15 Изключителни дизайнерски дънкови ризи за жени в Индия

Деним ризи са изработени от дънки тъкан. Тя се превърна в популярен моден артикул. Той има малко дебела тъкан, а след това редовно. С привлекателност, тя също изглежда страхотно. Предлага се в тъмен и светлосин цвят и с отпечатъци. Жените могат да използват деним ризи през всеки сезон. С деним риза, дамите също могат да дадат формален поглед. Носенето на деним риза ви кара да се чувствате защитени и безопасни. Деним ризи са най-вече се вижда с дънки.

Дънков плат Shirts for Women

Но можете да го съчетаете и с къси панталони, за да имате красив външен вид. Можете също да получите разнообразие от ръкави модел в деним риза. Денимът е само един вид памук, удобен за носене.

Женски деним ризи Мода През 2017:

Дънната риза напълно ще промени вида и стила ви. Той се счита за етичен и се приема от всички дами. Нека да разгледаме някои от най-добрите деним ризи за жени с различни стилове и модели.

1. Избледняла дамска риза за жени:

избелял Women’s Denim Shirt

Тази дънкова риза е проектирана като избледнявана с два цветни тона. В горната част е светло, а отдолу е тъмно. Ръкавите са навити и е тънка. На двете рамене се поставя верига, за да се направи разлика.

2. Casual Дънкови ризи за момичета:

небрежен Women’s Denim Shirt

Това е случаен деним риза за момиче. На обикновена риза се дават два допълнителни джоба нагоре. Използваните бутони също са добри. Навитата ръка е завързана с бутон. Тази риза ще изглежда добре на тънките тийнейджърки. То е идеално да се използва като офис облекло.

3. Обратно дантелени ризи дънкови стил за тийнейджъри:

женски Denim Shirt With Back Lace -3

Тази деним риза за момичета е модерна. Има дантела в задната част. Зигзаг стил е направен с черна дантела. Той е пълен ръкав с яка на стойката. Тя ще изглежда стилно на момичетата. Тя е кралско синьо, цвят, а материалът излъчва и изглежда полиран.

4. Ризи без ръкави за дънки:

без ръкави Women’sDenim Shirt

Тази дамска риза дамски е без ръкави. Дължината му е до талията. Малко излишни са направени на гърдите област .. Без ръкав риза изглежда доста на дами. Малката яка изглежда добре с без ръкав риза. Тъмната сянка на без ръкав изглежда безумно.

5. Звезда печат жените риза деним:

печатен Women’sDenim Shirt

Тази риза е отпечатана със звезда. Той е пълен ръкав с голяма яка. На тъмносин цветна риза, светлосиният цветен звезден печат изглежда невероятно. Освен това има бутони в бял цвят, които искрят в син цвят. Издърпайте ръкава с два джоба отпред и в стилна риза.

Виж повече: Блузата на жените

6. Къси ръкави с къс ръкав:

Къс Half Sleeve Women’sDenim Shirt

Тази деним риза за дами е малко по-малък размер, отколкото редовен. Той е с къс ръкав и е хлабав. В крайна сметка, изпъкналите са направени от една и съща тъкан. Има джоб от едната страна. Цветът изглежда е боядисан с четка. Тя дава спокойно настроение.

7. Ризи с дълъг ръкав за жени:

пълен Sleeve Women’sDenim Shirt

Това е дънкова риза с пълна ръкавичка за жени. Той също е отпечатан. Бял цвят неравномерни форми са дадени на светлосиня риза. Цветната риза е добра за лятото. Дизайнът на ризата е блестящ с тази цветова комбинация.

8. Каре риза тип Denim риза Жени:

кариран Type Women’sDenim Shirt

Тази риза е наполовина проверка дизайн. На целия ръкав и в областта на гръдния кош се отпечатват чекове с Tri-color. Останалата част от ризата е със сенки от тъмно и светло синьо. Този модел ще изглежда нов и е с мек материал.

9. Типове изрязани дънкови ризи за жени:

реколта Women’sDenim Shirt

Тази деним риза за момичета е в култура. Рибната риза остава малко над талията, така че малката корема се вижда в кожената риза. Но изглежда и чувствен. Ричът със синя цветна риза е привлекателен за хората. Макар и просто, изглежда добре.

10. Дизайнерска риза с деним на дамски колан:

женски Denim Shirt with Belt

Тази риза има колан, прикрепен на талията. Тя е без ръкави и дълга. Можете да носите както е. И можете да запазите ризата си, като я облечете в горната й част. Коланът ще получи вратовръзка на талията. Това е модерна риза с модерно докосване.

Виж повече: Черни ризи за жени

11. Изрежете женската риза на деним:

Разрез outWomen’sDenim Shirt

Тази дамска риза дамски е с двете страни изрязани рамото. Означава, че част от раменния материал е отстранена. Това е като стил на разстояние от рамото. Има V-Neck и малка хлабава риза. Това изрязано рамо е перфектно зашивано и ръкавите са прикрепени от половината.

12. Back Hole Женска риза:

обратно Hole Women’sDenim Shirt

В тази деним риза има ключалка отзад. Той е без ръкави и е с къси размери. Формата на ключалката е дадена като усмивка, която се усмихва. Оформя се усмихната устна. Тази риза изглежда много секси и привлекателна.

13. Collarless дамски риза деним:

яка Women’sDenim Shirt

Тази риза няма яка. Той има шапка с шапка. Тя е дълга и светлосиня в сянка. С един страничен джоб, бели копчета изглеждат прекрасни на тази риза. Тази риза изглежда луксозна и небрежна. Обикновена светлосиня риза ще ви примами.

14. High-Low Denim риза за жени:

.Високо ниско Denim Shirt

Тази деним риза за жени също е приела високо-нисък стил на западното износване. Предната страна на ризата е висока, а задната страна е ниска. Ризата е много хлабав с леко настроение. Това е най-новият модел в деним риза. Избирайте го бързо, за да имате уникален вид.

Виж повече: Женски ризи

15. Дънкови ризи за момичета:

преживявам Women’sDenim Shirt

Тази риза има възел в края. Втулките също са завързани с бутон след преобръщане. Бутоните на ризата трябва да бъдат оставени отворени и две удари са завързани като лък. Дългият връх трябва да се носи вътре и тази риза ще се използва като излишен.

Както видяхме деним ризи изглеждат добре на дами на всяка възраст. Особено, когато момичетата носят риза с деним, тя се изплъзва. С него можете да изпробвате всякакво цветно долно износване, за да имате рядък вид. Някои ризи са проектирани много стилно, за да отразяват разточителен вид. При пристигането на отпечатани деним, дами има много лудост за деним риза. В ризата има много красиви отпечатъци. Дънкова риза за дами е спечелила славата поради различното разнообразие. Жените изглеждат приятни в дънкова риза. Когато се използва в стил яке, това ще повлияе на хората.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

79 − 73 =