14 най-добри принцеси, които изглеждат естествено за тъмните кръгове в Индия

Кой е най-добрият ковалог за вас? Раздразнено ли си от тъмните си кръгове? Най-добрите козметици работят тайно без да ги забелязват. Козметиците се използват за покриване на зачервяване, дори на тялото недостатъци и пъпки. Козметиците са задължителен и неизбежен продукт, който може да бъде наслоен над основата или по време на използване на основата, за да получите безупречен тен или външен вид.

Тези дни има толкова много възможности за избор, плюс козметични компании идват от concealers, специално формулирани за акне, суха кожа, под очите, мазна кожа и т.н., така че става изключително трудно да се избере най-доброто за вашия тип кожа. Concealer се предлага в много форми като течна, кремообразна основа, стик и сега можете дори да ги получите в мус покритие. Трябва да се уверите, че прилагате коланите е перфектен начин, така че да скрива тъмния кръг и да ви придаде прекрасен вид. Имайте предвид, че всяка жена заслужава страхотен ковач в живота й.

Concealers For Dark Circles

Правилен начин да изберете колана за тъмните кръгове Под очите:

  • Първо и най-вече изберете ковчежник, който е минимум 2 нюанса по-лек от основния тон.
  • След като нанесете основата, нанесете 2-3 точкови точки от всякакви течности или стикери върху тъмните кръгове.
  • След това с помощта на четка или пръсти смесване на козметика под очите. Уверете се, че покривате кожата близо до носа и че тя се смесва безупречно и ви придава естествен красив външен вид.
  • Последно направете малко прозрачно прахово покритие, за да покриете колактора, така че да нагласите колана за цял ден.

Виж повече: Как да премахнете под очните кръгове

Perfect Concealers за покриване на тъмни кръгове в най-ниска цена:

Ето нашите 14 най-добри козметика за скриване на тъмните кръгове, които трябва да поставите в чантата си за грим.

1. Превъзходно Avon True Colour Luminous Concealer Stick:

Това е фантастичен индийски козметик за марка, който е доста достъпен за хора, които току-що са започнали да прилагат грима. Това е козметичен аромат, който скрива тъмните петна, без да се натоварва с външен вид и лесно се смесва с основата.

14 най-добри принцеси, които изглеждат естествено за тъмните кръгове в Индия

Как да кандидатствам:

Прекарайте пръстена на тъмните петна и смесете с върховете на пръстите и четката. Уверете се, че сте приложили основата и след това нанесете колана. Този фантастичен ковар се опитва трудно да покрие петна.

Този крем е дерматологично тестван и е подходящ за всички типове кожа и ви струва около Rs399 / -, оценен е 3.5 от потребителите.

Виж повече: Витамини за тъмните кръгове

2. Colorbar пълен корица грим стик:

Цветна лента Пълна коричка за грим е два продукта, колалур и фундамент, който придава гладко, дълготраен и естествено скрива всички дефекти, тъмни кръгове и придава равномерна точност на всички типове кожа.

14 най-добри принцеси, които изглеждат естествено за тъмните кръгове в Индия

Как да кандидатствам:

Потопете продукта върху кожата и след това с помощта на върховете на пръстите го смесвате по цялата кожа. Кремът има кремообразна основа и като получава натиск от върховете на пръстите, стартовете му се смесват гладко в кожата.

Този продукт се предлага в 3 нюанса на цена Rs699 и оценен от 4 потребители.

3. Лотус билков натурален бленд Суифт грим стик Косатар:

Това е една от най-добрите индийски марки, които са въвели продукт, който действа като фундамент, коректор, компактен и слънцезащитен продукт. Тя има овлажняваща формула, която смесва кожата равномерно и скрива тъмните кръгове по ефективен начин.

14 най-добри принцеси, които изглеждат естествено за тъмните кръгове в Индия

Как да кандидатствам:

Потопете продукта върху кожата и след това с помощта на върховете на пръстите го смесвате по цялата засегната област и ви накара да изглеждате по-красиви от всякога.

Това ви струва около Rs345 / - и е оценено от 3 потребители.

4. NYX Professional Gotcha покритие Concealer:

Това е водоустойчив колалур, който ефективно покрива петна, тъмни кръгове, обезцветяване без запушване. Той се влива с кокосово масло, която гладко се смесва с кожата и придава естествена светлина на кожата.

14 най-добри принцеси, които изглеждат естествено за тъмните кръгове в Индия

Как да кандидатствам:

Потопете продукта върху кожата и след това с помощта на върховете на пръстите го смесвайте по цялото лице и нанесете малко прах за нанасяне над него.

Това ви струва около Rs468 / - и е оценено с 4.4 от потребителите.

Виж повече: Съвети за премахване на тъмните кръгове в дома.

5. PAC Take Cover Concealer Crayon:

Този прекрасен кожухар идва в 8 различни нюанса и можете да изберете този, който отговаря на текстурата на кожата. Подходящ за всички типове кожа. Това е страхотен продукт, който освежава областта под око и последното й за по-дълги часове.

14 най-добри принцеси, които изглеждат естествено за тъмните кръгове в Индия

Как да кандидатствам:

Потопете продукта върху кожата и след това с помощта на върховете на пръстите го смесвате по цялото лице и най-хубавата част е престоя му за по-дълги часове без размазване.

Това ви струва около Rs595 / - и е оценено с 4.5 от потребителите.

6. Комплект за бръснене Concialer Bobbi Brown:

Боби Браун--сметанов-коректор-Kit 1

Днес, когато продуктите на Боби Браун могат да се доставят и в Индия, как можем да пренебрегнем изявения кремообразен комплект за козметика? Тя държи кремообразна коприна с високо покритие, заедно с прах за нанасяне, който ви предлага перфектното безупречно покритие. Това са най-добрите прикриватели на тъмните кръгове под очите.

7. Inglot Freedom System Крем Concealer Refill:

Inglot Freedom System Cream Concealer Refill 2

Този сингъл е голям вариант на бюджета. Той идва в малък тиган освен това се получава в 17 нюанса, от които е изключително впечатляващо освен това е и парабен безплатно. Той е изключително кремообразен, има средно покритие плюс идеален за сухо под очната област. Цената му е Rs 250 за зареждане.

8. Maybelline Dream Lumi Touch:

Maybelline Dream Lumi Touch 3

Този кожух е много известен сред жените. Това е дебело, кремообразно плюс покрива тъмните петна, под тъмните кръгове на окото, плюс оцветяването. Една моя приятелка казва, че я обича толкова много, защото покрива нейните дълбоко пурпурни подложки. Повечето от рецензенти също препоръчват използването на това.

Виж повече: Лазерно лечение за тъмни кръгове

9. Mac Studio завършва колактора за тъмните кръгове:

Mac Studio Finish Concealer 4

Този кожухер идва в малък съд, но е изключително пигментиран, а вие се нуждаете от изключително малка сума, поради което е доста дълга. Това е премия, подходяща за акне склонна кожа плюс препоръчва добро пълно покритие в отделен слой себе си, но също така може да се използва за под очите от правилната комбинация. Една допълнителна услуга, която включва SPF 35 и цената му е Rs 1100.

10. Lakme абсолютно лице стилист Concealer за тъмни кръгове:

Lakme Absolute Face Stylist Concealer 5

Този сингъл е нов старт от лакме. Повърхността е изключително гладка приблизително гел като плюс смеси като мечта осигурява отвес до средно покритие, е изключително подходящ да се използва за подкриване на окото благодарение на нейната структура на лъча. Цена: Rs 900. Новият старт на Revlon Color Concealer е сравнително подобен. Ако имате бюджета след това се отклонява за MAC избира корица за влага.

11. L'Oreal True Match Super Blendable Козметик за тъмни кръгове:

14 най-добри принцеси, които изглеждат естествено за тъмните кръгове в Индия

Устойчивостта на този ковар е изключително впечатляваща плюс един от любимите ми; тя е тънка обаче предлага средно до пълно покритие плюс изглежда изключително естествено дори по-късно от наслояване. Цената му е Rs 875.

12. Bourjois Healthy Mix Concealer за тъмни кръгове:

Bourjois Healthy Mix Concealer 7

Този семпъл е идеален за любителите на естествената грим. Той е правилен коректор плюс съдържа различни природни съставки плюс екстракти от плодове. Излагането е доста добро плюс покрива несъвършенството наистина добре заедно, като изглежда изключително естествено на кожата. Цената му е Rs 655. Това е най-добрият тъмно кръг крем коректор.

13. Цветна лента Пълна коричка за тъмни кръгове:

Colorbar Full Cover Concealer 8

Непосредствено като името предлага пълно покритие плюс е изключително кремообразна в постоянство, комбинацията от строителни материали е изключително лесно, незабавно потвърждава, че е поставена от леко прахосване на прах, за да спре гърчането. Може да се получи в 9 нюанса, за да изберете от плюс, да се появи в опаковка. Цената му е Rs 495.

Виж повече: Аюрведа средство за тъмни кръгове

14. Ренлон Фото Готов Конектор за тъмни кръгове:

Revlon Photo Ready Concealer 9

Този колан е достъпен в 3 нюанса плюс идва в стик, който е изключително лесен за употреба. Той предлага светло до средно покритие плюс е идеален за ежедневна употреба. Независимо от идването му е стик, тя е изключително кремообразна и се смесва естествено в кожата. Цената му е Rs 850.

Така че сега имате широка опция и знания за козметика можете да изберете този, който отговаря на вашата текстура и помага да се подобри външния вид от много гънки. Те се предлагат в много форми и диапазони, така че можете да решите костюма, който най-добре да скриете тъмните кръгове и да ви придаде естествен заслепяващ вид.

Leave A Comment

− 7 = 2