15 Красиви долна татуировка дизайни и имена

С татуировки стане ярост сред жените, че върховете на списъка е татуировка на долната част на гърба. Не само това олицетворява женствеността на жената, но също така прави и стил. Вече не е възпрепятствана от социалната стигма, свързана с татуировки, съвременната жена обича да се възхищава на тялото си и когато е украсена с татуировка на долната част на гърба, тя акцентира върху тези деликатни криви на бедрата.

нисък back tattoo designs

Долната татуировка на гърба може да бъде обширна или незначителна в дизайна, но независимо от това какъв е моделът, жените предпочитат фината и по-лека цветова палитра, за да дадат на татуировката желаната женствена привлекателност.

Снимки на долната част на гърба татуировки за момичета и момчета:

По този начин удар бяха някои най-вече се изисква по-ниски гръб татуировка дизайни, извършени от мъжете и жените. Използването на различни цветове го прави по-красив и модерен, съобразен с текстурата на тялото и цвета.

1. Доста по-ниско обратно сърце татуировка с крила:

сърце татуировка

Татуировка със сърце с крила е една от най-модерните татуировки сред младежите от това поколение. Основното значение на тази татуировка е любовта. Заедно с любовта, тя също така символизира възнесението, свободата и духовната природа. На много места тази татуировка се извършва от хора, които са загубили близките си, за да символизират, че ангелите ги носят на небето. Татуировката е широко разпространена в долната част на гърба на момичетата, но когато става въпрос за духовно значение, момчетата използват тази татуировка.

2. Долна Татуировка на гърба Птици:

птици-татуировка

Това е най-известният дизайн на татуировки за момичета. Дизайнът е най-подходящ за долната част на гърба, тъй като осигурява широка площ, която да му даде подходящ дизайн. Това символизира свободата на небето. Цветният цветен дизайн, който заобикаля клетката, допринася за красотата му. Тази колоритна татуировка е широко разпространена от момичета, които са постигнали свобода след тежък умствен натиск или мъчения. Тази красива татуировка се носи и от жени, които искат да летят по-високо, изпълнявайки целите си на живот. Това е един от най-добрите татуировки за момичета на долната част на гърба.

Виж повече: Крака татуировка дизайни за момичета

3. Долен връх Ангел & Демон крила татуировка:

ангел-и-демон-татуировка

Тази татуировка на долната част на гърба е комбинация от зло и ангел. Тази татуировка се извършва от хората, които имат мек ъгъл за близките, но в същото време са зли за враговете. В допълнение към татуировката, думите се споменават и с криви шрифтове, които добавят към красотата си. Красивият жълт цвят на пръстена с ангеловото крило определя любовта и страстта, докато малкият черен рог на злото крило определя омраза и силна борба. Тази татуировка се извършва широко от момичетата, но се вижда и от момчетата. Това е един от най-желаните дизайни на татуировка за момичета.

4. Голяма долна Lotus татуировка:

лотос-татуировка

Лъчото цвете татуировка не е просто дизайн на цветя. Лотосът символизира просветлението, вярата, чистотата, повторното въплъщение и т.н. Това е татуировка за момичета в азиатските страни. Тази татуировка се извършва широко с различни цветове, които имат различно значение. Бялото символизира чистотата, синът означава самоконтрол, червеното е за сърцето, а розовото е символ на Буда. Пурпурно означава мистицизъм, докато златото означава просветление.

5. Татуировка с цветя назад за момичета:

цвете Tattoo

Цветните татуировки имат широка гама от дизайни и стилове, от които да избирате и почти всички от тях имат символично значение, свързано с тях. В по-голямата си част обаче те се носят заради красотата си. Цветята са олицетворение на благодатта и красотата и те са неустоим избор сред жените, когато става въпрос за татуировки. Те са проектирани в цветни цветове и се отличават особено в долната част на гърба, където могат да се разтягат в пълна степен благодарение на по-голямата зона на покритие.

Виж повече: Самурай татуировки

6. Малко татуировка на долната пеперуда:

пеперуда Tattoo

Пеперудата в много различни форми и цветни модели отдавна е предпочитан избор сред жените. Пеперудата татуировка символизира грацията и красотата и създава привлекателен дизайн на долната част на гърба. Това е първият избор за жената, когато желаят да имат цветна татуировка. Пеперудата символизира много различни неща като свобода, огън, любов, жертвоприношение, възраждане и т.н., според цветовата комбинация, избрана в татуировката. Тази татуировка е синя пеперуда, заобиколена от лозови клони.

7. Красива татуировка на паунови пера за момичета Долен гръб:

паун Feather Tattoo

Татуировки от пауър пера обикновено се носят като мотив върху тялото. Освен че е свързан с роялти, пауново перо означава гордост и арогантност. Докато някои от тях могат да носят татуировка от пауново перо за тези атрибути, други просто ги намират за привлекателни и ги носят без особена причина. Почти винаги се правят нюанси на синьо и зелено, татуировката на пауново перо има свой собствен чар за него.

8. Летящо татуировка на орел в долната част на гърба:

орел Tattoo

Орелът, който е хищническа птица, е известен със своята безстрашие, свобода, тъй като се извисява високо над небето и защита на своите млади. За мнозина орелът представлява сила, лоялност, смелост и дори мъжественост. това е популярен дизайн на татуировки сред мъжете и жените, орел татуировките се носят гордо и най-често се показват на долната част на гърба на жените.

9. Сладък татуировка на долната част на гърба Swan за жени:

лебед Tattoo

Лебедът, възлюбен за своята благодат и красота, е символ на мир и спокойствие. Жените обичат всички неща красиви и когато става дума за татуировки лебедът не е изключение. Поради връзката им с лебед, много балерини смятат лебед татуировка за идеално представяне на любовта си към танца.

Виж повече: Везни татуировки за мъже

10. Долна гръбначна лента Татуировка с лък:

Лък with Stars Tattoo

Жените татуировки винаги са склонни да имат деликатно докосване към тях, за разлика от мъжете, които отиват в за по-агресивни търси татуировки. Те са по-малки и по-хубави и в повечето случаи не са нищо друго освен модно изявление. Жените обичат лъкове и често обичат да ги включват в татуировки. Изобразяван тук със звездите и проектиран под ъгъл на долната част на гърба, това е очарователна работа. Това е един от най-добрите дизайни за татуировка на гърба на жените.

11. Татуировка за летящи прилепи за момичета Долен гръб:

летящ-прилеп татуировка

Татуировката с прилеп е нещо, което рядко се открива. Тази уникална татуировка вече печели популярност сред мъжа и жената. Бат татуировката означава както положителни, така и отрицателни качества. Тя притежава добродетел, девственост и майчинство, а за негативност тя включва смърт, черепи, вампи и т.н. Тази долна татуировка е също вдъхновена от супер героят Батман. В Китай прилепите се смятат за символ на късмет, щастие и щастие.

12. Татуировка с големи лили на цветя в долната част на гърба:

лилия Tattoo

Лилията, макар и не като обикновен татуировка, все още е доста популярна. Изглежда красива, когато се представя самостоятелно, както и с различни други дизайнерски символи и елементи. Линусовата татуировка обикновено е проектирана в цветове от червено, оранжево, розово и бяло. Лилията е символ на мир, жертва, любов и страст. Червената лилия в тази красива татуировка означава любов и страст. Красивите клони около цветето го правят по-привлекателна.

13. Татуировка на звездите за долната част на гърба:

звезда Tattoo

Звездите са завладели очарованието на мъжете и жените в продължение на векове. Като татуировка дизайн е подходящ избор за него могат да бъдат проектирани в много красиви цветове и изящни модели. Като цяло символично за астрологичното им значение, звезда татуировки са по-популярно украсени като декоративни парчета. Независимо дали става дума за единична звезда или за много, звездата татуировки изглежда добре навсякъде по тялото, но по-мистична в долната част на гърба.

14. Долен череп Малко татуировка с крила:

череп с татуировка

Тази татуировка е най-търсената сред татуировките от долната част на гърба. Татуировката е създадена с помощта на тъмночервен цвят, придаващ огромни сиви нюанси, за да се докосне до живо. Този череп в татуировката определя смъртта на близките, докато крилата означават, че те се носят от феите. Той също така символизира силата на човека да се бори срещу всяка опасност. Това е една от добрите племенни татуировки на долната част на гърба за момичета.

15. Scorpion Lower Back Tattoo Design:

скорпион Tattoo

Скорпионът не е обикновен избор, когато става дума за татуировки, но малцина са известни, че ги носят най-вече поради това, че са символ на зодиакалния знак на Скорпион. Скорпионът обикновено представлява свойствата и характеристиките на хората, родени под този слънчев знак. Обикновено в черно или синьо мастило, придружаващият го цветен дизайн добавя женско докосване към него.

Долната татуировка на гърба, независимо дали се извършва от човек или от жена, те винаги са привлекателни за окото. Тъй като те имат широка площ, която да се извършва, те винаги дават ясна представа и са много стилни и се основават на горещи теми, когато се прилагат от момичета или жени. Нова тенденция на татуировка на татуировки, която е невидима за кандидата.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

6 + 4 =