15 лесни коледни занаяти за деца и възрастни Стилове AT живот

За предстоящите коледни празници хората обичат да украсяват дома си с уникалните творчески коледни занаяти. Даването на подаръци на Коледа и украса на нашата къща в този ден ще бъде страхотна памет за всички нас. Коледа е фестивал на забавления и страхове. Можете да направите много занаятчийски дейности, за да направите дома си ярък и красив за сезона.

Най-добрите коледни занаяти и занаяти Идеи за деца и възрастни да правят у дома:

Тук ще намерите 15 най-добри идеи за коледни занаяти за деца и възрастни.

1. Сладък лимон:

Северен елен Lollipop

Ето един много сладък начин да дадете сладки на децата на Коледа. Изрежете зелените очертания на ребрата и направете дупка за носа. Залепете близалката на изреза и я залепете с лента. Те стават чудесните коледни занаяти. Нека децата ви да ви помогнат да направите това занаяти в насипно състояние.

2. Candy Stick дървета:

бонбони Stick Trees

Направете прекрасни бонбони пръчи дървета, които са боядисани в червено или зелено. След това ги залепете, за да образуват триъгълна форма. Можете да го украсите с малко помпони също. Това прави чудесна идея за Коледа, която може да бъде окачена на стената. Това ще бъде добър избор за украса на стената на Коледа.

3. Мъниста Забавления:

мъниста Fun

Това коледно платно за деца е толкова лесно, че те ще го харесат много. Необходими са червени и зелени мъниста, поставени в зелени четки за бутилки. Този плавателен съд е добър за децата, тъй като те могат да оформят четките в бонбони и да украсят къщата с нея. Ръчно направените неща като това винаги ще са добър избор.

4. Закачалка на капака:

капак Hanger

Тук е хубав начин да използвате буркани. Добавете малки бижута и след това съединете капачките, за да оформите форма на дървото. Това може да се използва като венец. Тази идея за коледни плавателни съдове за децата е много цветна и изглежда страхотно на вратата на къщата ви. Когато гостите ще дойдат във вашия дом, това време дава положително усещане при влизане във вашия дом.

5. Санта четка:

Santa Brush

Това е толкова забавна и цветна дейност, която децата ще се насладят на това. Използвайте голяма четка за боядисване и след това оцветете дръжката в червено с бели точки. Добавете малки черни точки за очите и червена помпа за носа. Това са много лесните коледни занаяти. Не са необходими повече трудности при създаването на този плавателен съд; това ще бъде лесен начин да направите този плавателен съд.

6. Салфел за салфетки:

Тоалетна Role Reindeer

Направете елените на Дядо Коледа с помощта на тези лесни коледни занаяти за деца. Еленът се изработва с помощта на тоалетни ролки, които са боядисани в кафяво. Можете да добавите в рога и очи, заедно с червен помпоз. Тази колекция от северни елени ще изглежда добре заедно с хубав Дядо Коледа в шейна. Можете също да персонализирате това занаяти с творчеството си, опитайте този занаят, за да декорирате коледното дърво.

7. Винен стъклен свещник:

вино Glass Candle Holder

Нека децата оцветят чашите за вино в коледните теми. След това можете да ги обърнете с главата надолу и да сложите свещи на основата. Тази прекрасна декорация ще изглежда удивително в дома. Изберете тази коледна дейност за следващия ваканционен сезон. Това изглежда смешно, но дава по-голямо внимание при декорирането.

8. Украса на гръбначния стълб:

жълъд Decoration

Тези предучилищни коледни занаяти са много лесно да се правят в училище или у дома. Нуждаете се от жълъди, които трябва да бъдат боядисани в зелено. Жълъдите могат да бъдат декорирани от децата, използващи малки помпони от различни цветове. Дръжте жълъците на малка поставка или на памучни основи. Това е хубаво и избирателно плавателни съдове за вашия ден.

9. Корков елен:

корк Reindeer

Тези коледни идеи за възрастни са много готини и използват винени тапи. Съберете няколко винени тапи и след това се присъединете към тях, за да образуват елените. Можете да добавите и червена топка за очите на носа и занаятите. Коркът може да се наложи да бъде нарязан наполовина за краката.Този един плавателен съд е полезен начин да направите занаяти от вашите полезни събирания за скрап.

10. Орнаменти за бонбони:

бонбони Stick Ornaments

Тези прекрасни коледни занаяти за децата, които правят у дома, са перфектни дървени орнаменти. Те могат да използват бонбони и да ги украсяват с боя или хартия, за да направят Дядо Коледа, Снежен човек, Рене и т.н. Всички орнаменти могат да бъдат окачени на дърво. Съберете тези пръчки и направете добър плавателен съд, както споменахме по-горе, ще получите сигурни коментари.

Виж повече: Лесни занаяти да правят у дома

11. Венци от хартия:

хартия Wreaths

Ето коледни декоративни занаяти, които могат лесно да се правят от децата. Те трябва да вземат зелена хартия и след това да ги наредят на процепи, но не и през цялото време. Дължината след това се съединява, за да формира кръг или венец. То може да бъде украсено по различни начини.

12. Декорации на бутилки за вино:

вино Bottle Decorations

Някои от лесните коледни занаяти за възрастни са декорации на бутилки вино. Те могат да бъдат боядисани отвън и след това да бъдат обвити с жица или канап. Можете да групирате три, за да оформите думата "JOY", като поставите всяка азбука върху всяка бутилка вино.

Виж повече: Лесни занаяти за възрастни

13. Ръчен печатен венец:

ръка Print Wreath

Дръжте децата зает по време на празничния сезон, като им давате тези хладни занаяти. Този празничен венец е лесен за правене. Децата трябва да правят ръчни отпечатъци и след това да ги поставят в кръг. Изрежете го и добавете лък към долния слой. Това са хубавите идеи за коледни изкуства и занаяти.

14. Egg Snowmen:

яйце Snowmen

Тук има хубава коледна храна, която можете да направите у дома си. Яйцата се поставят един върху друг, за да формират снежни човеци. Добавете моркови за капачката и оцветете малки очи.

Виж повече: Предучилищни занаяти за деца

15. Карта за коледно дърво:

Коледа Tree Card

Това коледно дърво е добър начин да предадете вашите желания за празничния сезон. Децата могат да украсят една хартиена чиния и след това да я поставят на картон. Това ще бъде незабавен удар сред деца и възрастни.

Коледните занаяти са добър начин да украсите дома си за фестивала. Занаятите могат да бъдат за дървета, снежни хора, Дядо Коледа, северни елени и др.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

9 + 1 =