15 горещи дизайни на блуза без гръб 2018 Стилове В Лифт

Блузите без гръб са наистина стилни и правят жената да изглежда привлекателна и гореща. Тези блузи идват в различни цветове и част от работата по тях са последните, които някога можете да се препънете. Някои дизайни на герберите на гърба идва с малки и сложни модели, направени в блузите. Разгледайте някои от най-модерните дизайнерски дизайни без блуза с възел без възел.

Последни дизайни с безсмислени блузи със снимки:

Нека да разберем тук с посочените 15 най-добри дизайни на блуза без гръб, с възел и без възел.

1. Гланцова блуза с дизайн "

без гръб blouse

Ако търсите нещо готино, то това е за вас. Той има страхотен дизайн и платният материал, използван в този конкретен, също е доста впечатляващ. Ако погледнем общите черти на блузата, изглежда, че ще разкрие горната част на гърба и ще предложи на ползвателя образа на знаменитост. Отидете за тази прекрасна гореща блуза без гръб.

2. Очарователната индийска блуза без гръб:

без гръб blouse designs2

Ако търсите приличен дизайн за блуза без гръб, това може да е един от най-добрите за всички любители на сарените там. Тук можем да видим, че горната част на блузата е много добре украсена с малки приставки, което допълва целия индийски поглед. Всеки каталог на дизайнерски блузи не е завършен без това.

3. Традиционната блуза без дъно:

без гръб blouse designs3

Избирането на перфектната блуза за саре може понякога да бъде забързано. Колкото по-хубава е вашата сара, толкова по-трудно става процесът. Този модел спортен комфортно добре изглеждащ модел на гърба, поради което може да се твърди, че е един от най-добре изглеждащите дизайни на блуза без гръб. Деликатните модели, направени в задната част на блузата, също са доста добре изглеждащи.

4. Червената бездънна блуза:

без гръб blouse designs4

Тази специална блуза без гръб е специално предназначена за тънки жени. Блузата изглежда наистина трезвен и може да се носи всеки повод. Това би могло да бъде вашата идеална блуза без гръб в горещ летен ден.

5. Блуза с дизайнерски гръб:

без гръб blouse designs5

Този дизайн стана много популярен, след като беше спортен на модните шоута. Това парче индийско облекло прави заглавията точно сега и ще бъде подходящо за всички жени там и може да се носи и в почти всички случаи. Ако имате нужда от нещо хубаво и различно от другите, то това може да е най-добрият дизайнер за блуза за вас.

6. Блузата Последно червено:

без гръб blouse designs6

Червената блуза без гръб е точно това. Те са стилни и доста атрактивни. Повечето жени ги обичат поради привлекателната си природа. Това е различно от другите. В този има в горната част материали, подобни на лента. Там също има дантела, която идва с прикачен файл. Красотата на тази блуза определено не може да бъде пренебрегвана и за всички правилни причини това е една от най-добрите безшумни блузи саре.

7. Червената етническа безлична блуза:

без гръб blouse designs7

Подобно на предишния, този също спортен червен цвят, но по-светъл нюанс. Блузата показва по-голямата част от горната част на гърба и това автоматично ще направи жена да изглежда привлекателна. Той има изключително ниско нарязване на гърба и ще върви добре със саре.

8. Калъфът с къси гръцки дантели:

без гръб blouse designs8

Този дизайн на дантела без дизайн на блуза е леко прост, но малко по-смел. Блузата е малко по-малка в сравнение с тези там, но тя върши работата, за да впечатли хората, без дори да се чупи пот. Блузата е украсена с красиви привързаности, които го правят още по-удобен за жени при специални поводи.

9. Черната блуза без гръб:

без гръб blouse designs9

Ако имате прилично изглеждащо горно гърло, тогава такава блуза е правилното за вас. Тук имаме красива блуза с гръб, която върви ръка за ръка с красива червена сара. Какво прави блузата толкова красива? Това е простота. Блузата изглежда красива, става красива само с цвета на сарее и креативно направената блуза. Дайте си сигурен изстрел!

Виж повече: Традиционна дизайнерска чанта за блуза на сари

10. Южна индийска блуза с ниска ширина:

без гръб blouse designs10

Това е може би най-добрата блуза за всеки, който иска да се върне назад. Блузата ефективно показва горната част на гърба и също така идва с някои красиви декорации, включително приставките на дантела и малките и деликатни привързаности, направени в задната част на блузата. Без сянка на съмнение, това конкретно парче традиционно индийско облекло може да се каже, че е един от най-добре изглеждащите блузки дизайн. Това също е пример за блуза без гръб с възел.

11. Розовата гръб нова блуза Дизайн:

без гръб blouse designs11

Търсите най-новата дизайнерска блуза, която наистина изглежда беззад? Е, тук е един от най-добрите в тази категория. Този конкретен дизайн се развива предимно от знаменитости и сега можете да получите и знаменитост, като попитате дизайнера си, че ще бъде идеалният за вас. Тази блуза има и декоративна бродерия, направена до края на блузата, която не е видима в тази картинка по-горе.

12. Черната блуза без гръб:

без гръб blouse designs12

Това е още една безшумна черна блуза. В сравнение с предишния, този изглежда много по-стилен, но комфортът при носенето на тази блуза е компрометиран поради дизайна. Това няма никакви ръкави и се доближава до врата ти. От гърба, наистина изглежда беззад, след като залепите сара върху блузата отзад.

Виж повече: Индийска блуза назад дизайни

13. Блуза с овален отвор без гръб:

без гръб blouse designs13

Това определено е една от тези блузи, които жените ще обичат да носят, особено поради това, че моделът се прави на гърба. Решението за включване на дантела в този дизайн го прави доста приятно. Отидете креативни с някои модели и дизайни. Пълна ръка ще върви добре с нея.

14. Най-новата дизайнерска блуза:

без гръб blouse designs14

Ако търсите нещо ново на пазара, това вероятно е един от най-добрите там. То спортува красив цвят, а дизайнът на гърба прави тази блуза да се откроява и изглежда уникална. Тя има каишка като ръкав и е пълна с красива сара.

15. Бялата и уникална безлична блуза:

без гръб blouse designs15

Търсите ли добър дизайн с възела на гръбнака? Тук е доста добра, която идва с страхотен дизайн, направен в цялото тяло на това парче индийско облекло. Изглежда просто и все още е модерна гореща блуза без гръб.

 Виж повече: Дизайн на каменната облицовка

Блузите без гръб винаги са били един от най-модерните и секси начини да се възхищаваме на кожата. Разгледайте гамата от опции и не се страхувайте да експериментирате със свои собствени дизайни и модели. Съчетайте го с някои красиви аксесоари и вие ще бъдете не по-малко от дива.

Leave A Comment

69 + = 70