15 Най – добри бродерии Sarees с снимки Стилове в живота

Думата бродерия показва всякакъв вид показване на изкуството, направено върху материали за облекло, като цяло. Едно от най-добрите приложения на думата "бродерия" често се прави със сарези. В Индия има повече от хиляди дизайнери за бродерия в Индия, а някои от най-добрите примери за тяхната творба са обсъдени по-долу с помощта на подходящи снимки.

Огромна бродерия Sarees със снимки:

Върховете на 15-те страхотни бродерии с подходящи снимки са както следва.

1. Червената дизайнерска бродерия Saree:

бродерия Sarees-Red Designer Embroidery Saree 1

Това е най-добрата saree за бродерии в този списък и е постигнала тази позиция, защото е фантастично изобразяваща съблазнителните цветове и дизайни. Човек не може просто да получи достатъчно от него и не може да бъде оценен достатъчно, както добре. Начинът, по който е разработена тази саре, е абсолютно красива и почти всички жени там ще имат повече от желание да спортуват това на тялото си с подходяща блуза и да я носят при специални случаи. Ако търсите нещо ново през този сезон, то тази червена сари е може би най-доброто за вас. Сарее е толкова привлекателен, че може лесно да се използва като сватбена сара. С помощта на тази сара, вие ще вдъхновявате други жени да спортуват цвета по-често. Това е една от популярните дизайнерски бродерии.

2. Розовата шифофон бродиран вид Сарей:

бродерия sarees

Имате ли нужда от бродирана сара? Ето една фантастична сара, която идва с много съблазнителен дизайн, направен върху нея. Художественият традиционен интериор на изкуството на сари, който е спорт, е може би най-доброто нещо за тази сара и това е преди всичко характеристиката, която ще вдъхнови жените да спортуват тази сара. Ако търсите нещо съвсем модерно и ще ви накара да изглеждате очарователни (тъй като розовото е предпочитаният цвят), тази сара може да е тази, която спортува при сватби и други подобни специални поводи. Това е една от най-популярните ръчни бродерии.

3. Многоцветната синтетична бродирана сарей:

бродерия Sarees-Multi-Colored Embroidered Saree 3

Вероятно сте виждали много красиви сари до сега, които идват с прилагането на повече от един цвят. Но това е съвсем различно и доста уникално от подобно изглеждащите сари, просто защото фактът, че цветовете са напечатани и изобразени на този сарий съвсем прекрасно. Ако търсите сара, която идва с красив дизайн на бродерия, тогава това може да е точното за вас. Също така е един от най-новите индийски сарези на този сезон, че жените ще предпочитат най-много.

4. Бродираният Вадодара Сарей:

бродерия Sarees-Embroidered Vadodara Saree 4

Тук има красива сара, изпратена и изработена в района на Вадодара. Тенденцията към бродерия, която тази сара се следва, е много очарователна и ще обичате начина, по който тази сарее прави жената да изглежда изключително красива. Ако търсите нещо съвсем невероятно, това може да е най-доброто за вас там. Привлекателният модел на тази сара е една от най-хубавите черти, показани от почти всички сареи, произведени от Вадодара. Червеният цвят може да се каже, че е най-добрият цвят, който би могъл да се използва като основен цвят, за да изглежда така красива тази саре.

5. Светло розовата крепна бродерия Saree:

бродерия Sarees-Light Pink Saree 5

Тук има красива сара, която забелязва розовия цвят на бебето. Тенденцията на модата на бродерия, която тази сара се следва в граничната част, е нещо, което ще впечатли повечето хора на първо място. Това е една от най-добрите бродерии sarees.

6. Светло зелената цветна бродерия Saree:

бродерия Sarees-Light Green Colored Embroidery Saree 6

Това е една от най-красивите изглеждащи бродерии на всички времена. Моделите, които са привлекателни за окото, направени на паллната част и на горната част близо до гърдите, са това, което прави тази сарее да изглежда толкова привлекателна на първо място. Това е една от популярните дизайнерски бродерии.

7. Жълтата фантастична бродерия Saree:

бродерия Sarees-Yellow Colored Embroidery Saree 7

Жълтият е един от най-предпочитаните цветове на жените, когато става дума за сарде. Жълтият цвят съвпада перфектно с материала, който се носи от тази сара. Страховият отпечатан модел на паллу и границите е още един удивителен факт за тази сара.

8. Тежката бродирана сарей:

бродерия Sarees-Heavy Embroidered Saree 8

Тази сара е снабдена с тежък шаблон за бродерия и този модел прави това сарае красиво на първо място. Ако търсите нещо съвсем съблазнително и модерно, тогава белезникавият цвят на сарее, смесен със светлорозовото е това, което прави тази сара толкова привлекателна. Това е една от популярните тежки бродирани сарде.

9. Бялата цветна нетна бродерия Saree:

бродерия Sarees-Beige Colored Saree 9

Ето една сарее, която спортува бежовия цвят най-подходящо. Ако имате нужда от сара, която идва с привлекателни бродирани външности, тогава това може да е само за вас. Той е модерен и изглежда така, както и да се надяваме, че го харесва.

10. Сватбата Джорджет Бродирана Сарей:

бродерия Sarees-Wedding Georgette Embroidered Saree 10

Това е още една добре изглеждаща georgette saree, която идва с една от най-добрите тенденции бродерия за sarees, които са подходящи за показване на сватби. Моделът е съвсем уникален и няма да виждате това всеки ден. Това е една от най-добрите бродерии sarees.

Виж повече: Випул Сареш

11. Сареа на Аква синьо бродерия:

бродерия Sarees-Aqua Blue Embroidery Saree 11

Тук има красива сарена от бродерия, която излиза от най-добрата колекция от модерни сареи за този сезон. Удивителната флорална рисунка, последвана от тази сара е нещо, което ще привлече жените на първо място. Това е една от най-популярните серийни рокли.

12. Модерната бродерия Saree:

бродерия Sarees-Trendy Embroidery Saree 12

Тук има още една сарена от бродерия, която идва с един от най-добрите дизайни, които жените виждат. Флоралното произведение на палия, заедно с големите бели пунктирни дизайни на границите, представляват един от най-добрите дизайни за сардери там. Това е една от най-популярните серийни бродерии.

Виж повече: Жакард Сареш Дизайн

13. Модерната жакардова бродерия Сарей:

бродерия Sarees-Fashionable Jacuqard Embroidery Saree 13

Ако се нуждаете от някои модерни сари, то това ще бъде един от най-добрите, които някога ще намерите. Удивителният розов цвят е един от най-хубавите цветове за сарените там. Това е една от популярните дизайнерски бродерии.

14. Бялата фантастична бродирана сара:

бродерия Sarees-White Fancy Embroidered Saree 14

Това е толкова фантазия, колкото може да получи саре. Червените флорални мотиви върху бялото платно на саре е това, което прави това сарее толкова интересно на първо място. Това е една от най-добрите десени за бродерии.

Виж повече: Джаджани копринени сари

15. Черната блестяща бродирана сарей:

бродерия Sarees-Black Heavy Embroidered Saree 15

Тук е невероятно бродирано саре, което идва с привлекателни малки дизайни, които са направени да впечатлят. Това е една от популярните дизайнерски бродерии.

Надявам се, че може да харесате всички горни sarees за бродерия и лесно да ги носите.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

29 − = 26