15 Най – добър дизайн блуза Pattu Saree с снимки Стилове в живота

Сарее е просто едно парче дреха, обвита стратегически около тялото ви, за да формира костюм от едно парче. В днешната модификация често понякога този костюм от едно парче може да бъде направен от две различни парчета, но едно нещо, което остава постоянно завинаги и повече е използването на блузи в нормален ден, за да сдвоите вашето saree. Блузата е тази средна рифка, която носим под сара, за да поддържаме сарее и също като различните шарки и дизайни на сарето, можете лесно да направите дизайни и модели на блузата също.

Красива блуза дизайни за Pattu Sarees с снимки:

Ето някои от най-добрите дизайни на блуза, които ще вървят добре с Pattu sarees с изображения, които със сигурност ви вдъхновяват.

1. Украсените площади:

pattu saree blouse designs

Цялата блуза е изработена от най-красивите модели. Базовият цвят на блузата е ярък поп розов, но това, което краде шоуто, е дизайнът на гърба, направен от най-чувствителните декорации. Каменната работа на площадите е ослепителният фактор на блузата, който продължава към ръката на блузата. Меките квадратчета са заобиколени от меки розови тъкани. Това е един от перфектните дизайни блузка за патла sarees, който е подходящ за вашата сватба.

2. Everyday Anarkali:

Pattu saree blouse designs everyday anarkali

Това е донякъде ежедневен външен вид без предварителни украшения, които съставляват тялото на блузата. Дори без каменна или бижутерия, за ежедневна блуза това е красива. Цветът на блузата се смесва с червено вирмилион и с изумрудено зелено за гърба. Вътре е широкото златно резба. Този тип блуза памук сари е проектирана изключително прекрасно в деня ви с яркост.

3. Бродираният вид:

Pattu saree blouse designs embroidered look

Блузата показва на гърба си тежък модел на бродиране. Нарязаната на гърба е изработена от криви, средната част от която е спортна с красив дизайн на храма. Лека нишка придава двете рамене, докато красивото бяло ескалира смарагдовия нюанс. Има и мек златист дизайн, който завършва с красиво цвете на гърба.

4. Прозорецът Раджастан:

Pattu saree blouse designs Rajasthani window

Всяка култура има собствен дизайн и свои собствени модели и тук е класически пример за това как дизайна на Раджастани може да бъде променен в красив цветен ацтекски вид. Гърбът на блузата има отворен прозорец, който прилепва капка вода нарязана на гърба. Блузата на гърба е с красиво огледално произведение с най-добрите цветове, вградени в едно. Това е един от най-популярните дизайнерски блузкови дизайни за пату-саре с най-новата прекрасна нишка и каменна работа.

5. Настройка на ребрата:

Pattu saree blouse designs rib cage setup

Това е прекрасен модел за обратно изрязване на блуза, където гърбът на блузата завършва в ребрата в клетка. В ъглите на рязането има тежка каменна работа и последователност. По линията на рязането и дори по протежение на ребрата клетка ленти са меки модели, направени от кръг камък работа.

Виж повече:  Канчи Пату Сареш

6. Цветната блуза:

Pattu saree blouse designs flowery blouse

Тази блуза има най-малкото от шаблоните, но все пак това е един от най-красивите дизайни на блуза за пату сарейс. Тялото на блузата около гърдите е изработено от сатен, но средно черно, докато останалата част от границата и ръкава спортуват красив цветен модел в червено и розово.

7. Скъпоценни камъни:

Pattu saree blouse designs fish scale jewels

Облегалката на блузата тук също спортува красива рибна скала с вътрешна зари и георгите. Блузата е красиво оформена с водни капки каменни работи, които изглеждат просто хипнотизирани в смарагда. Всяка скала или скала на рибата е направена от работата на зори. Това е една от най-новите дизайни на блуза пату сари в тази година 2017.

Виж повече:  Сватбена дизайнерка

8. Екстравагантът на цветята:

Pattu saree blouse designs flower extravaganza

Блузата може да изглежда отначало проста и скромна, но докато гледате на гърба, ще забележите красив цветен модел, прикрепен към останалата част от лентата за блузи. Моделът започва от гърдите на шията и продължава в екстравагантно цвете, докато се отслаби, за да стигне до края.

9. Блузата с едно яка:

Pattu saree blouse designs collar one bearing blouse

Фантастичният в линията на серията от тези красиви дизайни на блуза Pattu е тази гола костна блуза. Блузата, целият път отзад и отпред е силно украсена с каменна и перлена работа с красив прозорец на гърба, за да спортни гол гръб.

Виж повече: Дизайн на картини на сари

10. Черната магия:

Pattu Saree Blouse Designs 9

Просто погледнете хубавото, което тази блуза носи. Това определено е една от най-добрите дизайни на памучна блуза, които можете да носите с пату саре. Моделът, направен върху него, е нула. Точно така! Това е обикновена блуза, но все пак със своя неутрален цвят изглежда доста невероятно и може да бъде много добре спортен със зелен цвят pattu saree. Ако търсите нещо привлекателно, което да не ви накара да изглеждате като цяло шоу, тогава това ще бъде една от най-добрите блузи за пату-саре. Тя може да спортни при различни събития като сватби и празнични случаи.

11. Златната блуза Алюр:

Pattu Saree Blouse Designs 10

Това е един от най-добрите златни цветове прости дизайни блуза за pattu sarees, които някога можете да носите. Това е празнична блуза и ще бъде подходяща за жени, които имат добра височина. Атрактивната гледка на граничната част на сара се съвпада с долната част на ръкавите и така можете да кажете, че тази блуза ще бъде идеална за сарде с тези дизайни, направени върху тях. Целият цвят на блузата е толкова привлекателен, че почти всеки ще се влюби в цвета. Работата, направена на блузата, показва любов и обич и е една от най-добрите блузи за патут сари, които някога може да се възползвате.

12. Ниска блуза фентъзи:

Pattu Saree Blouse Designs 11

Тази ниска изрязана семпла черна блуза е друга добра блуза за червените парчета сардета там. Изглежда съвсем готино и за жени на средна възраст и за млади жени. Може да се използва като булчинска блуза и ще бъде подходящ за жени, които обичат да излагат горната част на гърба на тялото си в името на модата. Може да се каже, че е една от най-красивите дизайнерски блузи за пату сареи, които ще вървят ръка за ръка със стилен външен вид. Ако търсите нещо ново и привлекателно в тази категория, тогава тази блуза определено ще свърши работата.

13. Атрактивното пътешествие в червено:

Pattu Saree Blouse Designs 12

Тази пълна блуза с врат красиво спортува в червен цвят, заедно със съблазнителен и уникален дизайн, направен на горната част на врата. Тя ще бъде подходяща за кремав цвят или златен цвят pattu saree. Тя може да се използва и като сватбена кошара и също ще бъде добра булчинска. Отново, ако ще присъствате на парти, това ще бъде една от най-добрите блузи там. Ръкавите са доста кратки и затова ще бъде удобен за спорт в стилните градове на влажна Индия. Ако погледнете внимателно, ще видите, че двата края на двете страни на шията са свързани с помощта на малка дантелена шарка, която е втората най-привлекателна черта на тази блуза от предната страна до бляскавия дизайн, направен върху гърлото , Ако търсите нещо, което веднага ще открадне всички външности, то тази блуза ще бъде перфектното нещо за вас там.

14. Цветният дизайн:

Pattu Saree Blouse Designs 13

Този конкретен дизайн на блуза за патту сари спортува повече от един цвят и може да се каже, че е една от най-атрактивните дизайнерски блузи за пату-саре, които някога ще станете свидетели през този сезон. Цветовете са толкова точно представени в тази индийска женска дреха, която всяка жена ще стане нетърпелива да я носи.

15. Булчински блясък:

Pattu Saree Blouse Designs 14

Тук имаме една от най-добре изглеждащите памучни сардета булчински блузи с работен дизайн на всички времена. Тя е направена с помощта на цветно розово, което е основният цвят. На това се правеха много малки съблазнителни златни мотиви, които са като заледяване на тортата.

Това са най-добрите марки, в които се занимават дизайните на блузата Pattu saree. Вие ще знаете дизайна, от който можете да вземете, ако наистина искате да се откроите от тълпата.

Leave A Comment

6 + 1 =