15 индийски позлатени дизайни за жени

Вместо да носят чисти златни гривни, женските тези дни предпочитат да носят златни платове. Вълните с позлатено покритие дават перфектен изглед към дизайна и следователно са широко износени. Също така те се съчетават с очарователни като диаманти, перли, смарагди и много повече, за да добавят към външния си вид. Веригите са основно направени от други метали като бронз, стомана, сребро, мед и т.н., така че дизайнът идва красиво релефен върху него.

Последни модели на златни бижута от Индия:

Ето няколко дизайна, които се отнасят до златно покритие, което вероятно се вижда при декориране на ръцете на жените.

1. Гривна и крива златно покритие:

злато Plated Bangles

Вълните могат да дадат достоен вид на ръцете, когато дизайнът е направен с дизайн на топчета и дизайн на кривата. В гривната се дават малки вградени малки златни перли в линията, а следващата е проста конструкция на машината. Веригите могат да бъдат украсени с прости сареи за етичен външен вид.

2. Флорален дизайн златно покритие:

цветен Design Gold Plated Bangle

Новата мода на ключа kada, която се появява на пазара, е направена с обикновен метал. Позлатените златни гривни получават и сребърно оформление с родиевия ефект. Флоралните дизайни със сребърни листа са чудесни за носене на подобни проектирани екипи. Той е широко известен като дизайн на Ganga jamuna.

3. Въжета машина златни бижута:

Въже Machine Gold Plated Bangles

Любовта носи много джунгли в ръката ви! Искате нещо да се съчетаете с метални гривни за етнически! Позлатен дизайн на златни гривни се прави с помощта на различна машина, която придава на гривните дизайн на въже. Те са способни да подхождат на всякакъв вид екипировка за прославянето на ръцете.

4. Дизайнерски единичен позлатен гривна:

дизайнер Single Gold Plated Bangle 4

Дизайнерски парче с индийски златни накити, украсени с гривни, е доста широко избрано за леанги, индонезийски, холи или дори рокли. В гривна е даден широк дизайн с криви или вълни дизайн и златен перла дизайн между тях. Краят на дизайна е направен със златни перли.

5. Паун, предназначени за златни бижута:

паун Designed Gold Plated Bangles

Паунов дизайн, когато е изработен на гривна, изглежда чудесно да носи. На гривната е дадена гривна дизайн, където на двата края се дава паун дизайн, с камъни и изумруди. В горната част на позлатените дизайнерски индийски дизайни е даден моден тип дизайн.

Виж повече: Копринена нишка Bangles дизайн изображения

6. Обикновени златни бижута:

прост Gold Plated Bangles

Нищо не би било сладко като обикновен гривна в златно покритие с розово злато. Златните гривни от розово злато не носят никакъв дизайн. Той е широко пренесен по случайни случаи. Не само жените, но и мъжете обичат да носят такива видове гривни. Трите комплекта гривни са най-доброто за официалния външен вид. Дизайнът може да се комбинира и със сребърни и бронзови гривни.

7. Heart Designed златно покритие Bangle:

сърце Designed Gold Plated Bangle

Сърцето дизайн дизайни бижута винаги са били най-добрият подарък за чувствени случаи. Позлатен златен дизайн на сърцевидната гривна е дадена на три сърца, които са издълбани с диаманти на някаква точка от разстояние. Това е символ на любов, вяра и чувственост, най-доброто за любителите.

8. Нето топка златни Bangles:

нето Ball Gold Plated Bangles

Фънкият дизайн, носен от дамите в една ръка, е направен от метал и е получил златно покритие. Целият гривна е пълен с малки диаманти. Отварянето на гривната е под формата на мрежа и черна Перла е прикрепена към нея, давайки нетна топка.

9. Крос флорален златен кант:

Крос Floral Gold Plated Bangle

Специален подарък за специален човек, да, това може да бъде линията за този златен плат с цветен дизайн. На гривната гривна е даден център с флорален дизайн в диаманта, а другата лента съдържа три диамантени линии. Той прави безкраен знак.

10. Рибовъден дизайн златно покритие:

риба Design Gold Plated Bangle

Модерен дизайн в позлатените бижута индийски стил се прави с няколко дизайна на рибата в центъра. Бретонът е направен с делфин дизайн и малки цветни дизайни, за да му даде фантазия детско поглед към колежа тийнейджъри за ежедневни облекла най-вече на Водолей роден женски.

Виж повече: Проблеми с дизайна на гривни

11. Перлен дизайн златно покритие:

перла Design Gold Plated Bangle -11

Позлатени дизайнерски дизайни с бели перли изглеждат богати на етнически износвания. Сребърният гривна е снабден с широка мрежова конструкция с граница от перли. Бретонът също е декориран с цветя с перла, заобиколен от малки бели кристали. Той дава добър контраст над Kanjivaram sarees и bandhani.

12. Позлатени златни монети:

монета Design Gold Plated Bangle

Етническата бижутерия има собствен чар, когато получи нов облик. Изработено от няколко златни монети дизайн на розово злато е един от тях. В удебеленията се носят еднакво количество метални монети, на които също се дава златно покритие. Може да се носи както в етническо, така и в западно износване.

13. Позлатен златен дизайн на змия:

Змия Design Gold Plated Bangle

Фънкият дизайн с позлатен гривна от висулка е много вероятно сред смелите тийнейджъри. На гривната се дават черни изумруди и бели диаманти, за да се получи истинско изображение на него. На единия край на гривната се дава формата на главата на змията, а втората - на формата на опашката. На гривната гривна е даден и заключващ отварящ се край.

14. Безкраен розов златен гривен:

Безкраен Gold Plated Bangle

Прекрасният дизайн в дизайна на розово златно покритие е този, който се отличава с дизайна на няколко безкрайни дизайна. На гривната се дава и блясъкът на цъфтящи диаманти. Дизайнът на гривната символизира любовта, силата и вярата, които го правят перфектен подарък за любимия ви.

Виж повече: Ръчно изработени бижута Изображения

15. Раджастани златно покритие:

раджастанска Gold Plated Bangle -15

Раджади дизайн в златно покритие традиционен гривна дизайн е изработен с бели овални кристали, заобиколен с миниатюрни златни топки дизайн. Целият дизайн на гривната е направен с кръгли шарки, придаващи кралски вид. Тя е широко носена за сватби и подобни функции и от булките.

Позлатените златни гривни успешно са заменили други дизайни на гривни, тъй като те носят всички традиционни и западни дизайни. Те могат лесно да бъдат изработени в различни разфасовки и машинни дизайни, които получават действителния модел като истински. Традиционните дизайни могат лесно да бъдат моделирани в златните гривни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

35 − = 26