15 Amazing Capri дънки за жени в Индия | Стилове в живота

Една тенденция, широко разпространена в страни като Съединените щати, Латинска Америка и Европа, която в момента е доста популярна в азиатските страни, е дизайна на джинси Capri. Те обикновено идват с дължина на панталоните е между коляното и телето или казват на глезена.

Най-добрите дънки Carpi за жени:

Ето някои привлекателни дизайни на дънки capri за жени, които могат да ви помогнат, докато пазарувате за един за вас.

1. Дънки с цип Капри:

цип Capri jeans

Когато циприте се прибавят към каприса, той вдига дори най-простите дизайни на Капри за нещо стилно. В обикновените дънки тук има цип под външната страна, който може да бъде оставен отворен или затворен, за да даде уникален дизайн. Вземете дизайна си на вашия случайни екипировка.

2. Сгъната дължина на коляното Capri:

Сгънати knee length Capri

Един фънки Capri Jean за жените дизайн, избран най-вече от колежани тийнейджъри е дънки, които идват с нагънат край до коляното дължина. Опитайте този шаблон за вашите дни в колежа, получете бял връх на синьо Capri jean.

3. Фешън Капри Дизайн:

пернат Capri Design

Популярен дизайн, направен на Capri с помощта на нож, е опереният Capri дизайн. В средната дължина джинси Capri се дават резници, които оставят с перестичен поглед на краката с нагънати краища в бяло. Този тип дизайн е направил по уникален начин, нещо различно, но стилен модел на пазара.

4. Свободен дизайн на Капри:

хлабав Capri Design

Искате да погледнете на 90-те! Свободните джинси Capri за жените са това, което отговаря на износването. На Капри се дава кръгла трева с хлабава фитинга отгоре на дъното, което го прави удобен за ползващия. Ако имате нужда от добро удобно разхлабено Capri, опитайте този тип дизайн за ежедневния си екип.

5. Измийте Crip Capri Дизайн:

Мия Crop Capri Design

Измийте дъждовните дънки capri дънки са най-добрият избор за младите тийнейджъри, които търсят някакво зацапване в износването си. В Capri се дава изрязан дизайн на бедрата и близо до коленете. Ако планирате да излезете с приятелите си, вземете този джин, за да покажете чувството си за облекло.

6. Goosy Black Capri:

Goosy Black Capri

Черните дизайни в Capri дънки, направени в кадифе, ви дават дизайнерски вид. В Capri се дават няколко джоба в различни стилове, обвързани с колан в долната част на края. Можете да използвате всеки отгоре или тениски с черно цветно панталони, този панталон Capri стил наистина добър в черен цвят. Ще получите свеж поглед, след като използвате този черен Capri jean.

7. Струнно обвързан Capri:

низ Tied Capri

Белите Капри дънки в памучен джинси със сигурност ще бъдат най-доброто облекло за лета или професионален плаж. На Капри се дава завързан край на коленете с четири джоба, две от двете страни. За летния сезон жените могат да опитат този Капри в бял цвят за плажуване или преходи.

8. Floral Capri Дизайн:

цветен Capri Design

Blue jean capris, направен с комбинация от памук и дънки, е красиво украсен с цветни отпечатъци върху него. Дължината на коляното Capri във флагманното синьо се дава със светлосини цветни отпечатъци с двойни джобове зад тях. Елегантните жени могат да опитат този модел за редовното им използване. ще получите разтегателен флорален дизайн в дънките Capri.

9. Крила Capri Дизайн:

Wings Capri Design

Сините джин Каприс получават крила, за да му дадат ангелски вид. Кожата Capri е граничеща с крила, проектирана отстрани и на джобовете с малки сребърни мъниста, които значително повишават външния си вид. Този стил е предпочитан най-вече от момичетата в колежа, които обичат да изследват красотата си с модните си тенденции.

10. Застрашени Капри джинси:

западнал Capri jeans

Женски джин capris с дължина на глезена, когато е даден в затруднено положение дават перфектен дизайн за излети на плажа. Дънките за пране на маймуни получават накрая събрания обходен дизайн от задната страна. Този модел е по-известен сред момичетата; получите този дизайн за вашата редовна разходка.

Виж повече: Бяла дънки за жени

11. Sack Capri Дизайн:

чувал Capri Design

Капри, която остава плътно отгоре и отдолу, дава торба, подобна на външния вид. В джаз Капри в тъмно синьо се дават странични джобове с ограничен страничен вид с еластични вързани краища, за да му дадат перфектен дизайн на чувала. Ако не искате по-подходящ за бедрото си, то тогава този дизайн ще Ви улесни за бедрото.

12. Козина Capri Дизайн:

козина Capri Design

Комбинацията от деним и козина със сигурност ще ви даде простият ви Capri look fab. В Capri на дължината на коляното се дава цветен шев украса на бедрата заедно с край на забавление по-долу в кафяво, което го прави ритмична. Тези видове модели се използват най-вече от малки деца или млади момичета. Това е модна тенденция, която показва вашето модно изявление.

Виж повече: Дънки за жени

13. Черно и бяло ивица Капри Дизайн:

черно and White Strip Capri Design

Черно-белият дизайн на Capri дънки с шарени шарки и губи монтажа го прави по-привлекателен за партия. На Капри се дават хоризонтални и вертикални ивици, които разделят Капри в различни порции. Вземете този дизайн във вашето клубно време или можете да го използвате и на дансинга.

14. Purple Curvy Capri:

Лилаво Curvy Capri

Пурпурни дънки Капри панталоните винаги са откраднали сърцата на различни жени. Кривата Capri идва с плюс размер, който дава на жените с тежко тяло опростен поглед. Кривите на Капри правят това да се случва за партита.

Виж повече: Изрязани дънки за жени

15. Ретро Капри Дизайн:


Ретро Capri Design

Висока талия Capri дънки дизайн на дамски, когато се облича облицован поглед дава ретро докосване на вашата колекция облекло. В Capri се дава дължина на коляното с червен и бял дизайн на кутията, завързана на краищата и на талията.

Капри джинсите идват с няколко материала като памучни джинси, джинси, деним, памук, синтетични и много други, които могат да бъдат избрани според нужното оборудване или дизайна, който търсите. Маймуна измиване, в затруднено положение, stilettos, изтръгнати и т.н. са някои бразда дизайн на пазара Капри.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 42 = 51