителите на плажа. Известно е за невероятните си екзотични плажове, където можете да се разходите на дълги разходки с вашия съпруг. Мястото също предлага много романтични екзотични курорти, които струват да харчите всяка стотинка по време на вашия меден месец. Също така е известно със своите дъждовни гори и диви животни. Най-доброто време за посещение в Шри Ланка е от декември до март.

Виж повече: Места за меден месец в Сингапур

6. Чианг Май, Тайланд:

Меден месец places in Asia Chiang Mai Thailand

Това място се намира в подножието на планините и тази уникалност го прави добра дестинация за меден месец. Има много цветни вълнуващи фестивали, които се празнуват тук, за да можете да се отдадете. За любовта към приключенията можете да отидете на колоездене в планините. Това място предлага и национални паркове, които можете да посетите за приятно преживяване за меден месец.

7. Лангкави, Малайзия:

Меден месец places in Asia Langkawi Malaysia

Тези отстъпления са много романтични по природа и има тонове места за разглеждане на забележителности, за да се разхождате с партньора си. Подмладете си сетивата на спокойните плажове на това място и се насладете на спокойствието с вашия съпруг. С невероятния си чар, това място ви предлага екзотично преживяване, без да изгорите дупка в джоба си. Специалната атракция е мангровите гори на тропическото място.

8. Ел Nido, Филипини:

Меден месец placesin Asia El Nido Philippines

Вашият престой в El Nido е изпълнен със забавление и вълнение, където можете да се насладите на няколко забавни дейности. Има разнообразни масиви от острови, където можете да се насладите на романтично време със съпруга си. Водопадите също са основна атракция на това място, което може да бъде много приключенски за посещение.

9. Борнео, Малайзия:

Меден месец places in Asia Borneo Malaysia

Най-големият остров на Азия е лечение на очите. Тази крайна природа любовник място е един от най-добрите меден месец места в Азия, която си заслужава да посетите. Една от уникалните атракции на това място са орангутани, които все още могат да бъдат забелязани тук. Разгледайте дивата природа и дъждовните гори на това място с Вашия съпруг.

10. Турция:

Меден месец places in Asia Turkey

Това място за културни медения месец е идеално, за да изведете най-романтичната страна във вас. Това е най-добрата дестинация, изпълнена с безброй културни места. Можете да се насладите на изключителна романтична почивка, като останете в пещери, които са изключително романтични. Отдайте се на най-романтичното преживяване, като отидете на разходка с горещ балон, за да получите панорамна гледка към мястото.

Виж повече: Дестинации за меден месец в Малайзия

11. Камбоджа:

Меден месец places in Asia Cambodia

Това е една от най-атрактивните меден месец дестинации, които също имат дълъг исторически фон. Това е една от най-добрите меден месец дестинации в Азия, където можете да избягате за най-романтичното си преживяване. Отдайте се на местната кухня в това екзотично място. За тези от вас, които обичат да посещават исторически места, Камбоджа може да служи на вашите интереси.

12.Витнам:

най-доброто Honeymoon Places in Asia-Vietnam

Обогатете идеята си за романтика, като посетите този популярен меден месец за първото си пътуване заедно. Известно е за екзотичните си плажове, където вие и вашият съпруг може да отделите малко време. Събудете сетивата си в тази страна, която със сигурност ще ви измие с красивата си представа за романтика. Можете също така да пътувате, за да разгледате водните пътища на Виетнам.

13. Лаос:

Меден месец places in Asia Laos

Това колоритно място е популярна дестинация за новородените двойки. Обогатете културната си страна, където посещавате местата за популярно наследство. Прекарайте най-ценното време на живота си с партньора си в най-добрите места за меден месец в Азия. Търсете благословиите на Всемогъщия в божествените будистки храмове. Донесете романтизъм във въздуха, като се отдалечите на морския бряг на островите.

14. Сингапур в Азия:

Меден месец places in Asia Singapore

Това място за меден месец е с перфектна комбинация от естествена живописна красота и модерна архитектура. Нощният живот на това място е изключително популярен, където можете да се забавлявате с партньора си. Отдайте се на местната кухня и отидете на плажа. Това високотехнологично място обещава красиви плажове и вълшебни меден месец курорти.

15. Дубай, ОАЕ:

най-доброто Honeymoon Destinations In Asia - dubai,united arab emirates

Това е идеалното място да поглезите любимия си. Тази тропическа дестинация има идеалното сливане на пустинята, водните тела и градския живот. Не само можете да се отдадете на шопинг, но и да отидете за сафари в пустинята. Можете също да се занимавате с забавно изпълнена дейност в пясъчните дюни като сноуборд.

Виж повече: Най-красивите места в света за меден месец

Насладете се на най-ценните дни от брачния живот в едно от тези най-добри места за меден месец в Азия. Имате най-доброто време от живота си в Азия, които заслужават да бъдат посетени. Сега, когато познавате най-добрите меден месец в Азия, не чакайте повече и посетете мястото, което отговаря на вашите нужди.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

40 − 31 =