15 Модни и разнообразни зимни топки за жени | Стилове в живота

Зимният климат не е подходящият сезон за носене на стилни и дизайнерски дрехи, които са мисълта, която се движи зад всички млади момичета и дами. Но това не е напълно вярно, тази статия напълно извежда различни идеи, в които зимният връх може да се носи стилно.

Последни и сладки зимни върхове за жени:

Тук изброяваме топ 15 зимни върхове за млади момичета и дами, които търсят модни и модерни зимни върхове.

1. Кашмири щампа с дълъг ръкав нагоре:

кашмирски Printed Long Sleeve Top

Кашмирската вълна е известна със своето качество и най-подходяща за зимно износване. Проектирането на върха с пълни ръкави с печатен дизайн в центъра е една от най-популярните зимни платове. Този тип върха с чифт джин за меко време е перфектен костюм.

2. Дълги пачуърк зимни топ с яка:

дълго Patchwork winter Top with Collar

Дългите върхове за зимата са в тенденция в наши дни поради уникалния им вид. Употребяваната тъкан е материала от вълна с централни джобове. Пачуърка с бродерия или стикер, прикрепени към лицето, като котка, куче или птици. Деколтето има дизайн на колан с настройка на конеца.

3. Обикновена дизайнерка Висока шийка шийка зимни върхове:

обикновен Designer High Neck Collar Winter Top

Тази обикновена вълна с памучен комбиниран материал е идеалното облекло за леко студен ден за жени. Високият дизайн на шийката на врата покрива врата, защитавайки гърлото от студ и вятър. Това дизайнерско износване има две успоредни кърпи, които приличат на привърженик на венчелистчетата.

4. Плъзгащи се зимни панделки:

плисе Winter Plaid Top

Картонът е подобен на вълнен плат, но е много по-лек и сравнително рентабилен. Тази тъкан придобива своето значение в модната индустрия, като проектира различни видове дрехи. В този тип карирана горна част, горната част на материала е прегръдка на тялото и излъчва надолу от бедрената област, която наподобява мини-рок. Това може да се комбинира с дълъг палто и чифт джин.

5. Залепен зимен връх:

козина Attached Winter Top

Кожата е пухкав материал, за който се знае, че се използва при проектирането на зимни дрехи. Един такъв дизайн на плата е зимният връх. За обикновен флип на върха, контрастната цветна козина е прикрепена около областта на шията, отстрани на горната част, а също и от долната граница на горната част. Този тип дизайн дава повече топлина от обичайния връх на рулото.

Виж повече: Парти страници за жени

6. Капки за рязане на шия:

Изпускайте Neck Winter Top

В този вид на върха, с два или три материала от вълнена тъкан е колажирана, за да формира върха с пълни ръкави. Най-забележителната особеност на този дизайн е дизайнът на падащото гърло, който се извива по вълнообразния начин. Този тип върха е най-добре да се носят за бизнес парти с чифт джин. Този дизайн на падаща врата е най-подходящ за малката до средна фигура на тялото.

7. Извън рамото Пълна ръкав Зимни върхове:

от Shoulder Full Sleeve Winter Top

Това изпъкнало рамо, направено от материала от вълна, е най-удобно и поглъща пот. За да я придаде по-привлекателен вид, гърлото на рамото има дизайн на носа, който има допълнителен слой материал, който се движи около горната част на тялото. В зимните върхове на ръкавите на жените са пълната ръка, която се стеснява около областта на глезена.

8. Клетки проектирани зимни върхове:

плетене на една кука Designed Winter Top

Кройката дизайн е популярен дизайн за много възрасти, направени от прежда материал, този тип на върха може да се направи в дома си. Тъй като се нуждае от време и енергия за проектиране на такъв връх, по-лесно е да избирате от магазина. Проектът за плетене на една кука няма непрекъснат дизайн, създавайки пространство между дизайна, което го прави по-малко дебело и позволява по-лесно преминаване на въздуха в сравнение с плетената горна част, за да се избегне по-добре да се носи горната повърхност на резервоара и след това да се добави слой зимна горна част върху него с чифт къси или джин.

9. Дълги туники валцувани яки зимни върхове:

дълго Tunic Rolled Collar Winter Top

Това е най-добрият зимен връх за дамите в един студен ден. Материалът, използван за това, е дебела вълнена тъкан, която е зашита в свободен връх, който може да се носи чрез натискане на горната част на главата. Ръцете имат изпъкнал дизайн с навита яка. Тъй като те не са странични шевове, този вид на върха се носи на върха на тениска или на върха на резервоара. Този дизайн на туниката е подобен на роклята на пълзящия дизайн.

10. Зимни върхове от животински печат:

животно Print Woolen Winter Top

Това отпечатано животно е най-добрата зимна топка за момиче, обикновено износена през зимните сезони. Тъй като е направен от дебел вълнен материал, този тип върха може да се комбинира с кожено яке и чифт джин за случайни външни срещи с приятели.

Виж повече: Лятна топка за дами

11. Трикотажни зимни цветове:

плетен Winter Crop Top

Плодовете за рязане са зимни тоалети, носени по-често от млади момичета, благодарение на модерната и красива перспектива. Горната повърхност обикновено пада точно над хиплин. Момичетата се съревновават с върховете с високи талии или мини пола с чифт ботуши. Този междинен талията е изработен от чист вълнен материал, изплетен в тясно опакован дизайн, който придава добра топлина дори и без яке.

12. Диагонални шевове на зимни връхчета:

диагонал Seam Winter Top

Този тип зимни върхове за жени са уникални и извеждат различен модел от обичайния зимен връх. Материалът, използван тук, е дебел ярко избледнен цвят от кадифения ми материал. Разликата, създадена чрез шиенето на горната част, е линията на шева, минаваща диагонално от долния край на едната страна, пресичаща по средата и завършваща от другата страна на рамото. Деколтето има затворен дизайн, който помага да се предпази гърлото от студено време.

13. Трикотажен връх с дантелен ръкав:

плетен Top with Lace Sleeve

Обикновеният плетен вълнен връх е винаги първият избор от платното през зимния сезон, за да се придаде по-приятен външен вид на ръкавите, които са зашити, като се използва дантелен материал. Цветът на дантела може да бъде подобен на горния цвят или на цвета на контраста. Всеки от типовете е налице на пазара. Деколтето обикновено е кръгло.

14. Обикновена калъфка с изпъкнали ръкави:

обикновен Plaid Top with Ripped Sleeves

Плесените материали са с лека тежест и все пак носят значително количество топлина, когато се носят по време на студено време. Този чист калъф е подчертан с дизайнерски ръкави. Те имат многобройни разфасовки с еднакви размери, които формират изрязан дизайн, който излага кожата между разфасовките, които най-често срещаният дизайн в наши дни. Този тип топ зима се носят заедно с чифт гадже или приятен джин.

Виж повече: Необикновени върхове

15. Крем за зимна култура Top:

плетене на една кука Winter Crop Top

Този върха на плетене на плетене на една кука е един от най-широко разпространените зимни върхове на младите тийнейджърски момичета, тъй като има особен дизайн, изработен от прежда, който дава дебелина на върха, но има многобройни празнини между тях, благодарение на шаблона. Този връх на реколтата е проектиран с пълни ръкави, направени от същия материал от прежди. Момичетата могат да се съчетаят с тъмен връх на аквариума с върха на зимата, който дава хладен външен вид.

Защо все още мислиш да пазаруваш дрехи за зимата? Време е да се ударите в магазините и да изберете един от топ 15 зимни върхове, изброени по-горе, и да ги съчетаете с джин или пола, когато отидете за пробен период и се наслаждавате на зимната ваканция, като покажете цветни плетени или кройки дизайн нагоре и се наслаждавайте на себе си време с усмивка!!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 2 = 7