15 Най-добри лео татуировки дизайни за мъже и жени

Това, че животът ни е повлиян от небесното небе, е общоприето вярване сред хората по целия свят и затова не е чудно, че човек има тенденция да изразява тази вяра под формата на собствения си дизайн на зодиакална татуировка. Лео "Лъвът" е най-доминиращият от всички зодиакални знаци. Тези, родени под този знак, са естествени лидери. Те са смели и авторитетни и естествено са привлечени от хора с еднакво силна личност.

Лъв Tattoo designs

Типичните лео са проницателни и имат аура на величие около тях, като всички тези особености са много характерни за Лъв. Под ръководството на Слънцето, този лео знак, особено в изкуството, е представен най-вече в цветове от злато, жълто, оранжево и червено.

Най-добрите лео татуировки за мъже и жени:

Тук даваме най-добрите и популярни дизайни на татуировки за мъже и жени със смисъл и изображения, които ще ви учудят.

1. Fierce Лео татуировка дизайн за момчета:

свиреп Leo Tattoo Design

Дивата природа на лъва се постига с цялото си ярост в тази интензивна работа. Това е перфектно въплъщение на сила и сила. Същността на тези атрибути се улавя превъзходно в очите. Това е почти сякаш притежателят на тази татуировка изпраща предупреждение чрез това великолепно издълбано произведение на изкуството. Това е един от най-добрите татуировки лео дизайн за мъже с големи оръжия.

Виж повече: Исус Христос татуировка дизайни

2. Лео Tribal татуировка Дизайн:

Лъв Tribal Tattoo

Племенните татуировки, освен че са популярни, имат много символизъм и значение, свързани с тях. Качествата на авторитета, мъжествеността и гордостта, символизирани от лъва, са дълбоко свързани и с племена. Tribal Leo татуировка е олицетворение на такива качества. Татуировката се извършва лесно с гривната на лъв, трансформирана в племенна форма.

3. Лъв Зодиак Татуировка Символ на китката:

Лъв Zodiac Symbol Tattoo

Просто на вид, този символ на Зодиакален Лъв обозначава смелостта и лидерството, преобладаващите качества, открити в родените под Слънцето. Придружено от хубава рамка, това е доста привлекателно.

4. Лео подпис татуировка изкуство:

Лъв Tattoo Art

Докато някои обичат да персонифицират зодия "Лъв" чрез дръзката и свирепа форма на лъва, други обичат да го представят с прости букви. Вижда се тук дизайна на татуировка "Лъв", направен по калиграфия. Тя е опростена, но привличаща вниманието и най-добре показвана на гърба, китката, гръдния кош или предмишницата.

5. Лъв с две лица Татуировка Дизайн:

лъв with Two Faces Tattoo

Символиката на дизайна, изобразен в тази татуировка, може да бъде взет, за да изрази силните и слабите страни на родените под този зодиакален знак. Докато Лео са смели, авторитетни и родени лидери, техният недостатък е, че те са арогантни и богати. Двете лица са характерни за двете страни на природата на Лео и това изображение е декоративно направено в ярки нюанси. Тук татуировката на момичетата с лъв е отлична идея за художник, която може да бъде впечатлена от цялата тълпа.

Виж повече: Близнаци татуировка дизайни

6. Лъв Зодиак Символ Татуировка на слънце:

слънце Tattoo with Leo Zodiac Symbol

Слънце татуировки, в непосредствена близост до лъв, са идеален символ в дизайна на татуировки за родени под слънцето. Те се носят както от мъже, така и от жени и са проектирани в редица размери, цветове и стилове. Този дизайн на татуировка е от келтско слънце, преплетено във външен дантелен шаблон с емблема на Зодиака Лъв в кръга.

7. Половин ръкав коронован татуировка лъв за мъже:

Коронясаха Lion Tattoo

Друг популярен начин за изобразяване на зодиакалния знак "Лъв", както е показано в дизайна на тази татуировка, е този на лъва, украсен с корона. Той смело посочва факта, че лъвът е крал на джунглата и е по-добър от всички други животни. Тази татуировка има власт и авторитет, щамповани навсякъде по нея чрез живописните детайли и невероятната цветова техника. Това татуировка лео дизайн идеално подходящ за мъже.

8. Татуировка с цветя:

лъв with Flower Theme

Когато татуира с определени цветя, лъвът представлява баланс между силата и крехкостта и по същество прави докосване на женствеността. Тя е представена тук в пасивна форма с фин намек за любяща и чувствителна природа, която е доста характерна за един Лъв, който не споделя лесно тази особеност с другите.

Виж повече: Татето на Ганеш Мантра

9. Татуировка на лео пеперуда с име:

Лъв Butterfly Tattoo

Зодиакът Лъв е красиво изобразен в тази татуировка на пеперудата, което е доста добре дошла промяна от стандартните татуировки на Лео, изобразени най-вече чрез лъва. Вибриращ в цвят и вкоренен с букви, този дизайн е направен за Лео Жената.

10. Келтски татуировка на лъвчетата на рамото:

келтски Lion face Tattoo

Лъвовете са символ на гордостта и храбростта и лео татуировка дизайни, като този един преувеличават този факт много добре. Тук те са поставили малка племенна същност на лицето на лъва, защото тя се формира чрез създаване на дискретен модел келтски линии и криви.

След като е направено, те са написали думата "LEO" по изключително стилен начин. Спецификацията на този дизайн е, че той е много различен от всички други проекти на Лео е много проста, но красива. Това може да бъде изпробвано от мъже и жени и основната причина е, че тя е малка татуировка и по този начин може да се наложи върху всяка част на тялото.

11. Дата на раждане Лео татуировки на гръдния кош:

Лъв with the birth date

Всички татуировки, както се казва, имат специфично значение и че татуировките първоначално са били направени за мастило за постоянно някакво запомнящо се събитие, което искаме да носим с нас завинаги. Този татуировка на символа "лео" е един от онези много грижовни модели, при които датата на раждане на някого е написана на гърдите.

Обикновено това е нещо, което се прави от горди родители, където текат датата на раждане на децата си на телата си. Не е необходимо обаче само да получите датата на раждане на вашето дете. Вместо това можете да получите датата на раждане на всеки, когото обичате в телата си, за да ги превърнете в безсмъртни в спомените си и през татуировката.

12. Зодиак с лео лапите Татуировка дизайни:

зодиак with paws

Когато става въпрос за момичета, те са строго вярващи в зодиака, както и малки и сладки татуировки като тази. Тук имаме един от най-красивите лео зодиакални татуировки, който се разработва с лапите на един и същ лъв. Това е много малка татуировка в сравнение с лицата и дизайните, които са големи и покриват широки части на тялото.

Тук имаме символа на Зодиака Лъв с лапите около граничната линия на зодиакалния символ. Това е много необичаен и много красив дизайн за всички смели момичета там.

13. Дизайнът на пълен лъв татуировка на ръката:

Най- full lion tattoo

Лъвските лица са станали прекалено масови, така че е важно да опитате нещо съвсем ново и необичайно и този татуировка на символа "Лъв" е абсолютно чист въздух. Това е лъв с пълен размер, който е в половин позиция или просто вертикален, точно както ще видите на националния флаг на Шри Ланка.

Тук те не са използвали никакъв цвят, но можете да използвате произволен цвят, ако искате да сте по-цветни и по-светли. Тук лъвът има много келтски и племенни детайли и верижните дизайни го правят много смел и умен.

14. Лео сърце татуировка зад ухото за момичета:

Лъв with a heart

Някои от най-добрите лео дизайн татуировки са тези, които са безлични и имат само зодиака символ на Леос в тях. Има и много разлики между това как момчетата харесват своите татуировки и как момичетата ги харесват. Тук имаме една малка татуировка "Лео", която се прави зад ушите и опашката на татуировката има сладък знак за сърце.

Това показва комбинацията от женски чар и мекота, заедно със смелостта и силата на лъва. Това е изключително привлекателна комбинация, а момичетата, които имат такова отношение, получават много внимание от всички страни.

15. лъскав лео татуировка на гърба за жени:

лъскав Leo tattoo

Докато татуировки на гърба и шията са най-често срещаните форми на татуировки, важно е да изберем татуировките, които са дори по-добри от най-добрите и този вид татуировки на символите "Лъв" са най-добрите. Тук момичето е показано да се наслаждава на татуировка с лъвче лице, което се прави с комбинация от червено и сребро, за да добави малко блясък към нормалното лице. Другите подробности се правят под формата на лапи до долната част на лапите. Това е много girly дизайн с оцветяване и сребриста финес, както и извит модел и малък размер на татуировка.

Татуированото изкуство е начин да изразите изкуствената страна на себе си и зодиаците са това, което говори за личността на човешкото същество. Когато и двамата се съберат, получавате смъртоносна комбинация от татуировки от Лъв за мъже и жени, които изглеждат красиви.

Leave A Comment

69 − = 65